Vladivostok – Chabarovsk 2:0 (kon.) | Jekaterinburg – Novosibirsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Novokuzneck 3:2 (2:1 po s.n.)
Helsinki – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Záhreb – Ufa 2:3 (kon.) | HC Slovan – Metallurg Magnitogorsk 2:5 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
2:5 (0:1, 0:1, 2:3)
Metallurg Magnitogorsk
Nedeľa 04.10.2015, 17:30 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava (kapacita 10 055 divákov) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    S konštatovaním, že Slovan Bratislava dnes napriek výbornej tretej tretine podľahol Magnitogorsku 2:5, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok večera! (19:47:32)
     
    Ešte päť minút pred koncom sa zdalo, že pôjdeme do predĺženia, že bude Slovan za dnešný bojovný výkon odmenený minimálne bodom. O všetkom však rozhodol nešťastný "vlastný" gól Starostu, ktorý pripísali Filippimu. Hostia potom ešte pridali dva presné zásahy a upravili tak rozdiel v skóre na tri góly. Slovan je za výkon odmenený potleskom, najmä v tretej tretine bol silnému protivníkovi dôstojným rivalom. Metallurg dnes ukázal kvalitu a asi to je vlastnosť veľkých mužstiev, že udrú v situáciách, kedy sa to najmenej čaká. Najlepším hráčom domácich vyhlásený Ladislav Nagy, v tíme hostí český legionár Tomáš Filippi.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Záver stretnutia v réžii Metallurgu, Garnett vyrazil strelu od modrej a Timkin zblízka dorážal, už sa zdalo, že to bude šiesty gól hostí, Garnett skvele vymrštil lapačku a puk vo vzduchu chytil.
    59:02 TIMKIN - 2:5
     
    59:02
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Azda až príliš krutý záver pre hokejistov z hlavného mesta Slovenska. Kaletnik len tak zľahka nahadzoval bekhendom pred bránu, Barker tam nedôrazne bránil JEVGENIJA TIMKINA, ktorý bekhendom aj s pomocou šťastia trafil do protiľahlého horného rohu!
    Asistencia: Vladislav Kaletnik
    58:44 OSALA - 2:4
     
    58:44
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Slovan tlačil hostí pred ich bránou, bolo tam pár zablokovaných striel, napokon sa však zdá, že je definitívne hotovo. Metallurg sa vymanil z pásma, a OSKAR OSALA niekde z úrovne červenej čiary trafil bekhendom presne do prázdnej brány Slovana.
    Asistencie: Tomáš Filippi, Wojtek Wolski
     
    58:25
    Garnett opúšťa bránu, Slovan v šestici!
     
    58:00
    Začali plynúť dve posledné minúty bodovej nádeje pre Slovan.
     
    57:34
    Viedenský prenechal na ľavej strane Sersenovi, ktorý v dobrej pozícii nevystrelil, napokon však z pravého kruhu zakončoval Miklík a mieril tesne nad.
     
    56:36
    Obe mužstvá už v plnom počte, Slovan sa tlačí dopredu a Tičar vyslal delovku spomedzi kruhov, Košečkin puk stlmil na hrudi.
     
    55:35
    Hostia v prečíslení dvoch proti jednému, zblízka tam zakončoval Lee a len tesne minul Garnettovu ľavú žrď!
    55:12 FILIPPI - 2:3
     
    55:12
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Tak toto je neuveriteľná smola, ktorú teraz Slovan mal. Konkrétne to bol Tomáš Starosta, ktorý si do vlastnej brány zrazil nevinnú strelu TOMÁŠA FILIPPIHO z vrcholu pravého kruhu. Garnett sa presúval na opačnú stranu, aby puk pokryl, šokovala ho však zmena jeho smeru a už nestihol reagovať.
    Asistencia: Wojtek Wolski
     
    54:22
    Nedorost v páde na dvakrát dorážal puk pred bránkoviskom, Košečkin oba pokusy aj so šťastím zlikvidoval!
     
    54:12
    Za bránou Magnitogorsku si to rozdali Šťastný a Tereščenko, obaja inkasujú menšie tresty za hrubosť. Budeme hrať štyria proti štyrom.
     
    54:11
    Rok Tičar si na pravom kruhu zasekol obrancu a vypálil k bližšej žrdi, Košečkin mal čo robiť, aby nepríjemnú strelu na dvakrát kryl! Nasledovala strkanica pred bránou Metallurgu, budú z toho aj tresty.

    Góly a asistencie: 45. Bartovič (Surový, Nagy), 50. Tičar (Šťastný, Jeglič) – 16. Platonov (Birjukov), 32. Tereščenko (Filippi, Lee), 56. Filippi (Wolski), 59. Osala (Filippi, Wolski), 60. Timkin (Kaletnik)


    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Barker, Sersen (A), Starosta, Novák, Mihálik, Švarný, Luža – Miklík, Nedorost, Nagy (A) – Kašpar, Surový (C), Bartovič – Skalický, Viedenský, Šťastný – Jeglič, Tičar, Puliš
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Birjukov (A), Antipin, Chabarov, Lee, Batyršin, Tereščenko, Bereglazov – Moziakin (C), Kovář, Zaripov (A) – Kosov, Kaletnik, Wolski – Osala, Železkov, Timkin – Platonov, Filippi, Potechin – Arseňuk

    Rozhodca: Belov, Gusev – Zacharenkov, Sazonov

    Diváci: 8342