Fínsko – Švédsko 1:0 (kon.) | Česko – Rusko 2:4 (kon.)
koniec
Česko
2:4 (0:0, 1:2, 1:2)
Rusko
cz Sobota 27.08.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj 4 krajín hráčov do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše, přeji vám krásný zbytek sobotního večera a nezapomeňte i zítra sledovat další průběh Turnaje čtyř v Hodoníně. Dobrou noc! (20:17:10)
     
    Za českou reprezentaci byl vybrán střelec druhé české branky Dominik Lakatoš, za tu ruskou pak Kirill Kaprizov, kterého dnes byl opravdu plný led.
     
    Základní hrací doba vypršela, utkání končí. Česká reprezentace do dvaceti let předvedla bojovný a zarputilý výkon, dnes to na rozdíl od jraního turnaje na výborné Rusy nestačilo. Za malý moment se budou vyhlašovat nejlepší hráči z obou mužstev, ceny bude předávat Otakar Černý, manažer české dvacítky, spolu s Janou Gajošovou, předsedkyní klubu SHK Hodonín.
     
    Konec zápasu.
     
    59:09
    Vyloučení v týmu Česko (Lukáš Doudera – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Česko (Jan Dufek – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Rusko (Jegor Voronkov – 2 min., hrubost).
     
    59:09
    Tak teď se na hodonínském ledě dějí nevídané věci. Po souboji u mantinelu zůstal ležet Michail Sidorov, kterého okamžitě dojel pomstít Kaprizov. Vznikla z toho hromadná strkanice, z níž se odtrhla dvojice Doudera – Voronkov. V této šarvátce zvítězil ruský hráč, rozhodčí se nyní radí v půlkruhu o tom, jaké udělí tresty.
     
    58:57
    Rusové se i nadále tlačí do útočného pásma, chtějí vyhrát rozdílem více branek.
     
    58:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jenže Češi prohráli vhazování, po němž KIRILL KAPRIZOV dokázal z hloubi vlastního obranného pásma trefit přes celou délku kluziště opuštěnou českou klec. Bez asistence.
     
    57:53
    Česká lavička se odhodlala k odvolání brankáře Růžičky a zkouší power-play!
     
    57:53
    Český výběr se konečně dokázal usadit v útočném pásmu, jenže jejich soupeři zašlápli puk v rohu kluziště. Vzápětí si trenér Jakub Petr vybírá oddechový čas pro své svěřence.
     
    56:44
    Čeští hokejisté museli ustát tlak Kaprizovovy řady, která domácí hráče řádně povodila v pásmu. Následně se naši mladíci osvobodili pouze za cenu dalšího icingu.
     
    55:56
    Česká reprezentace se sama brzdí, po nepovedené rozehrávce bude následovat vhazování ve vlastním obranném pásmu – zakázané uvolnění.
    55:30 Dominik LAKATOŠ - 2:3
     
    55:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, utkání ještě nekončí! S výstavní odpovědí přispěchal DOMINIK LAKATOŠ! Český snajpr převzal kotouč od Pavlíka při přechodu do útočného pásma a pak přes bránícího soupeře dokázal napálit kotouč do šibenice ruské brány! Asistence: Radovan Pavlík.
    54:20 Danil KVARTALNOV - 1:3
     
    54:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tohle je velice hořká pilulka, kterou musí česká reprezentace zkousnout. DANILA KVARTALNOV se po krásné individuální akci dokázal prosadit z pravého kruhu, celou gólovou akci pak oslavil hrdým bušením do hrudi. Tohle musí české mladíky mrzet, zvlášť když přihlédneme k tomu, že se v posledních momentech utkání dostávali do solidního tlaku. Asistence: Vadim Kudako.
     
    53:06
    Hronkova bomba od modré čáry byla nadvakrát tečovaná, bohužel pro Česko se o centimetry nevešla mezi tři tyče!
     
    52:47
    Čeští hokejisté bojují, snaží se, ale na dobře bránící ruské mužstvo to zatím nestačí. Domácí borci buď ztroskotají na přechodu středního pásma nebo na výborně chytajícím Suchačjovovi. Následuje krátká komerční přestávka.
     
    51:34
    Zajcev ukázkovým bodyčkem zastavil Vracovský, který se jej snažil obhodit o mantinel, jenže na ruského beka nevyzrál.

    Tomáš Chramosta

    Góly a asistencie: 32. Kalina (Pavlík, Suchý), 56. Lakatoš (Pavlík) – 29. Kostin (Voronkov), 38. Kaprizov (Rykov), 55. Kvartalnov (Kudako), 58. Kaprizov


    Česko: Růžička (Vladař) – Hrdinka, Adámek, Kalina, Weinhold, Hronek (C), Krenželok – Vracovský, Pavlík, Kurovský, Lakatoš (A), Dvořák, Kodýtek, Karafiát, Koblížek (A), Suchý, Anděl, Dufek.
    Trenér: Jakub Petr.

    Rusko: Suchačjov (Samsonov) – Kudako, Sidorov, Čmychov, Fazylzjanov, Zajcev, Voronkov, Rykov (C), Arťom Volkov – Kaprizov (A), Arťomov, Kvartalnov (A), Polunin, Kostin, Alexandr Volkov, Li, Rubcov, Čebykin, Vorobjev, Kudrjavcev.
    Trenér: Valerij Brjagin.

    Rozhodca: Hradil, Hribik – Gebauer, Lederer