TakUrčitee.sk – Onlajnisti 6:0 (kon.) | Onlajnisti – Real Madrid (fans) 2:10 (kon.) | Onlajnisti – AC Miláno (fans) 1:3 (kon.)
FC Barcelona (fans) – Onlajnisti 13:0 (kon.)
koniec
Onlajnisti
2:10 (0:6)
Real Madrid fanúšikovia
Sobota 28.06.2014, 11:20 • Sereď • Stretnutie Onlajnistov
     
    Švec odhodil fľašu a rukavice na striedačku a druhý zápas Onlajnistov je minuosťou. Tréner, kapitán, manažér a gólman v jednej osobe vyjadril vysoké ambície svojho tímu v ďalších zápasoch, a tak sa rozhodne máme na čo tešiť. (11:47:00)
     
    Koniec zápasu.
     
    20
    A máme tu ešte poslednú akciu tohto zápasu. Loptu ťahá Lipták, ale my môžeme predpokladať, že sa to strelou ani neskončí.
     
    19
    Na opačej polovici ihriska sa Onlajisti opäť iba bránia. Loptu mal na halovke jeden z hosťujúcich hráčov, no Kováčik obetavým zákrokom zabránil gólu.
     
    18
    Onlajnisti dali gól!
    Po výbornej Liptákovej práci sa k lopte dostal TOMÁŠ NEČAS a videli sme druhý vsietený gól v histórii Onlajnov! Tomáš nemal veľa práce, pred bránkou si dokázal takticky obhodiť brankára a nekompromisne zakončil.
     
    17
    Takmer sme sa dostali k ďalšej strele. Lipták z pravej strany centroval, no na túto loptu nik z jeho spoluhráčov nedosiahol. Následne, zrejme z frustrácie, v strede ihriska fauloval.
     
    16
    Gól strelil M. VARGA.
     
    15
    Kováčik sa takmer dostal k ďalšej strele na bránku. Postupoval po ľavej strane, no tesne pred zakončením loptu zabudol za sebou a strieľať nemohol.
     
    14
    Prebieha štrnásta minúta zápasu a pre Onlajny to vyzerá všelijako, len nie dobre. Zachrániť sa to v strede poľa pokúša nemenovaný Slovanista, no jeho zmätočné pohyby gól určite neprinesú.
     
    13
    Gól strelil BALIŠKA.
     
    13
    Gól strelil BALIŠKA.
     
    12
    Onlajnisti dali gól!
    Neuveriteľný okamih! MICHAL KOVÁČIK sa po rýchlom presune svojho tímu do útoku presadil nechytateľnou strelou.
     
    11
    Začíname tradične. Gól strelil VARGA.
     
    11
    Začal sa druhý polčas.
     
    Tréner Onlajny.eu požaduje alkoholický test rozhodcu, no nie je mu vyhovené. Pokračujeme v hre.
     
    "Bol to vysoko taktický výkon, ale brankár nepodržal svoj tím. A tak podobne," povedal bezprostredne po príchode do štatistického strediska Dávid Švec.
     
    10
    Prvý polčas sa skončil.
     
    10
    Gól strelil JAĎUĎ.
     
    10
    Prebieha posledná minúta tohto polčasu. Defenzíva sa rozostavila pred Švecom a vyzerá to, že do bránky sa už lopta skutočne nemá odkiaľ predrať.
     
    9
    Gól strelil KOVÁČ.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 12. Kováčik, 18. Nečas – 1. Kubove, 2. Bališka, 2. Kováč, 8. Varga, 9. Kováč, 10. Jaďuď, 11. Varga, 13. Bališka, 13. Bališka, 16. M. Varga


    Onlajnisti: Švec (Farkaš) – Pajerský, Bartko, Lipták, Kováčik, Vrábeľ, Nečas, Kmeť, Sárközi, Handzuš
    Real Madrid fanúšikovia:

    Diváci: 30