Inter – Paríž 1:3 (kon.) | Manchester City – Manchester United 0:0 (zruš.)
zrušené
Manchester City
0:0 (-:-)
Manchester United
cz Pondelok 25.07.2016, 13:30International Champions Cup
Predzápasové kurzy
     
    V dnešním utkání tak nedojde na očekávaný souboj Josého Mourinha s Pepem Guardilovou. Rudí ďáblové se nyní vrací domů do Manchesteru, zatímto Citizens ještě zůstávají v Číně kvůli přátelskému duelu s Dortmundem. (09:36:19)
     
    Dnešní utkání je zrušeno! Peking postihl velký déšť, který by měl pokračovat i během dnešního dne, a tak se oba týmy dohodly na zrušení zápasu. Hlavním důvodem je případné zranění hráčů na mokrém terénu.
     
    Poslední vzájemný zápas spolu týmy sehrály v březnu tohoto roku, tehdy Manchester United zvítězil po brance Marcuse Rashforda 1:0 na venkovním hřišti.
     
    Manchester United už má první zápas v Asii za sebou. Postavil se německému Dortmundu, avšak s náhradníky nestačil na našlapanou sestavu Borussie a prohrál 1:4. Jediný gól vstřelil Mkhitaryan, ex hrát BVB.
     
    Manchester City zatím na International Champions Cupu neodehrál ani jeden zápas, avšak zkouškou už prošel, když čelil německému Bayernu. V zápase ale na mistra Bundesligy nestačil a podlehl mu 0:1.
     
    Dobré odpoledne, vítám vás u online přenosu z International Champions Cupu. Na programu je zápas městských rivalů, tedy manchesterských City a United. Zápasem, jehož začátek je naplánován na 13:30, vás provede Radim Sochor.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Radim Sochor

    Góly:


    Manchester City:
    Manchester United: