Team Foligno – Team Toews 12:17 (kon.) | Team Foligno – Team Toews 12:17 (kon.)
koniec
Team Foligno
12:17 (4:4, 4:7, 4:6)
Team Toews
Nedeľa 25.01.2015, 23:15 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil. Videli sme v ňom 29 presných zásahov, čo dokonale zakončilo all stars víkend v NHL. Pevne veríme, že ste si ho aj vďaka portálu Onlajny.eu užili.

    Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám úspešný štart do nového pracovného týždňa! (01:59:51)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:37
    Folignovci si ale museli dávať pozor na rýchly brejk súpera. Krížnu prihrávku smerujúcu popred svoju bránku Elliot iba vytesnil a pokračuj sa v hre.
     
    59:03
    Medzičasom sa nám začala posledná minúta tohto zápasu. Pri puku sú stále domáci hráči.
     
    58:20
    Team Foligno dáva gól!
    Domáci hokejisti znižujú na rozdiel piatich gólov. Postaral sa o to BRENT BURNS, ktorý si na ľavej strane počkal na prihrávku a napálil ju do prázdnej časti bránky. Asistencia: Alexander Ovečkin.
     
    57:50
    Domáci si v útočnej tretine nerozumeli a puk im ušiel až k vlastnému gólmanovi. Elliot neváhal vykorčuľovať a pomôcť s rozohrávkou.
     
    57:15
    Domáci hokejisti ťahajú za kratší koniec. Tím okolo kapitána Foligna chce ale prehrať so cťou a stále sa tlačí do útoku.
     
    56:30
    Team Toews dáva gól!
    FILIP FORSBERG pridáva svoj druhý presný zásah v tomto zápase. Nakorčuľoval pri pred bránku, kam dostal prihrávku z ľavej strany a puk iba nasmeroval do odkrytej časti siete. Asistencia: Johnny Gaudreau.
     
    54:21
    Team Toews dáva gól!
    Napokon sme to ale zrejme zakríkli a gól sme videli na opačnej strane. Za obranu sa dostal kapitán JONATHAN TOEWS, puk si potiahol až pred bránku a pohodlne ho zavesil ponad ležiaceho gólmana. Asistencia: Ryan Suter.
     
    53:49
    Videli sme už neuveriteľných 26 gólov a to sa zápas ešte ani zďaleka nekončí. Zdá sa, že domáci tím Foligna chytil druhý dych a zvyšuje svoju aktivitu.
     
    53:09
    Team Foligno dáva gól!
    Domáci hokejisti sa síce dostali do prečíslenia, ale PATRICK KANE neriskoval, že by mohol pokaziť prihrávku na stranu. Haláka si položil na ľadovú plochu a puk mu zavesil pod hornú žrď. Bez asistencie.
     
    52:36
    V úvode zápasu bol Folignov tím aktívnejší, teraz sa však situácia úplne zmenila. Domáci hokejisti na súpera jednoducho nestačia.
     
    51:49
    Domáci hokejisti to skúsili technickejšie. Hra sa trochu zrýchlila a po prechode popri pravom mantineli chcel jeden z hokejistov v čiernom drese zakončovať z otočky, ale trafil iba súperovho obrancu.
     
    49:56
    Exhibícia na ľadovej ploche pokračuje. Diváci sa skvele bavia a góly pribúdajú.
     
    49:26
    Team Toews dáva gól!
    TYLER SEGUIN bol tentokrát adresátom veľmi peknej prihrávky priamo pred bránku a ukázal, že miesto v zápase hviezd si zaslúži. Prudká rana nedala gólmanovi žiadnu šancu na zákrok. Asistencie: Vladimir Tarasenko, Shea Weber.
     
    48:23
    Team Foligno dáva gól!
    Domáci tím znižuje. Stamkos poslal prihrávku popred bránku na ľavú stranu, kde okamžitou delovkou k pravej žrdi skóroval BOBBY RYAN. Halák sa nestihol presunúť. Asistencie: Steven Stamkos, Oliver Ekman-Larsson.
     
    47:30
    Team Toews dáva gól!
    Ľad zaplavili šiltovky, JAKUB VORÁČEK zavŕšil hetrik! Tentokrát sa presadil prudkou strelou spoza medzikružia, ktorá dokonale zaskočila Elliota. Asistencie: Jonathan Toews, Aaron Ekblad.
     
    47:05
    Brankári za svoj chrbát nemôžu pustiť úplne každú strelu. Elliot tentokrát puk zachytil v lapačke, ale hru neprerušil.
     
    46:13
    Team Toews dáva gól!
    Máme tu gól hostí s poradovým číslom 13. Postaral sa o neho JOHN TAVARES, ktorého súperi úplne zabudli pri ľavej žrdi Elliotovej bránky a tak so zakončením osamotený hráč nemohol mať problém. Asistencie: Patrice Bergeron, Brent Seabrook.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 4. Vrbata (Nugent-Hopkins), 12. Johansen (Foligno, Shattenkirk), 15. Shattenkirk (Nugent-Hopkins, Vrbata), 17. Johansen (Ovečkin, Byfuglien), 21. Giroux (Kane), 23. Stamkos (Getzlaf, Tarasenko), 32. Foligno (Johansen, Ovečkin), 37. Stamkos (Ryan), 43. Kane (Giroux, Doughty), 49. Ryan (Stamkos, Ekman-Larsson), 54. Kane, 59. Burns (Ovečkin) – 7. Getzlaf (Tarasenko, Faulk), 10. Voráček (Toews, Ekblad), 13. Bergeron (Seguin, Eliáš), 20. Tavares (Bergeron, Ekblad), 21. Suter, 22. Seguin, 25. Nash (Toews, Voráček), 26. Forsberg (Gaudreau, Eliáš), 29. Tavares (Bergeron, Faulk), 30. Voráček (Toews, Ekblad), 39. Tavares (Bergeron), 42. Nash (Giordano, Voráček), 47. Tavares (Bergeron, Seabrook), 48. Voráček (Toews, Ekblad), 50. Seguin (Tarasenko, Weber), 55. Toews (Suter), 57. Forsberg (Gaudreau)


    Team Foligno: Elliot (Fleury, Price) – Burns, Ekman-Larsson, Byfuglien, Keith, Doughty (A), Shattenkirk – Foligno (C), Girgensons, Giroux – Johansen, Kane, Kessel – Kopitar, Nugent-Hopkins, Ovečkin – Ryan, Stamkos, Vrbata
    Team Toews: Crawford (Luongo, Halák) – Weber, Seabrook, Ekblad, Suter, Giordano, Faulk – Bergeron, Eliáš, Forsberg – Getzlaf (A), Johnson, Nash (A) – Seguin, Tarasenko, Tavares – Voráček, Toews (C), Gaudreau

    Rozhodca: Lee, Rooney – Sericolo, Mille