Almaty – Bordeaux 2:1 (kon.) | Jablonec – Amsterdam 0:0 (kon.) | Karabach – YB Bern 3:0 (kon.)
Kazaň – FK Rabotnički 1:0 (kon.) | Fehérvár – Lech Poznań 0:1 (kon.) | Helsinki – FK Krasnodar 0:0 (kon.)
Thun – Sparta Praha 3:3 (kon.) | Saint-Étienne – Milsami 1:0 (kon.) | Rosenborg – FCSB 0:1 (kon.)
Hajduk Split – Liberec 0:1 (kon.) | Fenerbahce – Atromitos 3:0 (kon.) | Panathinaikos – Qäbälä 2:2 (kon.)
Alkmaar – Giurgiu 2:0 (kon.) | Brøndby – Solún 1:1 (kon.) | Dortmund – Odd 7:2 (kon.)
Salzburg – Minsk 2:0 (2:3 po pen.) | Liége – Molde 3:1 (kon.) | Novi Sad – Plzeň 0:2 (kon.)
Bilbao – Žilina 1:0 (kon.) | Midtjylland – Southampton 1:0 (kon.) | Légia Varšava – Zorja Luhansk 3:2 (kon.)
Belenenses – Rheindorf Altach 0:0 (kon.)
koniec
FC Rubin Kazaň
1:0 (1:0)
FK Rabotnički Skopje
cz Štvrtok 27.08.2015, 18:00 • Kazan Arena, Kazaň. Kapacita: 45,105 diváků. • Európska liga (predkolá) • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Rubin Kazaň nakonec dokázal udržet postupový výsledek a porazil FK Rabotnički Skopje 1:0!

    První poločas v Kazan Arena nabídl opravdu velkou porci šancí, většinu z nich měl domácí celek! Hned v desáté minutě nepříjemně střílel z přímého kopu Biljaletdinov, nicméně Božinovski střelu vyrazil. Od 19. minuty až do 22. minutě měl Rubin tři velké šance, nicméně hráči ruského celku nedokázali překonal výborného Božinovskiho. Až ve 35. minutě se mohli domácí fanoušci poprvé radovat. Skvělou práci odvedl na levé straně Kanunnikov, který připravil skvělou pozici pro Carlose Eduarda, který poslal domácí do vedení!

    Druhý poločas toho příliš zajímavého nenabídl. V 56. minutě pálil domácí Carlos Eduardo, avšak toho vychytal Božinovski. To bylo však z domácí strany vše! Rubin se následně zatáhl a Rabotnički útočilo na vyrovnání stavu. Domácí si však postupový výsledek pohlídali!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:54:13)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ze hřiště odchází Vladimir Djadjun, který odvedl velmi dobrý výkon. Na poslední minutku se na hřiště podívá Batov!
     
    90+2
    Rubin dokázal delší dobu udržet míč na útočné polovině a ušetřil cenné vteřinky! Ruský celek navíc chystá střídání!
     
    90+1
    Na druhé straně byl odpískán ofdajd hostujícímu kapitánovi Blaže Ilijoskimu. Makedonský útočník si však neodpustil nějaké ostřejší slovo na adresu hlavního rozhodčího a dostává žlutou kartu!
     
    90
    Žlutou kartu dostává domácí bulharský záložník Blagoj Georgjev za zdržování hry! Hlavní rozhodčí navíc nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Rabotnički si v závěru dokázalo vybojovat rohový kop! Rozehrávky se ujal Altiparmakovski, který poslal do vápna nadýchaný centr. Obrana Rubinu však míč za velkého potlesku tribun poslala do bezpečí.
     
    88
    Na útočnou polovinu se po delší době dostal také Rubin, jehož protiútok táhl po pravé straně Ozdojev. Jeho postup však zastavil zákrok Ristevskiho, který však hlavní rozhodčí jako nedovolený neposoudil.
     
    87
    Střídání v týmu FK Rabotnički Skopje: ze hřiště odchází Trajcevski, přichází Jovanovski.
     
    86
    Do vápna ruského celku poslal nebezpečný centr Cikarski, který hledal na zadní tyči Ilijoskiho. Obrana Rubinu si však dokázala s centrem poradit.
     
    85
    Rozehrávka standardní situace však Rubinu vůbec nevyšla a Rabotnički se mohlo dostat do rychlého protiútoku. Ten však zastavil Oleg Kuzmin, který poslal k zemi Trajcevskiho. Za svůj zákrok si vysloužil žlutou kartu.
     
    85
    Na levé straně váhal s odkopem míče Markovski, ke kterému velmi rychle přispěchal Mauricio Lemos, kterého hostující hráč fauloval.
     
    84
    Do ojedinělé šance se dostal také Rubin! Georgjev se dokázal ve středu hřiště uvolnit a posílal pas za obranu. Ruský útočník Maxim Kanunnikov však na míč nedosáhl.
     
    83
    Rubin by si měl dávat větší pozor na útoky makedonského celku! Skvělý pas za obranu dostal Ilijoski, který i vystřelil, nicméně jeho pokus srazil na rohový kop Kverkvelja. Z následného rohového kopu však žádné nebezpečí pro branku Ryžikova nevzniklo.
     
    82
    Rozehrávky se ujal Siljanovski, který svým centrem hledal na zadní tyči Cikarskiho. Obrana Rubinu však dokázala centr odvrátit. Za vápnem se k míči dostal opět Siljanovski, jehož rána však mířila vysoko nad!
     
    80
    Bulharský středopolař Blagor Georgjev se prezentoval na vlastní polovině nedovoleným zákrokem v souboji s Trajcevskim a Rabotnički má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    79
    Domácí tým provádí své první střídání v tomto zápase! Autor zatím jediné branky, Carlos Eduardo, odchází ze hřiště. Na jeho místo přichází ruský obránce Portnjagin.
     
    79
    Dlouhý centr na pravou stranu posílal Ristevski, který hledal naběhnutého Ilijoskiho. Hostující kapitán však na míč nedosáhl a bude následovat odkop od branky Sergeje Ryžikova!
     
    77
    Ruský celek je v posledních minutách velmi zalezlý a koleduje si o vstřelenou branku! Rabotnički stačí jeden gól a bude se prodlužovat!
    76. Velká šance Rabotnički

    Jan Havlovic

    Góly: 35. Eduardo

    Karty:   51. Kanunnikov (RKZ), 85. Kuzmin (RKZ), 90. Georgjev (RKZ) – 25. Ristevski (RAB), 60. Trajcevski (RAB), 90+1. Ilijoski (RAB)


    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kuzmin (C), Kverkvelja, Lemos, Cotugno – Georgjev, Ozdojev – Kanunnikov, Carlos Eduardo, Billjaletdinov – Djadjun
    Náhradníci: Nabjullin, Portnjagin, Batov, Kisljak, Nestěrenko, Achmetov, Šejdajev

    FK Rabotnički Skopje: Bozinovski – Cikarski, Iljevski, Vujčić, Siljanovski – Sahiti (46. Markovski), Trajcevski, Ristevski, Anene – Altiparmakovski, Ilijoski (C)
    Náhradníci: Najdovski, Herrera, Markovski, Jovanovski, Ristovski, Šiškovski

    Rozhodca: Hocek – Eyisoy, Aktas (vš. Turecko)
    20.08.2015
    FK Rabotnički - Kazaň 1:1

    Góly: 85. Ristevski – 68. Gökdeniz Karadeniz

    Karty:   22. Petrovikj (RAB), 38. Anene (RAB), 90+2. Kisljak (RAB) – 31. Kambolov (RKZ), 50. Kuzmin (RKZ), 76. Batov (RKZ)   55. Petrovikj (RAB)