HK Slavia STU – UTB Zlín 3:5 (kon.)
koniec
HK Slavia STU Bratislava
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
UTB Zlín
Pondelok 03.03.2014, 17:15 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    Zlín predviedol v poslednej časti hry výborný a koncentrovaný výkon, ktorý korunovali krásne góly Martyčáka a Čecha. UTB práve vďaka úspešnejšej poslednej tretine zvíťazilo 5:3 a raduje sa z tretieho tohtoročného triumfu. Dnešný zápas priniesol zaujímavý hokej plný dramatických situácií, o niečo lepší však predsa len boli hostia. Tí sa výrazne priblížili postupu do play-off, kým domáci svoju šancu definitívne stratili. Pre dnes sa s vami lúčim, prajem krásny večer a teším sa na stretnutie pri ďalších športových podujatiach! (19:20:03)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:12
    Od modrej čiary pálil ihneď po buly Strojil, jeho strela presvišťala tesne okolo pravej žrde domácej brány.
     
    58:51
    Snaha STU už skôr zúfalá, teraz strelu Kandu spomedzi kruhov zblokoval vlastný spoluhráč, následne domáci puk po nepresnej prihrávke stratili.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:36
    Krásna kombinácia Zlína! Po sérii presných prihrávok sa na ľavom kruhu uvoľnil Galuška, mieril na protiľahlú žrď, ktorú puk len veľmi tesne minul!
     
    57:16
    Hra sa odohráva najmä v rohoch klziska, domáci potrebujú rýchly gól, aby ešte živili nádej na dnešný úspech.
     
    56:54
    Po strele od modrej ešte pred Kučerom dravo dorážal Galko, brankár hostí ale pozorný a puk si pokryl vo svojej lapačke.
     
    56:38
    Zlín v plnom počte, STU nevyužili túto výbornú možnosť na zníženie.
     
    56:01
    Langfelder sa to snažil vziať na seba, keď sa uvoľnil na modrej a strieľal, minul ale ľavý vinkel brány.
     
    55:21
    Ani v presilovke to domácim nejde, teraz stratili puk, na čo hostia získali cenné sekundy a pred nami je tak už len minúta domácej presilovky.
     
    54:35
    Teraz sa ale domáci môžu vrátiť späť do zápasu! Za podrazenie si na trestnú lavicu sadá Strojil a Engineers tak hrajú v početnej prevahe.
     
    54:15
    Tak Engineers dnes čaká zrejme ešte veľmi náročná úloha. Za necelých šesť minút totiž budú musieť zmazať náskok veľmi dobre hrajúceho súpera. Ak sa to domácim nepodarí, tak už bude isté, že si play-off EUHL nezahrajú.
     
    53:26
    UTB Zlín dal gól!

    Hostia zvyšujú a približujú sa k víťazstvu! Gazda našiel nádhernou prihrávkou cez pol klziska MICHALA ČECHA, ten nekrytý vkorčuľoval na ľavej strane do útočného pásma a nádhernou strelou do protiľahlého horného rohu zvyšuje náskok UTB!
    Asistencie : Tomáš Gazda
     
    52:55
    Domáci si naďalej komplikujú život. Teraz budú hrať oslabení, keď si na dve minúty na trestnú lavicu sadá Maier.
     
    52:26
    UTB Zlín dal gól!

    Akciu ako z hokejovej učebnice teraz predviedli hostia! Po pravej strane zaviezol puk do pásma Sedláček, na druhej strane videl voľného Martyčáka, ktorému poslal ideálnu prihrávku a TOMÁŠ MARTYČÁK už tesne pred brankárom nezaváhal a poslal puk ľahkým bekhendom do siete!
    Asistencie : Vladan Sedláček
     
    51:47
    Šudoma strieľal z ľavej strany po vyhranom buly, brankár na jeho pokus dobre videl a vyráža tak svojou hokejkou.
     
    51:23
    Minárik prenikal do pásma a tesne za modrou čiarou bol zastavený hraničným zákrokom, hra ale pokračuje ďalej.

    Góly a asistencie: 11. Langfelder, 27. Lištiak (Kanda), 38. Rendek – 9. Strojil (Holík), 14. Sedláček, 21. Martyčák (Strojil, Pospíšil), 53. Martyčák (Sedláček), 54. Čech (Gazda)


    HK Slavia STU Bratislava: Snopek – Brix, Langfelder, Toman, Palko, Oško, Galko, Rendek, Ruman – Hajduk, Kanda, Lištiak, Mader, Dvorštiak, Minárik, Bystričan, Doležel, Palšovič, Maier, Štefánik, Lukáč
    UTB Zlín: Kučera – Gazda, Strojil, Měšťánek, Paksi – Nesrsta, Martyčák, Pospíšil, Holík, Čech, Šudoma, Galuška, Sedláček

    Rozhodca: Goga