Slovan Bratislava U21 – Nové Mesto n/V 0:1 (kon.) | Sereď – Michalovce 0:1 (kon.) | Lok. Košice – Trebišov 6:0 (kon.)
MFK Košice B – Moldava 3:0 (kon.)
koniec
MFK Košice B
3:0 (1:0)
FK Bodva Moldava nad Bodvou
Nedeľa 19.04.2015, 16:00MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas sa skončil a Košičania napokon vyhrávajú jasne 3:0. Musíme ale uznať, že hostia nehrali zle, na kolená ich zrazili až nepremenené šance a góly z druhej polovice duelu. S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám ešte krásny zvyšok víkendu. (17:47:29)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.Košičania sú stále aktívni, ale hostia už loptu podržia a šancu nepripustia.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby tohto zápasu. Diváci v košickej Barci mrznú a čakajú na záverečný hvizd, na trávniku sa už nič nezmení.
     
    89
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Martin Halčišák, prichádza Štefan Kuruc.
     
    88
    Hra sa už iba dohráva. Lopta lieta zo strany na stranu a hráči si dávajú pozor najmä na prípadné zranenia, ktoré by boli v záverečnej časti sezóny dvojnásobne nepríjemné.
     
    87
    Hostia to napokon ešte predsa len skúšajú. Halčišák prihrával popri pravej čiare na Ribára, ten ešte našiel Mensaha, ale ten následne mieril iba mimo bránky.
     
    86
    Trebuňák sa pretláčal cez hosťujúceho obrancu, ale napokon úspešný nebol. Moldava sa už nemusí nikam ponáhľať a pokúša sa aspoň neinkasovať štvrtýkrát.
     
    85
    Košičania stále ostávajú v útoku a futbal si tam poriadne užívajú. Horodník teraz dobrou prihrávkou našiel Trebuňáka, no jeho prudký prízemný center napokon adresáta už nenašiel.
     
    84
    Košičania ešte pokračovali vo svojej aktivite v útoku. Pri ľavej žrdi sa tam do zakončenia tlačil Kubík, no jeho pokus napokon iba zblokovala obrana.
     
    83
    Ďalšia vynikajúca šanca Košíc! Mojmír Trebuňák dostal loptu za obranu a sám sa rútil na gólmana. Svoju aktivitu napokon zakončil strelecky, ale iba do Brzu, ktorý výborne vybehol.
     
    82
    Začala sa posledná desaťminútovka tohto stretnutia a chuť do hry už majú zrejme iba Košičania. Domáci hráči pokračujú vo svojej aktivite smerom dopredu, ale hostia si tam už dajú pozor.
     
    81
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Jakub Porvaz, prichádza Nikolas Kompuš.
     
    80
    Hostia sa stiahli na vlastnú obrannú polovicu. Odtiaľ to vysoko nakopnutou loptou skúsil Halčišák, ale v útoku nikoho nenašiel.
     
    79
    Ribár sa napokon do lopty aj sám oprel, ale zrejme z veľkej frustrácie ju nepochopiteľne poslal úplne mimo ihriska. Jeho odkop dokonca nesmeroval ani na bránku, ale iba za postrannú čiaru.
     
    78
    Do útoku sa presunuli aj hostia, ktorí si snáď takýto debakel ani nezaslúžia. Ribár sa tam pokúšal prebojovať do vápna, ale tesne pred hranicou šestnástky bol faulovaný.
     
    77
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Lukáš Urban, prichádza Róbert Jano.
     
    76
    MFK Košice B dáva gól!
    Košičania ešte v útoku ostali a pridávajú aj tretí gól. Na ľavej strane si teraz na dobrú prihrávku za obranu počkal TOMÁŠ KUBÍK, oklamal brankára a loptu poslal do odkrytej siete.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 6. Skvašík, 73. Trebuňák, 76. Kubík

    Karty:   52. Urban (KEB) – 73. Halčišák (MOL)


    MFK Košice B: Ružinský – Skvašík, Ndiaye, Vansa, Vancák (C), Horodník, Korijkov, Kavka, Gáll, Urban, Kubík
    Náhradníci: Leško, Varga, Jonec, Trebuňák, Jano

    FK Bodva Moldava nad Bodvou: Brza – Rudiuk, Chakwuebuka, Keresteš, Porvaz, Halcišák, Dzvonka, Kalugin, Ribár (C), Mensah, Lukáč
    Náhradníci: Kompuš, Kuru, Szeles

    Rozhodca: Molitoris – Benko, Mihalík