Managers – Gladiators 3:2 (kon.)
koniec
VŠEMvs MANAGERS Bratislava
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
Gladiators Trenčín
Pondelok 17.03.2014, 17:20 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    Domáci dokázali v závere udržať cenné víťazstvo, ktoré je zaslúžené. Dnes boli totiž o ten jeden gól lepší než hostia, ktorí však taktiež zanechali dobrý dojem. Ja sa s vami týmto lúčim a teším sa na stretnutie pri ďalších zápasoch! (19:33:01)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:39
    Tak predsa len! Hostia podnikli rýchly protiútok, po ktorom nasledovala strieľaná prihrávka pred bránu, kde puk tečoval Brezáni, len o centimetre minul priestor pri ľavej žrdi!
     
    59:13
    Hra sa odohráva v obrannom pásme Trenčína, na vyrovnanie to veru nevyzerá.
     
    58:38
    Zatiaľ to na vyrovnanie nevyzerá, teraz naopak na druhej strane prenikal Brincko a bol zastavený až tesne pred Gašparovičom. Hostia sa vôbec nedokážu dostať k puku.
     
    58:00
    Dve minúty do konca stretnutia, podarí sa hosťom vyrovnať?
     
    57:36
    Bednárik strieľal z ľavého kruhu úplne nepresne. Hostia sa síce snažia, do skutočných šancí sa však dostávajú len veľmi ťažko.
     
    57:14
    Pred domácou bránou bol úplne voľný Kuffa, Okuliar mu však nedokázal poslať presnú nahrávku. Nasleduje buly v útočnej tretine Trenčína.
     
    56:44
    Managers vyhrali dôležité buly vo svojej obrannej tretine, zatiaľ umne kontrolujú výhodný stav.
     
    56:25
    Domáci v plnom počte.
     
    56:11
    Bednárik stratil puk na modrej čiare, zrejme to už bude koniec presilovkovej snahy Gladiators.
     
    55:52
    Macoun sa ihneď po buly prekľučkoval až do zakončenia na pravom kruhu, Porubskému ale nikto neclonil a ten tak puk dokázal kryť.
     
    55:03
    Kuffa znovu perfektne potiahol puk po ľavej strane a naservíroval prihrávku na druhú stranu popred bránkovisko, tam v neprehľadnej situácii Radulay nedokázal pretlačiť puk do siete!
     
    54:23
    Od modrej pálil znovu tvrdo Radulay, tentoraz bola jeho strela zblokovaná na ochrannú sieť.
     
    54:17
    Šulík vnikol do útočného pásma a svojou aktivitou si vykoledoval faul! Bol podrazený, z čoho rezultuje dvojminútová presilovka pre Gladiators. Dve minúty inkasoval Kudelka.
     
    53:50
    Bednárik získal puk na vlastnej modrej čiare, posunul ho do samostatného úniku Macounovi, ten tiesnený zoči-voči Porubskému strieľal po ľade, domáci brankár zasiahol pravým betónom a drží vedenie pre svoj tím!
     
    52:39
    Pred bránou zakončoval v dobrej pozícii Winkler, ktorý sa dokázal zbaviť dotierajúceho obrancu, bekhendom mieril tesne vedľa pravej žrde!
     
    51:46
    Vzrušujúce okamihy pokračujú – na pravom kruhu sa uvoľnil Hegély, zblízka mieril len do Gašparoviča.
     
    51:36
    Macoun sa k dostal k puku na pravom kruhu a rýchlou strelou po ľade zakončoval, Porubský vyrazil ľavým betónom!

    Góly a asistencie: 10. Podgorski (Mucha, Kocka), 15. Kocka (Crman, Granec), 39. Lednár (Faktor) – 30. Zemko (Bernát), 36. Bednárik


    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský (Ponist) – Polakovič, Porupčan, Just, Granec, Dobrovodský, Kudelka, Derčálik – Mucha, Slučiak, Mucha, Kocka, Podgorski, Hudcovský, Hegély, Winkler, Crman, Hrbáčik, Faktor, Diškanec, Brincko, Lednár
    Gladiators Trenčín: Gašparovič (Zubo) – Okuliar, Borbély, Matejdes, Jordán, Kandráč, Faktor – Porubský, Kuffa, Gaváč, Macoun, Brezáni, Ludvig, Uhlík, Ďuriš, Šulík, Bednárik, Radulay, Jurenka, Zemko

    Rozhodca: Goga