Poprad – Lipt. Mikuláš 2:3 (kon.) | Jastrzebie – Žilina 0:0 (zruš.) | Košice – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.)
Martin – Trenčín 5:4 (2:1 po s.n.) | Nitra – Cracovia 8:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:6 (kon.)
Jihlava – Slavia 4:3 (2:1 po s.n.) | Třinec – Olomouc 0:2 (kon.) | HC Slovan – Kometa Brno 5:4 (2:0 po s.n.)
zrušené
GKS Jastrzebie
0:0 (-:-, -:-, -:-)
MsHK Žilina
Utorok 04.08.2015, 17:00Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vážení fanúšikovia hokeja, dnešný zápas GKS Jastrzebie – MsHK DOXXbet Žilina sa ruší. O presných dôvodoch vás budeme informovať neskôr, za pochopenie ďakujeme. (12:08:22)
     
    Vítam všetkých fanúšikov športu, ktorí klikli na tento on-line textový prenos, ktorý je zameraný na hokejový zápas medzi GKS Jastrzebie – MsHK DOXXbet Žilina. Začiatok zápasu a tak aj tento prenos je naplánovaný na 17:00!

    Hokejové súťaže sa ešte nezačali, kluby však začínajú už svoju prípravu na nadchádzajúcu sezónu a tak aj majú v pláne odohrať naplánované prípravné zápasy, ktoré by mali preveriť formu a dobre pripraviť na sezónu. V tomto zápase dôjde ku konfrontácie klubov z doch rôznych štátov. Konkrétne ku poľskému celku GKS Jastrzebie a slovenskému celku pôsobiacemu v najvyššej súťaži na Slovensku a to MsHK DOXXbet Žilina.

    Poľský celok GKS Jastrzebie sa v minulej sezóne stal vicemajstrom Poľska, keď v rozhodujúcom finálovom súboji podľahol celku Tychy 4:2 na zápasy. Slovenský celok MsHK DOXXbet Žilina hral baráž o udržanie sa v najvyššej súťaži, zvládol ju napokon s prehľadom, keď porazil Detvu 4:1 na zápasy.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie:


    GKS Jastrzebie:
    MsHK Žilina: