Chabarovsk – Novgorod 2:7 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 5:4 (1:0 po s.n.) | Novokuzneck – CSKA Moskva 1:6 (kon.)
Jekaterinburg – Kazaň 3:5 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 4:6 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Omsk 3:2 (kon.)
Togliatti – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Nižnekamsk – Ufa 0:4 (kon.) | Jaroslavľ – D. Moskva 4:2 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
4:6 (1:2, 1:1, 2:3)
Barys Nur-Sultan
Štvrtok 02.10.2014, 15:00 • Yunost Sport Palace , Čejľabinsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Mimoriadne atraktívne na góly plodné stretnutie napokon má trojbodovú príchuť pre Barys Astana, ktorý vyhral 6:4. Astana viedla od začiatku duelu, no bojovní domáci sa vždy dokázali dotiahnuť . Na dva rýchle góly zo začiatku tretej tretiny však už dokázali zareagovať len raz. Každopádne, dnešné stretnutie bolo pre nezaujatého fanúšika naozaj reklamou na hokej.

    Ďakujem vám za pozornosť, na záver mi už neostáva nič iné, len sa s vami rozlúčiť a popriať pekný zvyšok večera. (17:28:46)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
    Konstantin RUDENKO - 4:6
     
    59:32
    Barys Astana dala gól!
    Aj posledné zvyšky nádejí Traktoru na body z tohto zápasu definitívne pochoval gólom do prázdnej brány Konstantin Rudenko, na ktorého zásahu sa asistenciu podieľal Roman Starčenko. Asistencia: Roman Starčenko.
     
    59:00
    Anton Glinkin sa v strednom pásme ujal puku, vzal to na seba a napokon celú akciu aj sám zakončil, no našiel len pripravenú lapačku Jána Laca!
     
    58:30
    Minútu a pol pred koncom však už Traktor naozaj nemá, na čo vyčkávať a Demčenko posiela do hry šiesteho korčuliara.
     
    58:05
    Trénerský triumvirát Traktoru Čeľjabinsk si vzal oddychový čas. Demčenko po ňom zatiaľ ostáva v bráne.
     
    57:11
    Prvá formácia Čeľjabinsku zavrela svojho súpera v jeho obrannom pásme, od modrej pálil na Laca, ktorý toho veľa nevidel, Borodkin, no puk po jeho bombe zadunel len na zadnom mantineli.
     
    56:20
    Po zblokovanej strele je hra prerušená a pokračovať sa bude vhadzovaním pred Jánom Lacom.
     
    56:00
    Domácim sa podarilo dostať do útočného pásma, no hostia sa veľmi rýchlo zmocnili puku a vypoklonkovali Traktor do stredného pásma.
     
    54:50
    Astana však teraz podkúrila v útočnom pásme. Ohrozenie Demčenka z toho síce nebolo, no cenné sekundičky sa hosťom podarilo našetriť.
     
    53:55
    Je pochopiteľné, že hokejisti Barysu Astana sa už príliš dopredu nepúšťajú a útoky súpera väčšinou zachytávajú v štvorici, až pätici na svojej modrej čiare. Domácim sa tak ťažko prebíja do Lacovej blízkosti.
     
    52:55
    Vylúčenie Nigela Dawesa nespôsobilo Astane žiadnu ujmu. Hostia už hrajú opäť v kompletnom zložení a sú pripravení čeliť záverečnému náporu súpera.
     
    52:40
    Defenzíva Barysu to zvláda fantasticky, puk sa hosťom podarilo vyhodiť cez celú dĺžku klziska.
     
    52:00
    Domácim čas veľmi rýchlo uteká a viac ako polovica presilovky je už fuč. Traktor svoju akciu musí zakladať až od Demčenka.
     
    51:25
    S prvou strelou hráčov Traktoru počas tejto početnej prevahy nemal Laco žiadnu prácu, pretože bola vytečovaná na ochrannú sieť.
     
    50:55
    Nigel Dawes má na konte gól i asistenciu, teraz sa do štatistík zapísal už menej pozitívnym spôsobom, putoval totiž na lavicu hanby. Presilovka pre Traktor.
     
    49:00
    V ofenzíve sa po dlhšom čase pripomenuli aj hokejisti Barysu Astana, menovite to bol Bochenski, ktorý preveril pripravenosť Demčenka.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 12. Anton Glinkin (Stanislav Čistov), 28. Semjon Kokujov (Kyle Wilson, Arťjom Penkovskij), 41. Martin Růžička, 45. Danil Gubarev (Andrej Popov, Anton Glinkin) – 3. Nikolaj Antropov (Roman Savčenko), 15. Maxim Semjonov (Jevgenij Blochin), 23. Brandon Bochenski (Dustin Boyd), 43. Jevgenij Blochin (Nigel Dawes), 44. Nigel Dawes (Jevgenij Blochin), 60. Konstantin Rudenko (Roman Starčenko)


    Traktor Čeljabinsk: Fokin (Demčenko 23. minúta) – Quint, Kondratěv, Chlystov, Piganovič, Borodkin, Aťušov, Katičev – Panov, Bulis, Růžička – Čistov, Glinkin, Popov – Kosticyn, Kokujov, Wilson – Penkovskij, Osnovin, Gubarev – Mokin
    Barys Nur-Sultan: Laco (Ivanov) – Lundin, Bartulis, Semjonov, Blochin, Savčenko, Cerenok, Ibrajbekov – Dawes, Boyd, Bochenski – Ruděnko, Starčenko, Antropov – Puškarjov, Upper, Rymarev – Rachmanov, Gavrilin, Lichotnikov – Popovič

    Rozhodca: Bondar, Gamalei – Palej, Otmachov Alexander