Real Madrid – Manchester City 1:0 (kon.)
koniec
Real Madrid
1:0 (1:0)
Manchester City
Streda 04.05.2016, 20:45Liga majstrov • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    Po dvoch rokoch uvidíme rovnaké finále a druhýkrát sa zároveň stane, že sa v ňom stretnú dva tímy z rovnakého mesta. V roku 2014 sa v Lisabone tešil Real po víťazstve 4:1 po predĺžení, takže uvidíme, čo prinesie "Derby El Madrileňo," čo sľubuje perfektný zápas. (22:40:54)
     
    Vo finále Ligy majstrov 2015/2016 sa na San Sire stretne Real Madrid s Atléticom Madrid!
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Center na úplne voľného Jamesa bol presný a Kolumbijčan mohol streliť druhý gól, avšak v rozhodujúcom momente sa pošmykol a nestrieľal. Následne Marcelo našiel Ronalda, jeho rana je zrazená na roh.
     
    90+5
    Iheanacho o ňu prišiel, takže Ronaldo preniká po krídle smerom k Hartovi. Prenechal na Balea, ktorý prechádza do krídla a nie k zakončeniu,
     
    90+4
    Mangala pred Vazquézom poslal iba na autové vhadzovanie, ďalšie sekundy pre domácich, ale De Bruyne získal loptu a ide dopredu.
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Nicolás Otamendi (Manchester City).
     
    90+3
    Cristiano Ronaldo padá na polovici súpera pri postrannej čiare a píska sa Otamendiho faul. Domáci tak opäť natiahnu čas.
     
    90+3
    Po Clichyho centri prichádza kontra Realu ťahaná Kovačičom, ktorý poslal kolmicu na Balea, lenže v šestnástke pred ním zasahuje Hart.
     
    90+3
    Nedostali sme informáciu o nadstavenom čase, až teraz. Sú to 4 minúty.
     
    90+2
    Keylor Navas bude v poriadku a hráme ďalej. Bude sa však ešte nejakú chvíľku určite pokračovať aj v nadstavenom čase, keďže práve toto ošetrenie zabralo zo dve-tri minútky.
     
    90+1
    Čo je však dôležitejšie, Kostaričan ostáva ležať na trávniku a potrebuje ošetrenie. Ešte horšie ale je, že keby nemohol pokračovať, Casilla na ihrisko ísť nemôže, keďže Zidane trikrát striedal.
     
    90
    Dlhý pas na Aguera vyriešil Keylor Navas aj pred svojim spoluhráčom Sergiom Ramosom. Najprv hlavou posunul loptu zo šestnástky a následne ju dostal na aut.
    89. Sergio Agüero (MAC)
     
    89
    James získal loptu, ale Bale ju následne stratil, takže Manchester City ostal vpredu a dokonca Sergio Aguero zahrozil veľmi nebezpečnou strelou spoza šestnástky. Namieril ju len tesne nad brvno.
     
    88
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrić, prichádza Mateo Kovačić.
     
    87
    A Sterling cez Carvajala neprešiel opäť, získal však aspoň autové vhadzovanie.
     
    87
    Clichy sa pokúsil dlhým pasom nájsť na krídle Sterlinga, ktorý si zbiehal za Carvajala, lenže práve tento krajný bek sa výborne položil na zem a loptu nepustil za seba.
     
    86
    Bale si hodil loptu okolo Otamendiho s Fernandinhom. Tá síce prešla, ale Walesan už nie, pretože tam prišlo ku kontaktu, ale faul sa nepískal.

    Matej Kubove

    Góly: 20. Bale

    Karty:   83. L. Vázquez (REA) – 30. De Bruyne (MAC), 71. Fernando (MAC), 90+4. Otamendi (MAC)


    Real Madrid: Navas – Carvajal, Pepe, Ramos (C), Marcelo – Modrić (88. Kovačić), Kroos, Isco (67. James Rodríguez) – Bale, Jesé (56. L. Vázquez), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Varane, Danilo, James Rodríguez, Kovačić, Mayoral, L. Vázquez.

    Manchester City: Hart – Sagna, Kompany (C) (10. Mangala), Otamendi, Clichy – Fernando, Fernandinho – Navas (69. Iheanacho), Y. Touré (62. Sterling), De Bruyne – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Mangala, Kolarov, Delph, Sterling, Bony, Iheanacho.
    26.04.2016
    Manchester City - Real Madrid 0:0

    Karty:   37. Silva (MAC) – 24. Pepe (REA), 90+2. Carvajal (REA)