Nitra – Olomouc 4:5 (kon.) | Žilina – Trenčín 1:4 (kon.) | Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 6:5 (kon.) | Nové Zámky – Skalica 5:2 (kon.) | Kladno – Chomutov 1:4 (kon.)
Prostějov – Havířov 5:3 (kon.) | Břeclav – Trnava 4:5 (kon.) | Děčín – Bílina 4:1 (kon.)
Litoměřice – Most 4:0 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 4:8 (kon.) | K. Vary – Plzeň 1:2 (1:2 po s.n.)
Klášterec nO – Řisuty 4:5 (2:3 po s.n.) | Šumperk – GKS Tychy 3:0 (kon.) | Znojmo – Hradec Králové 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Vsetín 2:3 (1:2 po s.n.) | Opava – Frýdek-M. 7:2 (kon.) | Senica – Kapfenberg 4:3 (4:3 po s.n.)
Val. Meziříčí – Karviná sledge 5:2 (kon.) | Piešťany – Dunaújváros 6:3 (kon.)
koniec
HK Opava
7:2 (1:0, 2:1, 4:1)
HC Frýdek-Místek
cz Utorok 02.09.2014, 18:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • Prípravný zápas
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (20:10:29)
     
    58:47
    Opava právě vstřelila branku!
    Po vyloučení na obou stranách se hrálo čtyři na čtyři a tato hra více svědčila Slezanu. Prosadil se PETR CHALUPA, který tak v utkání zaznamenal hattrick. Asistence: Polok, Pavelek.
     
    56:49
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava měla po nedovoleném zákroku výhodu přesilové hry, kterou již po šesti sekundách využil FILIP VANĚK. Asistence: Tichý, Kocián.
     
    50:36
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Střelu Čintaly z pravého kruhu tečoval v bezprostřední blízkosti před brankářem DAVID SAMIEC. Asistence: Čintala, Stránský.
     
    46:29
    Opava právě vstřelila branku!
    S Frýdkem-Místkem to už nevypadá dobře. Po Hermanově přihrávce se přesnou střelou prezentoval PETR CHALUPA, který navýšil vedení Opavy už na 5:1! Asistence: Herman.
     
    41:12
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavský Slezan se dostává do tříbrankového vedení! Přihrávku Černého dokázal zužitkovat PETR WOLF. Asistence: Černý, Musial.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina z pohledu Opavy už tak jednoznačná nebyla a šance si začali vypracovávat také hosté, dokázali však využít pouze jednu z nich. Naopak Opava přidala další dvě branky a po dvou periodách tak vede 3:1. Úvod té třetí však kvůli vyloučení Vlašánka bude dohrávat v oslabení, jemuž do konce dvouminutového trestu zbývá 38 sekund.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    34:11
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí opět odskakují Frýdku-Místku na rozdíl dvou branek! Chalupa vymyslel chytrou přihrávku pro BOHUMILA HERMANA, po které se opavský útočník ocitl zcela sám před brankářem Kubáněm a svou úlohu zvládl s přehledem. Asistence: Chalupa, Polok
     
    30:40
    Hosté vystřídali gólmana, brankáře Chvostka nahradil Kubáň.
     
    29:36
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté snižují. Po přihrávce suchého se za obranou opavského Slezanu ocitl JAKUB MACH, který dokázal propálit brankáře Šafránka. Asistence: Suchý.
     
    27:01
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava odskakuje Frýdku-Místku na rozdíl dvou branek! Gólovou střelu vyprodukoval LUKÁŠ ČERNÝ, na puk si sice ještě Chvostek stačil sáhnout, zabránit v cestě za brankovou čáru mu však už nedokázal. Asistence: Musial, Pavelek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první třetině dominovali opavští hokejisté, kteří měli více ze hry. V uplynulých dvaceti minutách vstřelili domácí jednu branku a zaslouženě vedou. Hosté působili chabým dojmem a až na výjimky si nedokázali vypracovat žádnou vážnější střeleckou příležitost.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    05:23
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava otevírá skóre zápasu a ujímá se vedení! Polokovu přihrávku dokázal zužitkovat PETR CHALUPA, který vymetl pravý horní růžek hostující svatyně. Asistence: Polok, Herman.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slezan Opava: Šafránek (Plánovský) – Kysela, Vrabel, Černý, Galvas, Tichý, Pavelek, Mosler – Měch, Herman, Vítek, Polok, Vlašánek, Kocián, Vaněk, Wolf, Musial, Černý, Baďura, Chalupa

    HC Frýdek-Místek: Chvostek (Kubáň) – Černín, Čintala, Vydra, Teper, Podešva, Jindřich, Stránský, Ivan, Samiec, Lipina, Niec, Mamula, Mach, Kopun, Suchý, Vacula.
     
    Přípravné období se blíží ke svému konci a týmy už pomalu začínají vyhlížet začátek nového soutěžního ročníku. Před startem 2. ligy, v níž HC Slezan Opava a HC Frýdek-Místek pravidelně nastupují, se oba celky rozhodly změřit síly v přípravném dvojzápase. První utkání na opavském Zimním stadionu sehrají mužstva již dnes od 18 hodin.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 6. Chalupa (Polok, Herman), 28. Černý (Musial, Pavelek), 35. Herman (Chalupa, Polok), 42. Wolf (Černý, Musial), 47. Chalupa (Herman), 57. Vaněk (Tichý, Kocián), 59. Chalupa (Polok, Pavelek) – 30. Mach (Suchý), 51. Samiec (Čintala, Stránský)


    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Kysela, Vrabel, Černý, Galvas, Tichý, Pavelek, Mosler – Měch, Herman, Vítek, Polok, Vlašánek, Kocián, Vaněk, Wolf, Musial, Černý, Baďura, Chalupa
    HC Frýdek-Místek: Chvostek (31. Kubáň) – Černín, Čintala, Vydra, Teper, Podešva, Jindřich, Stránský, Ivan, Samiec, Lipina, Niec, Mamula, Mach, Kopun, Suchý, Vacula