TakUrčitee.sk – Onlajnisti 6:0 (kon.) | Onlajnisti – Real Madrid (fans) 2:10 (kon.) | Onlajnisti – AC Miláno (fans) 1:3 (kon.)
FC Barcelona (fans) – Onlajnisti 13:0 (kon.)
koniec
TakUrčitee.sk
6:0 (2:0)
Onlajnisti
Sobota 28.06.2014, 10:00 • Sereď • Stretnutie Onlajnistov
     
    Skončil sa prvý zápas nášho tímu na tomto turnaji. V Seredi sa nám zatiaľ darí na všetkých postoch okrem palubovky, no pevne veríme, že v nasledujúcom dueli to už bude oveľa lepšie. Srdečne vás pozývame k sledovaniu zápasu Onlajnistov s Realom Madrid. (10:17:51)
     
    "Keby ma boli počúvali, boli by sme vyhrali," zhodnotil na záver tréner, kapitán a náhradný brankár v jednej osobe.
     
    Koniec zápasu.
     
    20
    TakUrčitee.sk dalo gól! Gól strelil PETRO.
     
    20
    TakUrčitee.sk dalo gól! Gól strelil FERANEC.
     
    19
    Tak toto je neuveriteľné! Bartko má zjavne taktické prvky futbalu dobre naštudované. Po miernom kontakte sa zhodil na zem a podal dokonalý teatrálny výkon. Napokon sa z ihriska musel odplaziť.
     
    18
    "Keby hrali na nepremenené šance, tak vyhrávajú 15:0." Rozhodca náležite okomentoval hru nášho súpera.
     
    17
    Farkaš predvádza jeden úspešný zákrok za druhým. Na palubovke je to jeden z našich najlepších hráčov.
     
    16
    Onlajny by aj chceli ísť do útoku, no proti dobre zabezpečenej defenzíve súpera to vôbec nie je jednoduché. Svoje by o tom vedel hovoriť aj Lipták, ktorý sa teraz nepresadil cez hráča číslo 5.
     
    15
    TakUrčitee.sk dalo gól!
    Tak toto naši chlapci opäť nezvládli! V defenzíve nechali úplne osamoteného Handzuša, ktorý už proti súperovi veľa nezmohol a PETRO pridáva svoj tretí gól v zápase.
     
    14
    TakUrčitee.sk dalo gól!
    Gól strelil HANZLÍK.
     
    13
    Takmer sme to zakríkli! Farkaš vyťahuje jeden zákrok za druhým a nebyť jeho, Onlajnisti by už boli prehrávali minimálne päťgólovým rozdielom.
     
    12
    V hľadisku sa fanúšikom vôbec nepáči prístup rozhodcu, dokonca ho upodozrievajú z požitia alkoholických nápojov. Na palubovke sa nedeje nič zaujímavé.
     
    11
    Naši chlapci sa okamžite nahrnuli do útoku. Pri lopte bol Slovanista Sárközi, no po zjavne náročnej noci si proti súperovi vôbec neporadil.
     
    11
    Začal sa druhý polčas.
     
    Rozhodca nenadstavil ani minútu a prvý polčas sa skončil. Onlajnisti toho zatiaľ veľa nepredviedli, no my veríme, že Švecove taktické pokyny dokážu zázraky.
     
    10
    Prvý polčas sa skončil.
     
    10
    Veľké šťastie stálo pri našom tíme aj tentokrát! Farkaš ale našťastie opäť neinkasuje, čo využil na rýchly prechod na opačnú stranu mladík Lipták. Jeho lopta ale súperovu bránku tesne minula.
     
    9
    Aj Handzuš už musel hraciu plochu opustiť. Aj napriek svojmu výškovému deficitu si ale počínal veľmi dobre, pri lopte boli asi dvakrát.
     
    8
    Takmer sme opäť inkaosvali! Brankár Farkaš teraz nemal všetko pod kontrolou a pomohla mu iba konštrukcia bránky. Súper následne zahrával roh nacvičeným signálom dozadu, no nič z toho nevyťažil. Bránime sa ako o život.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 2. Petro, 5. Petro, 14. Hanzlík, 15. Petro, 20. Feranec, 20. Petro


    TakUrčitee.sk:
    Onlajnisti: Farkaš (Švec) – Pajerský, Bartko, Lipták, Kováčik, Vrábeľ, Nečas, Kmeť, Sárközi, Handzuš

    Diváci: 50