Lazio – Juventus 0:1 (kon.) | Neapol – AC Miláno 4:2 (kon.)
koniec
Lazio Rím
0:1 (0:0)
Juventus Turín
Sobota 27.08.2016, 18:00 • Stadio Olimpico (Roma). • Talianska Seria A • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Juventus Turín zvládol aj svoje druhé ligové vystúpenie v tejto sezóne a v jednom zo šlágrom 2. kola zdolal Lazio najtesnejším možným rozdielom 1:0, keď o jeho triumfe rozhodol peknou strelou Sami Khedira. S týmto konštatovaním sa s Vami lúčim a prajem pekný zvyšok večera! (20:04:20)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Záverečná snaha hráčov Lazia už bola márna, zápas sa končí.
     
    90+2
    Do zakončenia sa teraz dostal striedajúci Marko Pjaca, avšak veľmi dobrý zákrok predviedol Federico Marchetti.
     
    90+1
    V úvode nadstaveného času sme boli svedkami viacerých tvrdých súbojov na oboch stranách.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty.
     
    88
    Na ihrisku sa momentálne nič výnumočné nedeje. Futbalisti Lazia skutočne nevyzerajú na to, že by sa im dnes podarilo vyrovnať.
     
    86
    Loptu síce na svojich kopačkách tewraz držia hráči Lazia, všetko sa však odohráva vo veľkej vzdialenosti od svätyne Gianluigiho Buffona.
     
    84
    Ciro Immobile sa veľmi dobre presadil proti dvojici hráčov Juventusu, spätnou prihrávkou našiel Sergeja Milinkovića-Savića, všetko však ukončil hvizd hlavného rozhodcu po nedovolenom zákroku Marca Parola.
     
    83
    A opäť sa ofenzívne snaženie domácich futbalistov končí nepresnosťou v predfinálnej fáze.
     
    82
    Paolo Dybala sa teraz pokúsil od polovice ihriska prekvapiť Federica Marchettiho. Jeho pokus však nemal ani najmenšiu šancu na úspech.
     
    81
    Neistotu na kopačkách hráčov Lazia teraz potvrdil Ciro Immobile. Ten si veľmi pekne spracoval dlhý pas aj napriek dvojnásobnej presile hosťujúcich obrancov, následne však loptu trafil veľmi zle.
     
    80
    Alex Sandro to opäť skúšal po svojej ľavej strane, proti presile dvoch súperov sa však nepresadil. Odkopávať sa bude od brány Federica Marchettiho.
     
    79
    Gonzalo Higuaín sa dostal do súboja jeden na jedného proti Stefanovi de Vrijovi. Domáci bek dokázal útočníka vytlačiť zo streleckej pozície.
     
    78
    Výkon Lazia v druhom polčase je skutočne veľmi rozpačitý. Veľká nespokojnosť je vidieť aj na tvári trénera Simoneho Inzaghiho.
     
    77
    Mimoriadne riskantnú rozohrávku po zemi zvolil Federico Marchetti. Lopta doputovala len k Samimu Khedirovi, ktorý ale nádejne vyzerajúcu situáciu zbrzdil prihrávkou do strany.
     
    76
    Svoju šikovnosť nám teraz v súboji s Lucasom Bigliom predviedol Paolo Dybala, ktorý technickou parádičkou cez kapitána domácich.
     
    75
    Domáci futbalisti sa pomerne krkolomne prepracovali k zaujímavej príležitosti. Cirovi Immobilemu to ešte nevyšlo, no strela Patrica už bola o niečo nebezpečnejšia.
     
    74
    Sami Khedira roztiahol hru na pravú stranu, kde bol Paolo Dybala, ktorému však center vôbec nevyšiel.

    Jakub Kocourek

    Góly: 67. S. Khedira

    Karty:   18. Radu (LAZ) – 42. Sandro (JUV), 61. Lemina (JUV)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:5.
    Lazio Rím: Marchetti – Bastos, de Vrij, Radu – Basta (72. Đorđević), Parolo, Biglia, J. Lukaku (63. Patric) – Anderson, Immobile, Lulić (59. Milinković-Savić).
    Náhradníci: Strakosha, Vargić – Hoedt, Patric, Cataldi, Kishna, Đorđević, Wallace, Milinković-Savić, Leitner, C. Lombardi, Murgia.

    Juventus Turín: Buffon – Barzagli, Benatia, Chiellini – Dani Alves (74. Lichtsteiner), S. Khedira, Lemina, Asamoah, Sandro – Mandžukić (66. Higuaín), Dybala.
    Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Pjanić, Higuaín, Hernanes, Pjaca, Rugani, Lichtsteiner, Evra.

    Rozhodca: Marco Guida