HC Slovan – Riga 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
HC SLOVAN Bratislava
3:2 (0:0, 2:0, 0:2 - 1:0)
HC Dinamo Riga
Pondelok 08.02.2016, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    V Bratislave sa vidíme na konci februára
     
    Skončil sa nám zápas s Dinamom v Bratislave rovnako ako predtým, 3:2 po predĺžení. Najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: Mikelis Rēdlihs a Lukáš Kašpar. Bratislava oslavuje postup do play-off, hráči sa lúčia s publikom tradičnou ďakovačkou a ja sa s vami lúčim so želaním dobrej noci. Na konci februára si Bratislava pozrie dva zápasy play-off a kiež by sme sa tu stretli aj v marci. Dobrú noc, z Bratislavy sa lúči Vladimír Korduliak, onlajny.eu (21:36:34)
     
    Koniec zápasu.
    64:13 Rok Tičar - 3:2
     
    64:13
    Slovan Bratislava dal gól!
    ROK TIČAR dostal krásny puk puk do brejku, nakorčuľoval pred bránku a prestrelil Sedláčka v bránke hostí. Asistencie: Lukáš Kašpar a Barry Brust.
     
    63:28
    Saulietis nakorčuľoval s pukom cez útočnú modrú a vypálil spoza kruhov tvrdým príklepom, Brust jeho puk zázračne poslal do bezpečia nad svoju bránku.
     
    62:18
    Nagy poslal z ľavého kruhu puk za kruhy Sersenovi, Michal vystrelil, Sedláček puk vyrazil na ľavú stranu a vyzval na dorážku Bartoviča, Milan pohotovo vystrelil, Sedláček ho vychytal.
    Bratislava oslavuje postup do play-off
     
    60:59
    V predĺžení sme strelu na bránku zatiaľ nevideli, publikum sa baví mexickou vlnou a oslavuje postup domácich do play-off súťaže.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V tretej tretine hrali s pukom hostia, ktorí dvomi gólmi rozhodli o dvoch dôležitých ukazovateľoch. Aj štvrté vzájomné meranie síl oboch tímov sa skončilo remízou, zápas pôjde do predĺženia. Slovan potreboval na definitívu play-off jeden bod a ten už má vo vrecku, po druhýkrát tak Bratislava uvidí v Aréne Ondreja Nepelu play-off KHL a zrejme to bude CSKA Moskva.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:33
    Sersen zachytil puk smerujúci na ľavý kruh na voľného Galviņša, hostia sa k zakončeniu nedostali, Slovan pošle puk von z pásma.
     
    59:03
    Kundrátek vyhodil puk von z pásma, Slovan bráni svoju modrú čiaru a hrá s časom.
     
    58:16
    Slovan vyhodil puk z pásma len za cenu zakázaného uvoľnenia, vhadzujeme po pravici Brusta.
    Všetkým známe, že aj dnešný duel je vypredaný
     
    58:08
    Oddychový čas hostí, ktorí mobilizujú svoje sily na záver tretej tretiny.
     
    57:42
    Mikelis Rēdlihs mohol byť hrdinom večera, dostal puk k bránkovisku na pravú stranu, zachytil ho a vystrelil, našťastie minul Brustovu bránku.
     
    56:49
    Spoza bránky Dinama sa bude po prestriedaní oboch tímov počas hry rodiť útočná akcia hostí.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 22. Šťastný (Tičar, Sersen), 24. Kašpar (Viedenský, Nedorost), 65. Tičar (Kašpar, Brust) – 46. Indrašis (Galviņš, Skvorcovs), 55. Pavlovs (Galviņš, Jerofejevs)


    HC SLOVAN Bratislava: Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Sersen (A), Višňovský, Švarný, Rosandič, Šiška – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Nagy (A) – Skokan
    HC Dinamo Riga: Sedláček (Eriksson) – Sotnieks (C), Kristaps, Galviņš, Balinskis, Ševčenko, Cibulskis, Jass, Jerofejevs – Dārziņš, Džeriņš, M. Rēdlihs (A) – Skvorcovs, Meija, Indrašis – Saulietis, Sestito (A), Kulda – Bičevskis, Bēržins, Pavlovs

    Rozhodca: Ščeňov, Bukin – Goľak, Medvedev

    Diváci: 10.055