Managers – UK Kings Prague 5:13 (kon.)
koniec
VŠEMvs MANAGERS Bratislava
5:13 (0:1, 1:5, 4:7)
UK Kings Prague
Pondelok 10.03.2014, 17:20 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    S konštatovaním, že v gólovo bohatom stretnutí zvíťazila UK Praha nad Managers Bratislava 13:5, sa s vami lúčim a teším sa na stretnutie pri ďalších športových podujatiach! (19:33:25)
     
    Dnes sme v Ružinove sledovali gólovo bohaté stretnutie, v ktorom boli lepší hostia z Prahy a zaslúžene zvíťazili vysoko 13:5. Pred play-off si pohodlne udržujú postavenie na čele tabuľky, kým šanca domácich na play-off je na poslednom mieste tabuľky len v rovine teórie.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Managers Bratislava dali gól!

    V úplnom závere ešte pridávajú zrejme posledný gól stretnutia Managers! Strela Justa od modrej bola ešte nepresná, puk sa odrazil pred bránu, kde sa na dvakrát presadil ADAM PODGORSKI!
    Asistencie : Matúš Mucha, Martin Just
     
    59:19
    Zbytočná strkanica v závere stretnutia, Křepelka teraz trochu nezmyselne po odpískaní natlačil obrancu Managers na brankára Poništa, situáciu upokojili rozhodcovia.
     
    59:04
    UK Praha dala gól!

    Doslova ako sám vojak v poli si teraz zrejme pripadal brankár Poništ. Najprv totiž výborným zákrokom zachránil pri prudkej strele, následne však útok hostí pokračoval, pred bránou si puk prebral DAVID MACENAUER a po peknej sťahovačke zavesil do pod hornú žŕdku!
    Asistencie : Matyas Hložek, Jakub Monhart
     
    58:12
    UK Praha dala gól!

    Bezprostredne po návrate vylúčeného Vošahlíka hostia pridávajú už svoj dnešný dvanásty gól! Po pravej strane puk do pásme zaviezol Křepelka , nahral naľavo MATYASOVI HLOŽEKOVI a ten len puk jemne usmernil k žrdi priamo do siete!
    Asistencie : Jonáš Křepelka, Josef Vošahlík
     
    58:06
    UK Praha v plnom počte.
     
    57:42
    Faktor zle nahrával v strednom pásme, z čoho takmer vzišiel brejk hostí, sám Faktor však svoju chybu napravil v dobrom obrannom zákroku.
     
    57:02
    Praha sa oslobodzuje vyhodením cez všetky čiary.
     
    56:36
    Podgorski najprv po krížnej prihrávke na ľavej strane puk dobre netrafil, následne ešte dostal možnosť na reparát a už bol úspešnejší, Srb sa rýchlo presunul a puk na dvakrát pokryl!
     
    56:01
    Rýchlu akciu domácich zastavil faulom Vošahlík a posedí si na trestnej lavici. Domáci v presilovke.
     
    55:11
    Managers Bratislava dali gól!

    Veľmi pekná a sympatická snaha domácich o skorigovanie výsledku slávi svoje úspechy! Teraz podnikli rýchlu kombináciu do rozhodenej obrany, Kocka prihral na pravú stranu OLIVEROVI GRANECOVI a ten už trafil presne k pravej žrdi!
    Asistencie : Matúš Kocka, Richard Faktor
     
    54:38
    Hostia rozohrali útok za bránou, následne prišla prihrávka medzi kruhy a tam zakončoval v dobrej pozícii Monhart, Poništ aj s prispením obrancov puk vyrazil.
     
    53:49
    Pred bránu sa natlačil Novák a z pravej stany aj pekne zakončil, Poništ v dobrom zákroku puk pokryl.
     
    53:32
    Managers Bratislava dali gól!

    Managers v krátkom slede strieľajú ďalší gól! V presilovke sa dôrazne pred bránou presadil ADAM PODGORSKI a prekonal Srba!
    Asistencie : Matúš Mucha
     
    53:25
    V rýchlom slede nasleduje ďalšia presilovka Managers!
     
    53:01
    Managers Bratislava dali gól!

    Pekná, ale slabá náplasť na ubolené duše domácich. V presilovke predviedli Managers peknú kombináciu, na konci ktorej bol NORBERT HUDCOVSKÝ a presnou strelou symbolicky znižuje!
    Asistencie : Filip Winkler
     
    52:32
    UK Praha dala gól!

    Rodí sa nám zrejme najväčší debakel v krátkej histórii EUHL! Domáci nezvládajú ani vlastnú presilovku – vo vlastnom obrannom pásme nepresne rozohrali, puku sa ujal MATYAS HLOŽEK a presnou strelou do horných partií brány zvyšuje už na 1:11!
    Samostatne.

    Góly a asistencie: 38. Hudcovský (Winkler, Hegély), 54. Hudcovský (Winkler), 54. Podgorski (Mucha), 56. Granec (Kocka, Faktor), 60. Podgorski (Mucha, Just) – 3. Křepelka (Hučko, Slánský), 21. Hučko (Křepelka), 26. Křepelka (Hučko, Novák), 33. Slánský (Křepelka), 37. Macenauer (Pípal, Baláž), 39. Macenauer (Novák), 42. Křepelka (Hučko, Hložek), 45. Křepelka (Alexa, Radostová), 51. Alexa (Hučko, Slánský), 52. Novák (Pípal, Novák), 53. Hložek, 59. Hložek (Křepelka, Vošahlík), 60. Macenauer (Hložek, Monhart)


    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský (41.Poništ) – Granec, Just, Polakovič, Porupčan – Crman, Faktor, Hegély, Hrbáčik, Hudcovský, Kocka, Luk. Mucha, Mat. Mucha, Podgorski, Slučiak, Winkler
    UK Kings Prague: Srb (Vokatý) – Slánský, Novák, Křepelka, Hučko – Pípal, Novák, Krátký, Radostová, Hložek, Baláž, Macenauer, Mir. Novák, Alexa, Vošahlík, Polák, Monhart

    Rozhodca: Goga