Buffalo – Nashville 2:3 (kon.) | NJ Devils – Columbus 1:2 (kon.) | NY Rangers – Montreal 1:5 (kon.)
Pittsburgh – St. Louis 4:3 (po pr.) | Washington – Winnipeg 5:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 4:1 (kon.)
Minnesota – Vancouver 2:3 (kon.) | Detroit – Boston 2:3 (po pr.) | Tampa Bay – LA Kings 2:1 (2:1 po s.n.)
NY Islanders – Philadelphia 3:1 (kon.) | Arizona – Anaheim 4:2 (kon.) | Colorado – Ottawa 3:5 (kon.)
San Jose – Chicago 2:5 (kon.)
koniec
Washington Capitals
5:3 (2:2, 2:1, 1:0)
Winnipeg Jets
cz Štvrtok 26.11.2015, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 18 506 diváků se s vámi pro dnešek loučím. Dobrou noc! (03:42:38)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V ZÁPASE

    V dnešním utkání se nepředstavil ani jeden český či slovenský hráč.
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU

    1. Jevgenij Kuzněcov (WSH) 1+2
    2. Dmitrij Orlov (WSH) 1+1
    3. John Carlson (WSH) 0+2
     
    Střetnutí mezi Washingtonem a Winnipegem je tedy u konce a dva body si připíší favorizovaní Capitals. Ti šli do třetí třetiny s jednogólovým náskokem, ale nakonec se radují z vítězství o dvě branky, neboť v 54. minutě pečetil výhru domácího celku Jevgenij Kuzněcov, jenž tak zažil tříbodový večer a je žhavým kandidátem na první hvězdu zápasu!
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    T.J.Oshie se ještě pokusil trefit odkrytou bránu povedeným obloučkem, ale v brankovišti kotouč dokázal zastavit jeden z vracejících se hráčů Winnipegu. Na skóre 5:3 se už tak nic nezmění!
     
    59:38
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:38
    Fantastická přihrávka před bránu v podání Wheelera našla nastavenou hůl najíždějícího si Myerse, avšak ten kotouč usměrnil jen mezi betony Holtbyho, který prostor mezi nohami včas uzavřel!
     
    59:17
    Zakázané uvolnění Washingtonu vrátí hru před Holtbyho. Ani jeden z trenérů si možná trochu překvapivě nebere oddechový čas.
     
    58:35
    Ovečkin v pohodě o mantinel poslal puk do středního pásma a jeden z hostů kotouč zaváží až za prázdnou bránu. S nadějemi Jets to vypadá velmi bledě.
     
    58:13
    Ale hostům se nedaří dostat ke kotouči, se kterým momentálně hrají beci Washingtonu.
     
    57:47
    Brankář Winnipegu už je znovu na střídačce a je tady powerplay kanadského celku!
     
    57:25
    Michael Hutchinson se už zjevil na střídačce a Winnipeg to zkusil se šesti hráči v poli, avšak po další komerční přestávce se bude vhazovat ve středním pásmu a Hutchinson musí zpět do brány.
     
    56:59
    Ani atak Washingtonu se nesetkal s úspěchem, ale to Caps nemusí vůbec mrzet, protože tři minuty před koncem vedou o dvě branky.
     
    56:20
    Peluso zkusil překonat střední pásmo nahozením za bránu Holtbyho a hosté se díky tomu na chvíli dostali k puku v pásmu svého soupeře. Nyní už je ale kotouč znovu mezi modrými čarami.
     
    55:32
    Caps posílají puk jen tak do středního pásma, kde ho sice přebírají hosté, avšak ti se nyní přes neutrální zónu ne a ne prodrat.
     
    55:01
    Hosté by jistě rádi rychle snížili, ale místo toho se musí opět soustředit na defenzívu, neboť v útoku jsou znovu domácí hráči.
    53:44 Jevgenij KUZNĚCOV - 5:3
     
    53:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Troufnu si říct, že šest minut a šestnáct sekund před koncem třetiny je rozhodnuto. Obrana Winnipegu nyní naprosto propadla, Johansson našel po chybě Byfugliena volného JEVGENIJE KUZNĚCOVA, který se zjevil před Hutchinsonem a povedeným zakončením mu poslal kotouč mezi betony za brankovou čáru. Asistence: Marcus Johansson

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 2. Williams (Carlson, Kuzněcov), 19. Ovečkin (Carlson, Bäckström), 31. Bäckström (Schmidt, Orlov), 37. Orlov (Kuzněcov, Johansson), 54. Kuzněcov (Johansson) – 7. Myers (Ladd, Little), 14. Ladd (Wheeler, Enström), 34. Perreault (Byfuglien, Little)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson "A", Schmidt, Alzner, Niskanen, Chorney, Orlov – Oshie, Bäckström "A", Ovečkin "C" – Williams, Kuzněcov, Johansson – Burakovsky, Beagle, Chimera – Wilson, Latta, Laich
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Byfuglien, Pardy, Myers, Enström, Trouba, Stuart "A" – Wheeler "A", Little, Ladd "C" – Stafford, Scheifele, Perreault – Ehlers, Burmistrov, Thorburn – Peluso, Copp, Lowry

    Rozhodca: Chris Rooney, Kelly Sutherland – Steve Barton, Michel Cormier

    Diváci: 18.506