Jekaterinburg – Omsk 5:2 (kon.) | A. Mytišči – Soči 2:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 0:1 (0:1 po s.n.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
Avangard Omsk
Streda 26.11.2014, 15:00 • KrK Uralec, Jekaterinburg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine tohto stretnutia boli aktívnejší hráči hosťujúceho Avangardu Omsk, ktorí mali síce obrovské problémy s kvalitami domáceho gólmana Kovářa, no napokon ho prekonali v 44. minúte zásluhou Paršina, ktorý znížil na 3:2 z pohľadu domácich. Následne sa Avangard snažil v závere zápasu hrať v šestici, no to prinieslo fiasko a dva góly domácich do prázdnej brány, o ktoré sa postarali hráči Golyšev v 59. minúte a Metľuka v 60. minúte.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:18:36)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
    Filipp METľUK - 5:2
     
    59:38
    Jekaterinburg dal gól!
    Absolútne fiasko hostí v záverečnej snahe o powerplay. Hostia pár sekúnd po stiahnutí gólmana Kostina z brány inkasujú opäť. Tentokrát sa zo stredného pásma do prázdnej brány bez problémov trafil FILIPP METĽUK. Bez asistencií.
     
    59:13
    Domáci hokejisti sa nevzdávajú a intenzívne forčekujú. Hostia to ešte predsa skúšajú v šestici a s prázdnou bránou!
     
    58:52
    Brule pálil z pravej strany, no gólman Kostin bol v strehu a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    58:22
    Hosťujúci Paršin obdržal za zbytočné protesty desaťminútový osobný trest.
    Anatolij GOLYŠEV - 4:2
     
    58:22
    Jekaterinburg dal gól!
    Hosťom táto hra v šestici bez brankára poriadne nevyšla. Avangard prišiel o puk v strednom pásme, následne sa k nemu dostal ANATOLIJ GOLYŠEV, ktorý osamotene už trafil prázdnu bránu hostí. Asistenciu si pripisuje Alexej Simakov.
     
    58:05
    Avangard Omsk skúša absolútny vabank bez gólmana Kostina!
     
    57:47
    Kalinin vybojoval puk na ľavej strane, no jeho projektil napokon smeroval len tesne vedľa domácej brány.
     
    57:14
    Domáci celok je usadený v útočnom pásme, kde sa Lazarev snažil vybojovať puk, napokon však proti pozornému Gluchovi neuspel.
     
    56:37
    Tréner domáceho Avtomobilistu si vyžiadal oddychový čas!
     
    56:01
    Perežogin tentokrát puk z medzikružia len takticky nahadzoval do protipohybu gólmana Kovářa, no neuspel. Kovář napokon dobre zasiahol svojou ľavou rukou.
     
    55:36
    Po skvelej prihrávke od Golyševa z pravej strany sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Rybakov, no jeho strela príklepom bola zneškodnená Kostinovými betónmi.
     
    55:07
    Domácich delí pri tomto výsledku od veľmi cennej výhry v dnešnom zápase ešte 293 sekúnd. Z pravej strany to tentokrát skúšal Pervušin, no Kovář dobre zakročil svojimi betónmi.
     
    54:41
    Kovář si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď tentokrát z medzikružia pálil aktívny Wandell, no ten trafil len hrudnú výstroj domáceho brankára.
     
    54:12
    Hostia teraz pred domácou bránou poriadne pohrozili, no ani jedna z ich striel nedokázala smerovať na bránu gólmana Kovářa.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 5000 divákov.
    Góly a asistencie: 14. Brule (Palušaj, Lepisto), 24. V. Popov (Garejev), 32. Brule (Lepisto, Lazarev), 59. Golyšev (Simakov), 60. Metľuk – 36. A. Popov (Perežogin), 44. Paršin (Ljamin)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Fomin) – Viklund, Lepisto, Metljuk, Antonov, Trjamkin, Gusev, Žuravľov, Jegin – Brule, Lazarev, Palušaj – Rybakov, Simakov, Golyšev – Lewandowski, Michnov, Bumagin – Komarov, Garejev, V. Popov
    Avangard Omsk: Barulin (41. Kostin) – Blaťák, Gustafsson, Ljamin, Kuljaš, Gluchov, Pivcakin, Vasiľev – Sobotka, Paršin, Kalinin – Lemťugov, Mozer, Wandell – Perežogin, A. Popov, Kolarik – Berdnikov, Rasskazov, Pervušin – Semjonov

    Rozhodca: Alexej Anisimov, Sergej Beljajev – Alexej Maitak, Jevgenij Pronskich

    Diváci: 5000