Chabarovsk – Viťaz 3:4 (0:1 po s.n.) | Vladivostok – Jaroslavľ 2:1 (3:2 po s.n.) | Novokuzneck – Soči 1:0 (kon.)
Novosibirsk – D. Moskva 3:5 (kon.) | CSKA Moskva – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | Čerepovec – Kazaň 1:2 (kon.)
Novgorod – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Petrohrad – Ufa 7:2 (kon.) | Riga – Omsk 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
Ak Bars Kazaň
Štvrtok 23.10.2014, 17:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vyrovnanie napokon neprišlo a zápas sa skončil triumfom hostí. Ďakujeme za pozornosť. (19:18:54)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:53
    Aktivita domáceho tímu skutočne vrcholí a hráči robia všetko pre to, aby sa im podarilo vyrovnať. Zatiaľ ale nič podobné neprichádza.
     
    57:46
    Začína sa tuhý bol Severstalu, ktorý sa ešte pokúsi vybojovať nejaké body. Podarí sa mu to? Neostáva veľa času...
    Janne PESONEN - 1:2
     
    56:38
    Bars Kazaň dala gól!

    Tak toto je neuveriteľné! Domáci pozabudli na hráča menom JANNE PESONEN, ktorý ostal úplne osamotený pred brýnkou, podvihol puk pod hornú žrď a posiela hostí opäť do vedenia. Asistencie: Jevgenij Medvedev, Kirill Petrov
    Nikolaj STASENKO - 1:1
     
    54:45
    Hra po tomto presnom zásahu dostáva úplne iný náboj. Začína sa v podstate od začiatku.
     
    53:50
    Severstal Čerepovec dal gól!

    Je vyrovnané! Tlak domáceho tímu napokon prinesol svoje ovocie, hostia neustrážili hráča menom NIKOLAJ STASENKO a ten aj s kúskom šťastia posiela puk za čiaru. Asistencie: Vadim Berdnikov, Marek Kvapil
     
    52:00
    Na ľadovej ploche sa stále nič nemení. Kazaň drží puk na svojich hokejkách a súpera znervózňuje prihrávkami, ktoré k ničomu nevedú. Iba ak k naťahovaniu času.
     
    50:14
    Na ľadovej ploche sa síce stupňuje tlak domáceho tímu, ale hostia zatiaľ odolávajú a poctivo sa bránia. Kazaň prinútili vyprodukovať iba zakázané uvoľnenie.
     
    47:53
    Hra sa prerušuje a nasledovať bude komerčná prestávka. To aktuálne vyhovuje obom tímom, pretože si aspoň na moment vydýchnu. Čaká nás náročný záver stretnutia.
     
    47:23
    Stále sledujeme snahu domáceho tímu o vyrovnanie, ale to zatiaľ neprichádza. Musíme uznať, že Kazaň sa v týchto chvíľach veľmi dobre bráni.
     
    45:59
    Viac ako úvodná päťminútovka tejto tretiny je už za nami a hra dostala nový náboj. Konečne sme videli aj úvodný presný zásah, vďaka ktorému sa hokej poriadne oživil.
     
    44:48
    Vzápätí domáci hráči robia všetko pre to, aby sa im podarilo vyrovnať. Severstal je nasťahovaný v útoku, no strely ani dorážky úspešné nie sú. Nilsson má veľa práce, no zatiaľ drží svoj tím nad vodou.
     
    43:56
    Nuž, hostia súpera skutočne zaskočili. Domáci tím bol v úvode tejto časti hry podstatne aktívnejší, ale napokon ani to nestačilo a Kazaň vyhráva cenným rozdielom jediného gólu.
    Arťom LUKOJANOV - 0:1
     
    43:19
    Bars Kazaň dala gól!

    Paradoxne sa do vedenia dostávajú hostia! Rýchly únik v podaní hráča menom ARŤOM LUKOJANOV sa skončil strelou pomedzi betóny, ktorú Štěpánek nedokázal zachytiť a Kazaň vyhráva 1:0.
    Asistencia: Alexander Svitov.
     
    41:46
    Domáci hokejisti stále pokračujú vo svojej aktivite. Čerepovec by chcel jednoznačne využiť výhodu domáceho prostredia, no zatiaľ to má iba veľmi náročné a proti pozornej defenzíve sa mu nedarí presadiť.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 54. Stasenko (Berdnikov, Kvapil) – 44. Lukojanov (Svitov), 57. Pesonen (Medvedev, Petrov)


    Severstaľ Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Arzamascev, Šefer, Urbom, Almqvist, Stasenko, Šinin, Antropov – Trubačjov, Stoljarov, Buchnevič – Berdnikov, Nikoncev, Kvapil – Kagarlickij, Černov, Ullström – Zemčenko, Monachov, Kazakovcev – Kuptsov
    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Rylov, Denisov, Musin, Medvedev, Nikulin, Kornejev, Pajgin, Heshka – Lukojanov, Svitov, Obuchov – Möller, Azevedo, Petrov – Varnakov, Pesonen, Burmistrov – Mirnov, Kosticyn, Malychin

    Rozhodca: Bondar, Sergejev – Parfjonov, Sysujev