Omsk – Togliatti 1:0 (kon.) | Barys – Nižnekamsk 6:5 (1:0 po s.n.) | Jekaterinburg – Čeljabinsk 1:0 (kon.)
Ufa – Jugra Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | Soči – Helsinki 3:2 (2:1 po s.n.) | Jaroslavľ – Riga 4:1 (kon.)
A. Mytišči – Novokuzneck 4:2 (kon.) | D. Moskva – Petrohrad 4:3 (po pr.) | Záhreb – Vladivostok 3:4 (kon.)
HC Slovan – Chabarovsk 1:3 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
3:4 (1:3, 1:1, 1:0)
Admiral Vladivostok
Piatok 31.10.2014, 19:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Končí sa stretnutie medzi Medveščakom Záhreb a Admiralom Vladivostok, v ktorom za kratší koniec ťahali hráči z chorvátskej metropoly. Zverenci slovenského trénera Dušana Gregora si tak pripisujú na svoje konto víťazstvo a tri body do tabuľky. S týmto konštatovaním sa s Vami lúčim a prajem Vám ešte príjemný zvyšok večera. (21:56:27)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:48
    Domáci v plnom počte.
     
    58:51
    Hostia sa už len sústreďujú na udržanie náskoku. Domáci si vylúčením skomplikovali cestu za dobrým výsledkom v dnešnom zápase.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:48
    Hostia si v závere zahrajú presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádza za držanie Pelletier.
     
    57:26
    Čas sa kráti, uvidíme kedy sa tréneri, alebo aspoň jeden z nich odhodlá k oddychovému času.
     
    55:21
    Hostia tlačia čas na časomiere očami. Do konca zápasu však ešte ostáva mnoho času. Uvidíme či sa domácim podarí vyrovnať, alebo si hostia odvezú na dlhú cestu tri body.
     
    54:51
    Hostia sa teraz previnili zakázaným uvoľnením a puk končí až pri domácom brankárovi. Hra sa však presunie pred toho hosťujúceho, kde bude nasledovať vhadzovanie.
     
    53:23
    Puk teraz končí na tyči hosťujúcej brány! Veľká šanca domácich hokejistov, ktorý si dokázali vypracovať v útočnom pásme obrovský tlak! Nalimov teraz čaroval pri strelách od Carleho a Segala. Defenzívu hostí na čele s ich brankárom čakajú v závere ešte krušné chvíle.
     
    52:27
    Domácim ostáva ešte množstvo času, hostia a sústredia len na defenzívu, čo sa im nemusí vyplatiť.
     
    50:55
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil THOMAS.
    Tak predsa len sa domáci dočkali! Gól Billa Thomasa pridáva tomuto zápasu v jeho závere na atraktivite a uvidíme ešte tuhý boj o tri body. Thomas sa teraz dokázal presadiť v priestore pred bránkou a po skvelej práci Andersona tečovať puk po jeho nahodení. Nalimov bol v tejto situácii len v roli štatistu.
     
    49:07
    Strela od jedného z domácich hráčov končí len zblokovaná, tlak Medveščaku je platonický, domácim hokejistom sa nedarí presadiť.
     
    48:26
    Hostí teraz pri prechode do útoku zastavilo postavenie mimo hru a nasledovať bude vhadzovanie v strednom pásme.
     
    47:05
    Blíži sa záver prvej polovice poslednej tretiny dnešného zápasu. Podarí sa domácim menší zvrat a dokážu ešte zdramatizovať dnešný zápas?
     
    46:06
    Dekanich teraz musel dvakrát v krátkom slede zasahovať, hostia vybojovali útočné pásmo.
     
    45:23
    Domáci v plnom počte.
     
    44:56
    Lisin teraz mohol pridať k dvom asistenciám v dnešnom zápase aj gól, jeho strelecký pokus z bezprostrednej blízkosti však končí len na pozornom Dekanichovi, ktorý puk vyrazil betónom.
     
    43:21
    Katič teraz v nevhodnej chvíli oslabuje svoj tím a Admiral si zahrá presilovú hru. Rozhodnú zverenci Dušana Gregora o svojej výhre v tejto presilovej hre?

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 7. Wright (Thomas, Carle), 32. Palushaj (Pelletier), 51. Thomas (Anderson) – 11. Makarov (Zubov, Lisin), 16. Kolář (Zubov, Berfors), 17. Kuzmin (Lisin), 31. Zubov (Beljakov)


    KHL Medveščak Záhreb: Dekanich (Tomljenovič) – Martinovič, Flood, Carle, Morrisonn, Popović, Hutchinson, Katič – Thomas, Anderson, Pelletier – Palushaj, Wright, Trotter – Segal, St. Pierre, Björkstrand – Rodman, Perkovich, Hedberg.
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Proskurjakov) – Osipov, Kuzmin, Kolář, Lisov, Zemčjonok, Volodin, Beljakov – Berfors, Sigarjov, Zubov – Lisin, Makarov, Ugarov – Podšenjalov, Vjačeslav Ušenin, Vladislav Ušenin – Sokolov, Kuznecov, Gorškov

    Rozhodca: Bukin, Aljošin – Rogačjov, Bolodis