SR 18 – Prievidza 0:0 (odl.) | Michalovce – Trnava 5:2 (kon.) | Bardejov – Spišská N. Ves 2:3 (kon.)
P.H.K. 3b Prešov – Topoľčany 2:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.) | Detva – Senica 3:2 (kon.)
odložené
JOJ ŠPORT Slovensko U18
0:0 (-:-, -:-, -:-)
MšHK Prievidza
Piatok 31.10.2014, 17:00TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vážení fanúšikovia, dnešný zápas sa s určitosťou neodohrá, nakoľko tím hostí na zápas nevycestoval kvôli finančným problémom. Viac informácií doplníme čoskoro. Ďakujeme za pochopenie a prajeme príjemný deň. (16:38:15)
     
    V stretnutí 17. kola prvej hokejovej ligy si v liptovskomikulášskej Enel aréne zmeria sily slovenský reprezentačný výber do 18 rokov s tímom Prievidze.

    Pôjde o duel dvoch tabuľkových susedov – medzi dvanástimi účastníkmi druhej najvyššej slovenskej hokejovej súťaže je „18-ka“ so siedmimi bodmi na 11 priečke, Prievidza má tucet bodov a patrí jej desiate miesto.

    Mladíci z reprezentácie v súťaži stále získavajú cenné skúsenosti. V uplynulom kole sa predstavili v Spišskej Novej Vsi. Domáci celok vyhral 6:2, keď mal vydarený vstup do zápasu. Už po ôsmich minútach viedol 3:0. V drese reprezentácie skóroval v 39. minúte Valent a v 45. minúte Struška.

    Prievidza v stretnutí 16. kola hrala na domácom ľade. V prvej tretine diváci gól nevideli, skóre otvoril v 23. minúte počas presilovky Hudec. Od 28. do 30. minúty Michalovce strelili tri góly a razom bolo 1:3. V 48. Minúte v presilovke znižoval Hudec, no drámu nepripustil Šechný. V 58. minúte skóroval počas oslabenia.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Michal Paška

    Góly a asistencie:


    JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    MšHK Prievidza: