La Coruña – Getafe 1:2 (kon.)
koniec
Deportivo La Coruña
1:2 (0:1)
Getafe CF
Piatok 31.10.2014, 20:45 • Estadio Municipal de Riazor (A Coruña • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Do druhého dejstva vstupovali v najtesnejšom vedení hráči Getafe, ktorí od 35.minúty viedli po vlastnom góle domáceho gólmana Fabricia 0:1.

    Úvod do druhého polčasu vyšiel hosťom dokonale, keď sa hneď z prvej akcie strelecky presadil Ángel Lafita, ktorý tak v 46.minúte zvýšil na 0:2. Deportivo následne pridalo na aktivite a snažilo sa dobehnúť dvojgólové manko, navyše iskierku nádeje vykresal po peknej spolupráci Cavaleira s Tochém Hélder Postiga, ktorý v 80.minúte znížil na konečných 1:2.

    S konštatovaním, že Deportivo La Coruňa na vlastnej pôde podľahlo Getafe 1:2, sa s Vami lúčim a prajem príjemný zyvšok piatkového večera. (22:42:41)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Na vlastnej polovici fauloval Naldo Postigu a domáci budú mať možnosť priameho kopu zo strednej vzdialenosti.
     
    90+2
    Do sľubnej šance sa dostával striedajúci hráč hostí, Míchel, ktorý bol však v poslednom momente na hranici šestnástky odstavený od lopty a krátko potom sa domácim hráčom podarilo dostať hru do stredu pola.
     
    90
    Prebieha posledná minúta druhého polčasu a na ľavom krídle obrannej polovice hostí sa snaží o presadenie Sergio Escudero, ktorý vybojoval pre svoj tím roj, ale po kratučkom pase od rohovej zástavky,sa jednému z bekov La Coruňe podarilo dlhým odkopom odvrátiť loptu do bezpečia.
     
    89
    Naturalizovaný Chorvát, ktorý sa narodil v Brazílii, Jorge Sammir, teraz fauloval v oblasti stredového kruhu a domáci zahrávali voľný kop, po ktorom sa snažili dostať na dostrel hosťujúcej brány, ale Haris Medunjanin nedokázal po Sidneiho pase dobre odcentrovať z pravej strany a tak sme boli svedkami výkopu do brány v podaní Vicenteho Guaitu.
     
    88
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Lafita, prichádza Míchel.
     
    87
    V strede pola mali loptu v moci hráči Getafe, ale striedajúci Sammir ju stratil a dopredu išlo Deportivo. Ich ofenzívnu snahu zastavil odkopom z ľavej strany Brazílčan Naldo.
     
    85
    Lafita sa rútil do streleckej príležitosti, ale včas zasiahol Fabricio a vzal si loptu do svojho náručia. Začala sa posledná päťminútovka druhého polčasu.
     
    84
    Veľmi peknú akciu nám teraz predviedlo Getafe, keď na ľavej strane vápna našiel Lafita svojím pasom Diega Castra, ktorý sa zasekávačkou zbavil beka a vylepšil si tak streleckú pozíciu. Castrov mäkkučký strieľaný oblúčik však domáceho gólmana Fabricia neprekvapil a lopta končí v jeho náručí.
     
    82
    Krátko po vsietenom góle sa domáci znovu pokúšali o rýchle prečíslenie, ale tentokrát ich snahu zastavuje ofsajd, v ktorom bol Ivan Cavaleiro.
    POSTIGA - 1:2
     
    80
    La Coruña dala gól!
    Pri pravej postrannej čiare sa peknou kľučkou zbavil hosťujúceho beka Ivan Cavaleiro, ktorý našiel svojím pasom na hranici šestnástky Tochého. Toché sa následne obtočil okolo vlastnej osi a do lepšej pozície nahral portugalskému spoluhráčovi HÉLDEROVI POSTIGOVI, ktorý sa z prvej nemýlil a poslal loptu do siete, čím znížuje stav stretnutia na 1:2 a otvára si strelecký účet v tejto sezóne.
     
    78
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Pablo Sarabia, prichádza Jorge Sammir.
     
    77
    Na center z pravej strany do vápna Getafe si najvyššie vyskočil portugalský útočník Hélder Postiga, ktorý však nehlavičkoval presne a navyše utrpel ľahké zranenie v dolnej časti tela po zrážke s jedným z hosťujúcich bekov.
     
    75
    Cez dvojicu domácich bekov sa dostal Sergio Escudero, ktorý sa rútil do zakončenia, ale v súboji s domácim gólmanom Fabriciom neuspel a doslova preletel ponad neho a následne ostal otrasene ležať na trávniku.
     
    73
    Hosťujúci Pablo Sarabia si nabiehal do vápna atakovaný domácim bekom, napriek tomu sa mu predsa len podarilo vystreliť, ale jeho pokus bol zblokovaný na roh. Následný rohový kop z ľavej strany zahrálo Getafe na krátko a dlho netrvalo a lotpu získali domáci.
     
    71
    Akciu Deportiva zastavuje postavenie mimo hry jedného z domácich hráčov.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 80. Postiga – 35. Fabricio (vla.), 46. Lafita

    Karty:   31. Wilk (LAC), 60. Cavaleiro (LAC) – 62. Lafita (GET)


    Deportivo La Coruña: Fabricio – Sidnei, Luisinho, Juanfran, Pablo Ínsua, H. Medunjanin, C. Wilk, L. Fariña, Domínguez (C), Cuenca, Cavaleiro
    Náhradníci: G. Lux, Canella, Bergantiños, Postiga, Toché, Lopo, Carlos

    Getafe CF: Guaita – Escudero, Naldo, Arroyo, E. Velázquez, Rodríguez, Lafita, A. Yoda, M. Lacen (C), Sarabia, F. Hinestroza
    Náhradníci: Lago, Sammir, Codina, B. Diawara, Castro, Míchel, Vigaray

    Rozhodca: Hernández – Sobrino, Martínez