K. Vary – Olomouc 0:1 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 0:0 (zruš.) | Zlín – Zvolen 1:3 (kon.)
Havířov – Cracovia 2:5 (kon.) | Detva – Žilina 0:2 (kon.) | Senica – Trnava 5:6 (kon.)
Prostějov – Skalica 3:0 (kon.)
zrušené
HC Škoda Plzeň
0:0 (-:-, -:-, -:-)
BK Mladá Boleslav
cz Štvrtok 27.08.2015, 18:00 • Home Monitoring Aréna • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní zápas byl zrušen z důvodu epidemie v týmu BK Mladá Boleslav. Plzeň tak nemá soupeře a hrát se dnes nebude. (09:27:25)
     
    BK Mladá Boleslav
    Bruslaři odehráli celkem pět klasických přípravných zápasů, poté si zahráli tři utkání na Mountfield Cupu 2015 a nyní jim zbývají dvě střetnutí právě s Plzní.

    V pěti přátelských zápasech dokázali porazit jen německý Wolfsburg (3:2), jinak byl pokaždé úspěšnější soupeř. Na Mountfield Cupu, který hostil slovenský Martin, ale nenašli přemožitele – postupně zdolali domácí celek, Hradec Králové a Banskou Bystrici.
     
    HC Škoda Plzeň
    Indiáni za sebou mají již 10 přátelských zápasů, před sebou ještě čtyři. Z toho dva budou hrát právě proti Mladé Boleslavi.

    V dosavadním průběhu přípravy na nový ročník Tipsport extraligy dosáhli na vítězství v pěti případech. Největší prohru si připsali s ruským Jekatěrinburgem, jenž v Plzni vyhrál 5:0. Naopak nejvyšší výhry byly proti Kladnu a Chomutovu – 3:1.
     
    U textového přenosu z přátelského utkání mezi týmy HC Škoda Plzeň a BK Mladá Boleslav vás z plzeňské Home Monitoring Arény zdraví Michal Belšán!

    Přeji příjemné počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie:


    HC Škoda Plzeň:
    BK Mladá Boleslav: