Nitra – London 5:2 (kon.) | Kladno – CUC Klagenfurt 9:1 (kon.) | Skalica – Oberwil 3:4 (0:1 po s.n.)
LG Green Staff Bratislava – Teplice 13:2 (kon.) | Kladno – Skalica 0:2 (kon.) | Nitra – LG Green Staff Bratislava 6:3 (kon.)
koniec
HBC Kladno
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
HBK Hokejmarket Skalica
Štvrtok 27.08.2015, 18:00Svetový pohár
     
    Skaličania teda v poslednej tretine zvládli nátlak od hráčov Kladna a v záverečných minútach pridali gól do prázdnej brány z hokejky Martinusíka. Zápas to bol náročný najmä psychicky, prakticky od piatej minúty až do konca sa hralo za stavu 0:1.

    Ďakujem za pozornosť a ak nemáte večerný program, môžete od 20:30 sledovať posledné stretnutie dnešného hracieho dňa, Nitra si to rozdá s LG AZ Hokej Bratislava. (19:35:46)
     
    Koniec zápasu.
     
    44:10
    Hráčska lavica Kladna dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Skalica teda bez problémov udrží stav...
     
    43:57
    Brankár Kladna sa teda vrátil do svojej svätyne a pravdepodobne to už skalickí hráči do konca zápasu bez väčších ťažkostí udržia.
     
    43:19
    Skalica dáva gól!
    Vhadzovanie vyhrali Záhoráci, bleskurýchlo sa zmocnili loptičky cez ihrisko ju šikovne potiahol JAROSLAV MARTINUSÍK, ktorý už následne nemal problém so zakončením do prázdnej brány!
    Asistencia: Válek.
     
    43:01
    Kladno už hrá v plnom počte a práve sa nám zahájila posledná dvojminútovka tretej časti hry. Čo myslíte, podarí sa skalickému tímu udržať takýto stav do konca zápasu? Kladno to ešte chce zmeniť, a preto posiela brankára von z brány!
     
    42:02
    Milan Sobol otestoval pozornosť súperovho brankára strelou z hornej časti pravého kruhu, gólman Kladna však bol na svojom mieste a výstrojou eliminoval zakončenie.
     
    41:23
    Skaličania sa snažia využiť svoju presilovku naplno, brankár Kladna im však komplikuje situáciu.
     
    40:46
    Skalica bude hrať presilovku. Petr Šícha inkasuje menší trest za napadnutie.
     
    40:02
    Záhoráci sa previnili zakázaným uvoľnením, hra sa teda sťahuje pred gólmana HBK Hokejmarket Skalica. Ten sa bude musieť mať na pozore.
     
    39:22
    Kladno rozvinulo útočnú akciu, po pravom krídle sa tlačil Petr Šícha, ale nedoputoval až k zakončeniu.
     
    38:32
    Skalica hrá s piatimi hráčmi.
     
    37:52
    Nahodený puk z hojejky Milana Schnaubelta skončil v lapačke skalického brankára, ktorý pre istotu podržal až do prerušenia hry.
     
    37:10
    Skaličanom sa už dvakrát podarilo súpera zastaviť na útočnej modrej čiare a puk následne bez váhania poslať cez celé ihrisko.
     
    36:32
    Richard Válek bude na trestnej lavici sedieť za seknutie. To je príležitosť pre Kladno, ako sa lepšie realizovať v útočnom pásme.
     
    36:19
    Hráč Kladna v týchto chvíľach počas svojho samostatného útoku posunul bránu Skalice a bude potrebovať aj lekárske ošetrenie.
     
    35:44
    Stále to nie je z oboch strán aktívne. Obe mužstvá hrajú pozorne a nepúšťajú sa navzájom často do útočných pásiem.
     
    34:26
    Hráči Kladna sa nikam nenáhlia, vydýchavajú a v pokoji rozohrávajú z obranného pásma. Skaličania takto držia súpera ďaleko od svojej brány a to im na výhru stačí.
     
    33:14
    Skalický hráč Peter Janáč vyskúšal pozornosť brankára Kladna strelou z medzikružia, sieť sa nerozvlnila a ani tá bočná.
     
    31:59
    V dobrej šanci na skórovanie sa ocitol Radoslav Smetana, ktorý sa snažil prekvapiť brankár HBC ALPIQ zakončením z tesnej blízkosti, bránu však prestrelil.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 5. Válek (Zelenka), 44. Martinusík (Válek)


    HBC Kladno: Majerníček, D. Hnízdil, Nosek, Vondrák, Pliml, Haisman, Jirotka, Šťasný, Kohout, Špaček, Dědič, M. Hnízdil, Voráček, Schnaubelt, Pražák, Ogurčák, Šícha, Soukup, Jelínek, Kudela
    HBK Hokejmarket Skalica: Černáček, Janáč, Vadík, Martinusík, Kolínek, Krajsa, Škadra, Litecký, Chovanec, Daniel, Miklík, Holaza, Patinka, Salajka, Rampáček, Sobol, Janáč, P. Smetana, Petrovič, R. Smetana, Zelenka, Polák, Válek, Mikeska, Nečas