Gladiators – Paneuropa Kings 5:4 (kon.)
koniec
Gladiators Trenčín
5:4 (0:2, 3:0, 2:2)
Paneuropa Kings Bratislava
Streda 20.11.2013, 19:00European University Hockey League
Partner:
     
    Obrovský potlesk na Zimnom štadióne Pavla Demitru, domáci sa tešia z víťazstva. (21:41:26)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    Necelé dve sekundy pred koncom Zubo zaľahol puk, ktorý mu niekoľkokrát letel na bránku. Zrejme je už o víťazovi rozhodnuté.
     
    59:22
    Okuliar – 2 min – zdržovanie hry.
     
    59:22
    Na zimnom štadióne to ožíva, oba celky tiú majú svojich fanúšikov. Toto sa pomaly podobá na atmosféru extraligového Trenčína.
     
    59:22
    Bránka hostí prázdna, dokonca si berú i oddychový čas.
     
    59:02
    Obrovská aktivita domácich, nič nechcú nechať na náhodu. Puk dlho držali pred Bziňákom a neumožnili mu tak presun na striedačku, čo by znamenalo powerplay.
     
    57:46
    Hostia posielajú puk do útočného pásma, pozorný Ludvig ho ale zastavil a posiela späť ako bumerang.
     
    57:45
    Zemko si nakorčuľoval pred bránku, už-už sa chystal zakončiť, v poslednej chvíli bol napadnutý súperom. Diváci si pýtajú trestné strieľania, tento skutok bude ale nepotrestaný.
     
    56:45
    Bratislavčania v pásme, pri možnej strele však niekoľkí hráči hostí popadali ako hnilé hrušky. Puk si tak opäť prilepili na hokejky domáci.
     
    55:39
    Vhadzovanie pred Bziňákom, Trenčania držia puk na hokejkách. Brezáni prihrával spoza bránky, jeho prihhrávka bola ale nepresná a skončila na hokejke hosťujúceho hráča.
     
    55:29
    Budeme vylučovať – Uhlík sa prečinil hákovaním, začína sa presilovka hostí. Majú tak veľkú šancu na strelenie vyrovnávajúceho gólu.
     
    54:34
    Veľká aktivita bratislavského celku, pokúša sa založiť útočnú akciu. Puk je zväčša ale šikovnými Trenčanmi vyhadzovaný z pásma.
     
    54:14
    Trenčania sa nevedia momentálne dostať z obranného pásma, puky len bezmocne vyhadzujú, ako keby hrali v početnom oslabení.
     
    53:32
    V rohu klziska nemalá šarvátka, rozhodca dáva ale jasne najavo, že sa bude nanovo vhadzovať a tým pádom túto potýčku ukončuje.
     
    52:50
    Pri puku raz domáci, raz hostia. Oba celky sa snažia o protiútoky zo zabezpečenej obrany.
     
    52:17
    Brezáni osamotený pred bránkou, puk sa skĺzol popri Bziňákovom betóne.
     
    51:32
    Trenčania posielajú puk z obranného pásma do toho stredného, ale aktivita hostí je väčšia.
     
    51:10
    Veľký zmätok pred Zubovou bránkou, hostia sa niekoľkokrát snažili pretlačiť puk za chrbát brankára, ten ho napokon ale chytil do lapačky a celú situáciu tak ukončil.

    Janka Danková

    Góly a asistencie: 22. Bernát (Uhlík, Chmára), 38. Ludvig (Faktor, Hulman), 39. Zemko (Brezáni, Kuffa), 44. Bernát, 47. Kuffa (Okuliar, Zemko) – 7. Vojsovič (Marušiak, Klein), 14. Klein (Marušiak, Kubic), 42. Klein (Jankovský, Szabó), 42. Tekáč


    Gladiators Trenčín: Gašparovič (33. Zubo) – Okuliar, Borbely, Zemko, Kuffa, Brezáni, Matejdes, Jurenka P., Bernát, Uhlík, Chmara, Ludvig, Hrebeňár, Ďuriš, Šulík, Jurenka T., Koláček, Faktor, Ťažký, Hulman, Hrebeňár
    Paneuropa Kings Bratislava: Bziňák – Lajoš, Kalina, Havelka, Oško, Nemec, Slovik, Simon, Ivanyi, Kuták, Pečimut, Aschenbrier, Jankovský, Zvara, Kovalčík, Tekáč, Klein, Marušiak, Szabó, Vojsovič, Kubic

    Rozhodca: Krist – Dzian, Nosek