Poprad – Nitra 3:4 (kon.) | Trenčín – Košice 3:2 (2:1 po s.n.) | Žilina – Skalica 3:5 (kon.)
Martin – Piešťany 5:2 (kon.) | Zvolen – B. Bystrica 2:7 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:4 (2:1, 1:2, 0:1)
HK Nitra
Piatok 31.10.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej časti hry sme videli znovu nabitý a rýchly hokej. Rozhodol hlavne moment, ktorý sa odohral počas 47. minúty. Najprv Popradčan Peter Gápa nevyužil veľkú šancu na skórovanie a pravidlo nedáš, dostaneš, sa potvrdilo hneď na to, keď prekonal Kostúra Lukáš Novák. Tento gól bol víťazným pre Nitru.

    Ja vám ďakujem za pozornosť a teším sa na vašu priazeň aj počas ďalších on-line prenosoch na Onlajny.eu.
    Lúči sa s vami Lukáš R. Ovšonka. (19:03:50)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Kroták strieľal ešte v závere od modrej, no Takáč a ani Kurali nedokázali tečovať túto strelu.
     
    59:10
    Okamžitá strela od Hvilu sa mu nevydarila, následne bol Štefan Fabian nepekne zasiahnutý Jurajom Štefankom. Popradský obranca odchádza na striedačku a pokračovať sa bude vhadzovaním v strednom pásme. Kostúr sa vracia do brány.
     
    59:02
    Brankár Kostúr putuje na striedačku, Poprad to bude skúšať v šestici proti štyrom nitrianskym hráčom!
     
    59:02
    Oddychový čas pre Poprad.
     
    59:02
    V závere to bude mať Nitra ťažké. Na dve minúty za podrazenei odišiel Roman Tománek.
     
    58:24
    Suchý nahodil na Bartečka do stredného pásma, ten len jemne tečoval dopredu na Boltuna, no ten proti skúsenému Milovi neobstál a puk získal nitriansky celok.
     
    57:30
    Paukovček hľadal z druhej vlny na modrej čiare Radoslava Suchého, no to Popradčanom dosť nepomohlo. Do útoku okamžite vyrazila prvá nitrianska formácia, Tománek posunul na ľavý kruh Stümpelovi, ten vracal Tománkovi na pravý kruh. Tománek následne ešte posunul do medzikružia Lukášovi Novákovi, ale ten bol zblokovaný a nedokázal zakončiť.
     
    56:49
    Paukovčekovi sa nepodarilo vyhrať vhadzovanie v útočnom pásme, následne sa dokázali nitrianski hokejisti oslobodiť von z obranného pásma, no Poprad pokračuje v snažení aj naďalej.
     
    56:33
    V ďalšej veľkej šanci bol Samuel Takáč, ktorý po prihrávke od Paločka spoza brány strieľal z hornej časti pravého kruhu, Lakosil sebavedomo vyrážal pred seba. Pred ním bol ešte aj Kroták, no nepodarilo sa mu doraziť.
     
    55:57
    Takáč teraz skvelo prešiel pomedzi kruhy cez dvoch hráčov, následne posunul pekne na pravý kruh, kde bol Paločko, no ten z prvej minul poloodkrytú nitriansku bránu!
     
    55:46
    Bartečko posunul z rohu klziska puk na modrú čiaru Kuralimu, ktorý poslal len nerazantnú strelu na Lakosila, pred ktorým ešte zamával s hokejkou Tomáš Sýkora, no puk do brány už nebol schopný pretlačiť.
     
    55:22
    Popradský obranca Radoslav Suchý potiahol akciu cez stred ihriska, následne sa dostal do medzikružia, no odtiaľ smerovalo jeho zakončenie len na ochrannú sieť, keďže bolo ešte potom zblokované.
     
    54:45
    Lukáš Hvila sa natlačil poza bránu z opačnej strany až do medzikružia, pomohol si pri tom rukou proti Milovej hokejke, no napokon mu ani to veľmi nedopomohlo k tomu, aby vystrelil na bránu.
     
    54:22
    Nitra teraz dosť dlho držala puk v obrannom pásme. Vymieňali si ho tam Mezei so Slovákom a Nádašdim, ale prišla zlá rozohrávka a znamená to zakázané uvoľnenie a vhadzovanie pred Lakosilom.
     
    53:28
    Boltun posunul z dolnej časti ľavého kruhu na horný vrchol rovnakého kruhu Sýkorovi, avšak jeho následné zakončenie švihom smerovalo mimo nitrianskej brány.
     
    52:50
    Kasík teraz takzvaným lobom našiel z obrannej modrej čiary na útočnej modrej Paukovčeka, ten však bol následne okamžite pokrytý Petrom Ordzovenským a k puku sa nedostal.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 9. Hvila (Kasík), 17. Paločko (Takáč, Kasík), 35. Kroták (Dinda) – 16. Stümpel (L. Novák, Nádašdi), 21. Stümpel (L. Novák, H. Ručkay), 24. Tománek (L. Novák), 47. Novák (Tománek)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Gáborčík – Kasík, Dinda – Makovský, Pitka – Bartečko ("A"), Boltun, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, Gápa – M. Nagy, Mlynčár, Štrauch
    HK Nitra: Lakosil (Kusy) – Mezei, Nádašdi – Milo ("A"), Jeremenko – M. Novák, Jass – Bednár, Ordzovenský – Tománek, Stümpel ("C"), L. Novák – Marek Slovák, Lelkeš, H. Ručkay – J. Ručkay, Štefanka ("A"), Pupák – König, Bajtek, Mráz

    Rozhodca: Peter Jonák – Michal Orolin, Jozef Tvrdoň

    Diváci: 1778