Ružomberok – Trnava 0:2 (kon.) | Zlaté Moravce – B. Bystrica 1:3 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:3 (0:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
Nedeľa 20.04.2014, 18:30 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. (Zlaté Moravce) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Tak napokon sme sa ešte gólu v druhom polčase dočkali a boli až 3! Domáci začali opäť aktívnejšie, ale zopakovala sa situácia z prvého polčasu a gól dali hostia, keď sa presadil Chrien a dal tak svoj druhý gól v tomto zápase. Domáci ešte viac ožili a pritlačili na hostí, čoho výsledkom bol v
    70.minúte kontaktný gól striedajúceho Szabóa. Domáci naďalej tlačili na hostí, ale robili množstvo chýb, čo využívali hostia na rýchle brejky a v 77. minúte sa po jednom z nich radoval z gólu Ľupták a uzavrel tak konečné skóre tohto zápasu. Domáci ešte bojovali, ale nedokázali sa prebiť cez pozornú obranu hostí. Sledovali sme tak napokon zaujímavé stretnutie, po ktorom sú šťastnejší hostia. Domáci by si však dnes určite aspoň remízu zaslúžili. Musia sa však vyvarovať zbytočným chybám. Hostia tak získavajú dôležité 3 body do súboja o Európsku ligu.

    To je už z prenosu všetko. Lúči sa s Vami Miroslav Revaj. Prajem príjemní zvyšok sviatočného večera. Dovidenia pri ďalších prenosoch. (20:32:50)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Rozhodca nadstavil ešte jednu minútu, ktorá sa však odohráva v pokojnom tempe. Loptu majú na kopačkách hostia a už len čakajú na koniec zápasu.
     
    90
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Fabián Slančík, prichádza Dionatan Teixeira.
     
    89
    Slančík ostáva po jednom z osobných súbojov ležať na trávniku. Pomaly sa zdvíha zo zeme a zbiera tak cenné sekundy. To sa nepáči domácim fanúšikom.
     
    88
    Slančík sa v strede poľa po chybe domácich zmocnil lopty, postupoval sám cez 5 obrancov domáceho tímu, cez ktorých nakoniec neprešiel a loptu stratil.
     
    87
    Hostia ešte podnikli jednu útočnú akciu do 16-tky domáceho tímu, ale napokon sa Slančík ku strele nedostal a loptu stratil. Domáci to skúsia ešte smerom dopredu.
     
    86
    Domáci Kováč poslal z pravej strany center do 16-tky hostí, ale lopta končí napokon len v rukaviciach brankára hostí Boroša. Ten sa s rozohrávkou nikam neponáhľa a zbiera tak cenné sekundy.
     
    85
    Hostia už pohodlne kontrolujú priebeh zápasu a loptu majú častejšie na svojich kopačkách. Domáci sa ich snažia ešte napádať, ale márne. Hostia si tak z Vionu už zrejme 3 body odnesú.
     
    83
    Domáci mohli teraz dať ešte kontaktný gól a spraviť zo zápasu ešte poriadnu drámu! Szabó je v zápase veľmi aktívny čo dokázal aj teraz, keď sa zmocnil v 16-tke hostí lopty, poslal krásne prihrávku na Chrena, ktorý mal pred sebou prázdnu bránu, ale loptu poslal vysoko nad bránu hostí a poriadne si zanadával.
     
    82
    Domáci stále skúšajú niečo ešte so zápasom urobiť, ale obrana hostí je stále pozorná a do ničoho domácich nepúšťa. Sledujeme nudnejší obraz hry.
     
    81
    Hostia mohli pridať už definitívnu poistku v zápase, ale brankár Kuciak dobre vybehol z brány a hodil sa pod nohy Slančíka, ktorý mal loptu na kopačke a išiel už do zakončenia.
     
    80
    Hostia sú s výsledkom spokojný a sústredili sa už len na defenzívnu činnosť. Domáci skúšajú ešte pritlačiť na hostí a niečo vymyslieť, ale obrana hostí je stále veľmi pozorná.
     
    79
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Martin Chrien, prichádza Dušan Plavšič.
     
    77
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia sa dostali do rýchleho brejku, ktorý sa napokon končí gólom a zdá sa, že o víťazovi v zápase je už definitívne rozhodnuté! BRANISLAV ĽUPTÁK sa dostal ku lopte, z pravej strany sa rútil na bránu domáceho tímu, domáca obrana za ním nestíhala, dostal sa pred bránu hostí a pohodlne zakončuje celú svoju akciu gólom!
     
    74
    Hostia majú viacej síl, pretože moc dopredu nevyrážajú a len sa bránia. Domácim už zjavne dochádzajú sily a robia množstvo nepresností v kombinácii a loptu často tak strácajú. Hostia to teraz hrajú len na brejky.
     
    73
    Domáci dlho váhali čo majú robiť pred 16-tkou hostí s loptou a napokon ju aj strácajú. Hostia vyrážajú opäť do rýchleho brejku.
     
    72
    Pekná strela spoza 16-tky v podaní Babica, ale bol nepresná a letí vysoko nad bránu hostí.
     
    71
    Tlak domácich pokračuje aj naďalej. Neustále sa tlačia dopredu a vyvíjajú na hostí tlak. Aj ak sa hostia dostanú ku lopte, tak ju hneď stratia.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 70. Szabó – 5. Chrien, 50. Chrien, 77. Ľupták

    Karty:   40. Bolinha (ZMO), 47. Majerník (ZMO) – 16. Nosko (BBY), 62. Ľupták (BBY)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pintér, Chren, Chrappan, Kováč – Candrák (46. Majerník), Orávik, Mazan, Pribula (60. Charizopulos) – Babic, Bolinha (60. Szabó).
    Náhradníci: Novota – Majerník, Žák, Charizopulos, Szabó.

    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš – Savič, Podstavek, Vajda, Nosko – Považanec (64. Rejdovian), Chrien (79. Plavšič), Kliment, Ľupták – Peňaška, Slančík (90. Teixeira).
    Náhradníci: Budinský – Teixeira, de Vito, Rejdovian, Plavšič, Faško, Šovčík.

    Rozhodca: Jaška – Roszbeck, Kubačka.