Tlač. konferencia futbal. reprezentácie Slovenska (kon.) | Tisková konference české fotbalové reprezentace (kon.)
koniec udalosti
Tlačová konferencia futbal. reprezentácie Slovenska

Pondelok 30.03.2015, 17:15 • Press centrum, MŠK Žilina • Tlačové konferencie
     
    To je z tlačovej konferencie Jána Kozáka na dnes všetko, o 18:45 sa znovu stretneme pri online prenose z tlačovej konferencie českého trénera Pavla Vrbu. Ja vám zatiaľ ďakujem za pozornosť a verím, že nášmu portálu Onlajny.eu zachováte svoju priazeň. (17:25:28)
     
    Ján Kozák: "Pavel Vrba začínal v Púchove, napredoval v Žiline, fantastickú prácu odviedol v Plzni. Českú ligu sledujem pozorne, chcem si zajtra niečo vyskúšať a je možné, že Greguš s Hrošovským zajtra dostanú šancu, všetko záleží na zdravotnom stave tímu."
     
    Otázka: "Ako by ste charakterizovali český tím pod vedením Pavla Vrbu?"
    Odpoveď Jána Kozáka: "(Úsmev), Vidíte, vypracoval sa na Slovensku... Pavla Vrbu si vážim ako človeka, je veľmi príjemný a naozaj odborník. Štart mal v kvalifikácii veľmi ťažký, ale zvládol to excelentne. Určite bude v Žiline prijatý výborne, keďže tu odviedol kus skvelej práce."
     
    Otázka: "Slovensko proti Česku odohralo 9 stretnutí, vyhralo len 2. Ako to vnímate?"
    Odpoveď Jána Kozáka: "Chceme vyhrať, je to šport. Česko má ale kvalitný káder, je prvé vo svojej skupine a jasne hovorím, že prioritou bol pre nás kvalifikačný zápas s Luxemburskom, ale stále platí, že chceme vyhrať."
     
    Otázka: "Môžete na zajtra zverejniť mena hráčov, ktorí nastúpia?"
    Odpoveď Jána Kozáka: "Ťažko povedať mená, uvidíme po tréningu. Miňo Stoch už odišiel, Juraj Kucka je zranený, takže naozaj nechcem teraz hovoriť mená, aby som vás neklamal."
     
    Otázka: "V Žiline sú lejaky, ako to vyzerá s trávnikom?"
    Odpoveď Ján Kozák: "Ja som veľmi milo prekvapený, pretože trávnik je skvele pripravený."
     
    Otázka: "Vnímate tento zápas ako prestížny?"
    Odpoveď Jána Kozáka: "Samozrejme, hrával som v Dukle Praha, rivalita je jasná, ale jedná sa o prípravný zápas, hráči sú profesionáli, ale ja osobne sa na zápas teším."
     
    Otázka: "Dostanú zajtra príležitosť mladší hráči?"
    Tréner Ján Kozák: "Tento rok máme jediné prípravné stretnutie, malo by slúžiť, aby sme si určité veci vyskúšali. Dostanú šancu viacerí hráči, ale musíme zachovať kompaktnosť tímu a ukázať sa aj pred divákmi."
     
    Obaja páni sú prítomní, tlačová konferencia začína.
     
    Na tlačovej konferencii sa zúčastní tréner "A" tímu Slovenska Ján Kozák a PR manažér tímu Juraj Čurný.
     
    Príjemný dobrý deň, vitajte pri sledovaní on-line prenosu z tlačovej konferencie futbalovej reprezentácie Slovenska pred prípravným zápasom s Českou republikou. Tlačová konferencia sa začína o 17:15.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 17:15.

    Dávid Švec