Lisabon – Rio Ave 0:0 (kon.) | Braga – Praia 2:0 (kon.)
koniec
Sporting Braga
2:0 (0:0)
GD Estoril Praia
cz Pondelok 08.02.2016, 22:00 • Estádio AXA, Braga • Primeira Liga • 21. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Zápas je u konce a domácí po zásluze vítězí. Ve druhém poločase měli veliký tlak, čehož využili v posledních deseti minutách, kdy vstřelil dvě branky. Ode mě je to vše, děkuji za sledování. (23:58:32)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Kieszek si zahrává, ale nyní už může. Malá domů mu nadělala problémy, když míč napoprvé netrefil a následně se ho snažil dohnat, utekl mu až za čáru, naštěstí pro něj mimo bránu.
     
    90+2
    Tak přeci jen se ještě Estoril pustil do útoku, ani tentokrát to ale nedotáhl do úspěšného konce, míč skončil zase jen za bránou.
     
    90
    Jeden z posledních útoků hostujícího celku skončil pouze míčem za brankou, rozhodčí nastavuje klasické, téměř povinné tři minuty.
     
    88
    Ačkoliv je rozhodnuto a konec je velmi blízko, hráči si stále nedarují ani kousíček hřiště zadarmo, stále se hraje velmi ostře.
     
    87
    Domácí sice vedou o dvě branky, stále ale nemají dost. S balone se derou kupředu a chtějí přidat i další branky, hosté se ale brání prozatím úspěšně.
     
    85
    Nyní se již zdá, že je o vítězi rozhodnuto. Domácí si rychle své vedení pojistili druhou brankou a to by si již měli v klidu uhlídat.
     
    84
    Střídání v týmu GD Estoril Praia: ze hřiště odchází Mattheus, přichází Chaparro.
    83. Ahmed Hassan Koka - 2:0
     
    83
    Braga právě vstřelila branku!
    Uběhla jen chvilka a je tu druhá branka domácích! AHMED HASSAN KOKA dostal překrásný pas za obranou, kde již čelil sám přímo brankáři, kterého překonal střelou na vzdálenější tyč.
     
    82
    Domácí se nakonec dočkali a branka je to opravdu založená, ve druhém poločase měli opravdu silný tlak, hosté se nezmohli téměř na nic.
    80. Rui FONTE - 1:0
     
    80
    Braga právě vstřelila branku!
    Po téměř osmdesáti minutách jsme se dočkali úvodní branky! Ze standardky se snesl balon do vápna, kde si vyskočil RUI FONTE, který jej hlavou uklidil přímo do branky, Kieszek byl bez šance.
     
    80
    Braga pokračuje v náporu a zahrává standardní situace od pomezní čáry.
     
    79
    Následoval samozřejmě rohový kop, ten ale domácí nevyužili. Stále ale mají míč ve své moci a jejich tlak je velmi silný, vstřelená branka je na spadnutí.
     
    78
    Další veliká šance domácích! Fonte v souboji s brankářem vybojoval míč pro Alana, který se snažil trefit prázdnou bránu, obránce ale míč jemně tečoval, a ten tak skončil těsně vedle brány!
     
    77
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Rafa Silva, přichází Santos.

    Tomáš Hála

    Góly: 80. Fonte, 83. Koka

    Karty:   37. Josué (BRG) – 17. Taira (ETR), 60. Dieguinho (ETR)


    Sporting Braga: Matheus – Pinto, Baiano, Ferreira, Goiano, Carlos, Josué (59. Alan), Mauro, Silva (77. Santos), Fonte, Stojilković (63. Koka)
    Náhradníci: Santos, Koka, Vukčević, Eduardo, Alan, Marafona, Arghus

    GD Estoril Praia: Kieszek – Luis, Tavares, Carlos, Amado, Taira, Mattheus (84. Chaparro), Fernandes, Dieguinho (72. Matheuzinho), Bonatini, Marion (62. Michael)
    Náhradníci: Michael, Farias, Matheuzinho, Georgemy, Diakhite, Esiti, Chaparro

    Rozhodca: Luis Godinho – José Braga, Valter Rufo