Ružomberok – Podbrezová 2:0 (kon.) | B. Bystrica – Dunajská Streda 0:0 (kon.) | Žilina – Zlaté Moravce 4:0 (kon.)
Myjava – Slovan Bratislava 2:1 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
4:0 (2:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 23.08.2014, 19:30Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Je tomu tak. Druhý polčas stretnutia medzi MŠK Žilina a FC ViOn Zlaté Moravce je za nami. V druhom polčase sme videli 2 presné zásahy a oba v závere stretnutia. V 83 minúte sa presadil striedajúci Škvarka. Na 4:0 vsietil v samom závere stretnutia kapitán Pečovský. Žilinčania si tak dnešným výsledkom pripisujú ďalšie tri body do tabuľky čím prerušili svoju dvojzápasovú šnúru bez výhry. (21:23:54)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Žilina dala gól!

    Neuveriteľné. Inak sa to povedať ani nedá. Zrejme posledný presný zásah si pripisuje kapitán domácich VIKTOR PEČOVSKÝ, ktorý krížnou strelou nedal gólmanovi Kováčovi ani najmenšiu šancu.
     
    90
    Nadstavovať sa budú +2 minúty.
     
    89
    Čo tomu chýbalo! Domáci sa dostali do ďalšieho brejku. Konkrétne Škvarka sa ocitol s loptou za obranou ViOnu. Loptu si potiahol, až do vápna, no z tejto pozície zaváhal a strela k pravej žŕdke končí mimo bránky. Takéto šance sa využívajú a vie to aj Škvarka, ktorý sa drží za hlavu.
     
    88
    Lopta sa prepadla až pred Krnáča, no tu chýbali hráči ViOnu aby strelili aspoň čestný gól.
     
    87
    Zbytočný útočný faul škvarku. Loptu si stavia Kováč, ktorý bude odkopávať až pred Krnáča.
     
    86
    Hra stále prebieha pred bránkou Zlatých Moraviec, no ani séria centrov nevedie k ďalšiemu gólu.
     
    85
    Ojojój! Blízko gólu bol aj Matej Jelić. Jeho tvrdý strelecký pokus z vnútra 16-tky končí len kúsok od Žrde Kováča. Jelić sa drží za hlavu. Mohol to byť jeho 4 presný zásah v doterajšom priebehu.
     
    83
    Žilina dala gól!

    Je definitívne rozhodnuté! MICHAL ŠKVARKA po približne 20 minútach na ihrisku pridáva tretí gól Žiliny. Škvarka si jedným dotykom loptu pripravil a strelou spoza vápna natiahol Kováča. Tomu sa síce podarilo loptu vyraziť, no len nad seba a tak si lopta cestu do siete našla sama.
     
    81
    Domáci kombinujú na polovičke ViOnu takmer celý druhý polčas, Táto kombinácia vyzerala sľubne. Prízemný center mabouku našiel Jelića, no ten zakončuje len do Nikolića.
     
    80
    Valentovi samozrejme praskli nervy a faulom odzadu posiela k zemi kapitána domáceho tímu za čo samozrejme vidí žltú kartu.
     
    79
    ViOn sa na malý moment dostáva pred 16-tku domácich. Tu si však loptu berie Pečovský, ktorý ju okamžite vyváža na polovičku Moraviec.
     
    78
    A je tomu tak Letić preskočil loptu a center do vápna vyslal Čmelík. Obranu hostí to síce prekvapilo no lopta nenašla hráčov v žltom.
     
    77
    Pri lopte je dvojica Čmelík, Letić. Vyzerá to tak, že zahrajú nacvičený signál.
     
    76
    Mabouka ukazuje svoje kvality aj smerom dopredu. teraz sa mu podarilo predrať cez dvojicu v bielo-červenom . Center síce nedoletel do vápna, no jednalo sa o ruku a Žilinčania si zahrajú skrátený roh.
     
    75
    Z ihriska odchádza zranený strelec druhého gólu Lupčo a nahradí ho najlepší strelec MŠK Žiliny Jelić.
     
    73
    Hra sa nám opäť presunula na polovičku, kde samozrejme sledujeme kopec nepresností. Domáci sa už nemajú kam ponáhľať, no naopak hostia majú čo doháňať.
     
    72
    Žilinčania opäť v šanci. Po Letićovam prízemnom centri sa lopta dostala pred kapitána Viktora Pečovského, ktorý z približne 12 metrov zakončuje nad bránku.

    Patrik Ondrovič


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 24. Škriniar (pen.), 28. Lupčo (Čmelík), 83. Škvarka, 90+2. Pečovský

    Karty:   80. Valenta (ZMO)


    MŠK Žilina: Krnáč – Mabouka, Piaček (46. Králik), Škriniar, Letić – Káčer, Lupčo (75. Jelić), Pečovský (C), Čmelík – Alves de Oliveira, Mihálik (62. Škvarka).
    Náhradníci: Le Giang – Králik, Kadlec, Hučko, Paur, Škvarka, Jelić.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pavlenda, Chren (C), Nikolič, Mujkoš – Charizopulos (46. Szöke), Ďurica, Orávik, Djuričič – Sabo (46. Sukisa, 69. Stanić), Valenta.
    Náhradníci: Novota – Gregora, Szöke, Sukisa, Stanić.

    Rozhodca: Július Straka – Tomáš Mókoš, Peter Kováč.