Tisková konference Bohemians Praha 1905 (kon.) | Tisková konference FK Dukla Praha (kon.)
Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference Bohemians Praha 1905

cz Pondelok 08.02.2016, 12:40Tlačové konferencie
     
    Oficiální část tiskové konference byla právě ukončena. (13:02:55)
     
    Je před vámi sice čtrnáct kol, ovšem v prvním kole se potkáte se soupeřem, který je pouze bod pod vámi. "Bude to důležitý zápas, ovšem je před námi spousta zápasů a každý z nich bude svým způsobem důležitý. Uděláme vše pro to, abychom byli proti Olomouci úspěšní, ačkoliv Sigma bude hrát doma", reagoval na otázku novinářů trenér "A" týmu Roman Pivarník.
     
    Loni se získala jistota záchrany vcelku brzy, je to cíl i pro letošní sezónu? "Určitě, loni jsme měli klíčový zápas s Budějovicemi, který jsme zvládli. Před dvěma lety jsme se zachraňovali v posledním kole, což není vůbec příjemné.", odpověděl David Bartek.
     
    Otázka na Davida Barteka. Začátek ligy nestihnete kvůli vykartování, je těžké se dostat poté do hry? "Já trénuji úplně stejně a záleží pouze na mě a hlavně na trenérovi, jestli mi dá šanci v dalších zápasech."
     
    Zimní liga byla spíše zpestření nebo kvalitní přípravné zápasy? "Oboje, nemáme svůj umělý trávník, což je problém v tomto klubu. Na Vyšehradě je to ideální, je to kousek z Ďolíčku. V semifinále jsme dostali béčko Sigmy bohužel. To na kvalitě ubralo", dodal Roman Pivarník.
     
    Trenér týmu Roman Pivarník:"Nové posily zvládají přesun do Vršovic. Hráči se do toho dostávají. Švec i Čögley jsou dobří jak směrem dopředu, tak také dozadu. S posilami jsme spokojeni."
     
    Sportovní ředitel klubu Miroslav Držmíšek: "Podzimní část se vydařila. Jediný odchod se kterým se neplánovalo byl odchod Pauscheka. Chtěli jsme doplnit mužstvo o hráče, které by nám pomohli okamžitě. To se nám povedlo. Věříme, že došlo k takovému doplnění kádru, abychom byli schopni konkurenceschopní týmům tabulkově okolo nás.
     
    První část tiskové konference je u konce. Otázky ohledně nového partnera jsou odhaleny a za pár okamžiků začne druhá část ohledně zahájení jarní části ligové sezóny.
     
    Firma je českého původu, včetně jejího vedení. To je odpověď na další otázku přítomných novinářů.
     
    Na otázku, zda-li jde o partnera či spoluvlastníka byla odpověď velmi jasná. "Jde pouze o partnera našeho klubu."
     
    Zástupce společnosti ELTODO: "My jsme firma s cca 1000 lidí. Nás zajímá dělat něco pro zábavu. Sponzorovali jsme hokej, maraton a pro fotbal jsme se rozhodli letos. Výhoda je, že naše firma má stejné barvy jako naše firma, což je pro nás výhoda."
    Nový dres Bohemians
     
    Společnost ELTODO je představen jako nový spolugenerální partner vršovického klubu. ELTODO by mělo pomoci klubu po finanční stránce. Jedná se o střednědobou smlouvu. Smlouva byla podepsána na konec této a následujících dvou sezón.
     
    Na úvod byly představeny nové dresy na jarní část fotbalové Synot ligy. Klokani budou mít klasickou zelenobílou kombinaci.
     
    Tisková konference byla právě zahájena.
     
    Tisková konference začne s menším zpožděním.
     
    Krásné, dobré odpoledne. Vítám Vás u pondělní tiskové konference Bohemians Praha 1905. Pražský klub svolal tiskovou konferenci před zahájením jarní části sezóny. Během tiskové konference bude také představen nový spolu-generální partner. Tisková konference v Ďolíčku začne ve 12:30, tak si to nenechte ujít.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:30.

    Alan Šrámek