Columbus – Nashville 7:1 (kon.) | Ottawa – Montreal 5:4 (kon.) | Toronto – Detroit 1:2 (kon.)
Florida – Tampa Bay 2:3 (kon.) | Chicago – Dallas 4:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 5:1 (kon.)
Calgary – Winnipeg 2:3 (kon.) | Vancouver – Edmonton 3:2 (po pr.) | LA Kings – Colorado 4:0 (kon.)
Washington – NY Islanders 6:2 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
San Jose Sharks
cz Nedeľa 04.10.2015, 03:00 • Honda Center, Anaheim • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním vysoké výhry Anaheimu vše. Přeji příjemný zbytek dnešního dne, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu onlajny.cz. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen hokejového) Onlajnu, na počtenou! (05:49:17)
     
    Československá stopa v utkání:

    Jiří Sekáč (ANA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:44
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Cam Fowler (ANA) 1+1
    2. Kevin Bieksa (ANA) 1+0
    3. Hampus Lindholm (ANA) 1+0
    Hráčům San Jose dnes zápas vůbec nevyšel, když prohráli na ledě Anaheimu vysoko 1:5.

     
    Anaheim sice vyslal ve třetí třetině nejméně střel ze všech dvacetiminutovek, o to ale přesnější, neboť domácí přidali postupně tři branky, o které se zasloužili Lindholm, Manson a osm minut před koncem zápasu ještě Bieksa. Pro San Jose možná až příliš krutá porážka vzhledem k předváděné hře. Je nutno ale dodat, že Žraloky svazovala přílišná vyloučení.
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na bránu: 39-18
    Vyhraná vhazování: 36-24
    Hity: 18-27
    Vyloučení: 2-6
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Tentokrát se Žraloci dokázali v početní nevýhodě ubránit. Hosté hrají v plném počtu.
     
    57:34
    Pro hosty může být znovu hůř. Micheal Haley dnes usedá již potřetí na trestnou lavici, proti pravidlům se provinil zdržováním hry.
     
    51:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Pro hosty je ještě hůř. KEVIN BIEKSA je dalším hráčem, který se za Anaheim prosazuje v dnešním zápase. Rozdíl ve skóre tak nyní činí již čtyři branky. Asistence: Carl Hagelin.
     
    48:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Za domácí vstřelil již čtvrtou branku JOSH MANSON, který tak zřejmě pojistil svému týmu vítězství. Jeho střela po příhře Stewarta skončila za bezmocným brankářem soupeře. Asistence: Chris Stewart a Carl Hagelin.
     
    44:15
    Oba hříšníci jsou zpět na ledě. Hra tak pokračuje v plném počtu hráčů.
     
    42:15
    Jen osm sekund uplynulo po vstřelené brance, když se do pěstního souboje pustil Maroon (ANA) s McLarenem (SJS). Oba si jdou odpočinout na trestnou lavici, kde si odpykají dvouminutové tresty.
     
    42:07
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek. První branku zápasu při hře 5 proti 5 zaznamenává HAMPUS LINDHOLM. Asistence: Chris Stewart.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhé dějství už bylo na góly mnohem atraktivnější. Nejprve dostal Žraloky v přesilové hře do vedení DeMelo, aby o dvě minuty vyrovnal Perry taktéž v početní výhodě. Ve 36. minutě se Anaheim dočkal obratu skóre, kdy se znovu v přesilové hře trefil Fowler. Domácí druhou periodu jasně ovládli, jejich vedení je tak oprávněné.
     
    Statistiky po druhé třetině:

    Střely na bránu: 29-10
    Vyhraná vhazování: 24-16
    Hity: 13-25
    Vyloučení: 2-5
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    36:22
    Z týmu Anaheim přichází nepěkná zpráva. Jakob Silfverberg po zásahu do oblasti hlavy a krku do tohoto zápasu již nenastoupí. Jak vážné je jeho zranění zatím není známo.

    Josef Cestr

    Góly a asistencie: 30. Perry (Vatanen, Fowler), 36. Fowler (Getzlaf, Maroon), 43. Lindholm (Stewart), 49. Manson (Stewart, Hagelin), 52. Bieksa (Hagelin) – 28. DeMelo (Goldobin)


    Anaheim Ducks: Andersen (Chudobin) – Bieksa, Stoner, Fowler, Manson, Vatanen, Lindholm – Cogliano, Perry "A", Getzlaf "C", Kesler "A", Maroon, Horcoff, Santorelli, Hagelin, Stewart, Silfverberg, Sekáč, Rakell
    San Jose Sharks: Stalock (Grosenick) – Stollery, Dillon "A", Mueller, Young, DeMelo, Tennyson – Lerg, Torres "A", McCarthy, Smith, McLaren, Donskoi, Haley, Carpenter, Goldobin, Nieto, Langlois, Goodrow

    Rozhodca: Peel, Kowal – Heyer, Lazarowich