Tisková konference Bohemians Praha 1905 (kon.) | Tisková konference FK Dukla Praha (kon.)
Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference FK Dukla Praha

cz Pondelok 08.02.2016, 13:00Tlačové konferencie
     
    Tisková konference byla ukončena. (13:19:32)
     
    "Kvalita kádru je stejná jako na podzim. Za hráče, kteří odešli se nám podařilo přivést náhrady. Přišel Michal Breznaník a Hroššo s Michalem Smejkalem. Ti by měli nahradit Chudého a Jeřábka, kteří zde skončili."
     
    "Není to výhoda, ti soupeři jsou těžcí. Viděli jsme to na podzim, kdy jsme dokázali bodovat třeba v Liberci, kde jsme to nečekali."
     
    Otázka na trenéra Kozla. Je výhoda, že tým během prvních kol neopustí Prahu?
     
    "Hledáme dalšího partnera pro Duklu. Partnera, nikoli kupce. Nejde o to, kolik nabídne peněz, ale chceme aby souhlasil a byl ochotný udržovat naší koncepci."
     
    "Klub financuje akcionář. V létě byla nabídka na Lukáše Štětinu, která byla na poměry české ligy nadprůměrná. My ale nechtěli oslabovat, vzhledem k pohárovým ambicím. Ty ani teď rozhodně nevzdáváme, pořád o poháry hrát můžeme."
     
    Petr Paukner: Je to 60 milionů.
     
    S jakým rozpočtem v této sezóně klub pracuje?
     
    Nyní je prostor pro otázky..
     
    "Nezáleží na výsledcích v přípravných zápasech, v létě jsme porazili Celtic a Olympiakos Pireus a pak jsme měli velké oči. Myslím, že se příprava vyvedla. Co se týče terénu a přípravy hráčů to bylo dobré. Věřím, že i po zdravotní stránce je mužstvo v dobrém stavu."
     
    Trenér Luboš Kozel nyní zhodnotí přípravu.
     
    "Po podzimu víme, že se nám nějaké zápasy nepovedli. Prohýřili jsme hodně bodů, které bychom teď chtěli mít. Nechybí moc bodů na špičku tabulky, musíme se ale dívat i dolů. Věřím, že posily jako zde přítomný Breznaník nebo Lukáš Hroššo, či navrátilci z hostování Manzia a Juroška, vytvoří novou sílu pro tým. Myslím, že po zimních změnách je kádr stabilizovaný. Soustředíme se hodně na mládež, věřím že dořešíme i lepší zázemí a zase začneme sbírat úspěchy, jako dříve."
     
    Slovo si bere Michal Šrámek.
     
    "Na jaře proběhne valná hromada. Kapitál klubu bde navýšen o dalších 66 milionů. Zároveň dojde k splacení všech závazků, které Dukla na různých místech měla. Jen takovou perličku, sezóna 2013/2014 byla pro mě premiérovou. Od té doby se platy zvýšily o sto procent. Proto už dávno neplatí, že Dukla je tým, který má nejnižší rozpočet. Bohužel se nám nepodařilo prodat hráče za cenu, jakou bychom chtěli. Proto je odlužnění klubu a zvžšení platů zásluhou hlavního akcionáře klubu."
     
    Nyní druhý z inženýrů Pauknerových, Petr Paukner.
     
    "V úvodu sezóny jsem deklaroval, že mužstvo zahájí vzestup z šesté příčky směrem vzhůru. Když se na tabulku podíváme nyní, vypadá to, že jsme si spletli směr. Nespokojeno s výsledky je jak vedení, tak hráči. Mluvil jsem s nimi v Turecku na soustředění, vědí že mají na víc. Vzpomínám na zápasy, které jsme si nechali uniknout. Jsou to zápasy doma proti Bohemians a proti Boleslavi."
     
    Jako první si bere slovo inženýr Bohumil Pukner – předseda představenstva Dukly.
     
    Tisková konference právě začala
    Na místě už jsou i všichni aktéři

    Jakub Janoušek

    Účastníci tiskové konference

    Ing. Petr Paukner - majoritní vlastník klubu

    Ing. Bohumil Paukner - předseda představenstva klubu

    Ing. Michal Šrámek - výkonný ředitel klubu

    Ing. Kristýna Kratochvílová - tisková mluvčí klubu

    Luboš Kozel - trenér A týmu

    Marek Hanousek - kapitán A týmu

    Michal Breznaník - nová posila A týmu