Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.) | Tisková konference HC Sparta Praha (kon.)
Tisková konference HC Olomouc (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference HC Olomouc

cz Štvrtok 01.09.2016, 15:00Tlačové konferencie
     
    Přítomní novináři zjišťují, v jakém vztahu ke klubu je útočník Roman Rác. Na otázku reagoval generální manažer Erik Fürst. "Roman Rác je momentálně na marodce a nikdo neví, kdy bude schopný hrát. Je po otřesu mozku, stále však zůstává hráčem HC Olomouc." (15:16:44)
     
    Tiskový manažer Tomáš Schmiedt ukončil první část tiskové konference a vyzval přítomné novináře k pokládání otázek.
     
    Kapitán Martin Vyrůbalík se ještě vrátil k uplynulé sezóně a poděkoval fanouškům, kteří tým neustále podporovali, i když, podle jeho slov, někdy byli asi naštvaní. "Věřím, že budeme dávat více gólů, budeme fanoušky těšit hokejem a že sezóna proběhne tak, jak si představujeme," řekl zkušený obránce.
     
    "Mým osobním přáním i přáním celého týmu je, abychom dávali více gólů. Doufáme, že se to i díky změnám v kádru povede," doplnil hlavní trenér.
     
    Víme, že to bude těžká sezóna. Přípravné zápasy jsme zaměřili především na hledání ideálního složení formací. Hráčů bylo hodně, někteří hráči ale odešli na střídavé starty do Jihlavy, jako například Aleš Jergl. Trochu nám to zkomplikovala zranění, doufáme ale, že jsme cíl přípravy splnili," řekl Zdeněk Venera.
     
    V tiskové konferenci pokračuje hlavní trenér týmu Zdeněk Venera, který také připomněl změny v hráčském kádru, které se týkaly především útoku.
     
    Marketingová manažerka nezapomněla poděkovat stávajícím i nově příchozím partnerům a sponzorům klubu.
     
    Marketingová manažerka Zuzana Němcová představuje dresy, které bude olomoucký tým letos oblékat. Na rukávech přibylo logo nového partnera Tipsport extraligy, pojišťovny Generali a na zadní straně logo jednoho z nových partnerů klubu – Sigmy.
     
    Slovo přebírá generální manažer Erik Fürst. I on přivítal přítomná média a připomněl, že došlo k doplnění hráčského kádru. "Doufáme, že doplnění kádru povede ke zkvalitnění výkonů,", řekl generální manažer.
     
    Přítomné zástupce médií vítá i jednatel klubu a asistent trenéra Jan Tomajko. "Došlo k několika změnám jak v klubu, tak v hráčském kádru a doufáme, že bude letošní sezóna stejně úspěšná jako ta předchozí."
     
    Press manažer Tomáš Schmiedt vítá přítomné novináře a zahajuje tradiční předsezónní konferenci.
     
    Na tradiční předsezónní tiskové konferenci budou představeny dresy pro letošní sezónu, ambice týmu pro nový ročník. Vedení klubů se vyjádří i k posílení kádru či novinkám na stadionu, ve vedení klubu a marketingovým změnám.
     
    Tiskové konference se zúčastní čtyři zástupci vedení klubu, a to generální manažer Erik Fürst, jednatel klubu a zároveň asistent trenéra A týmu Jan Tomajko, marketingová manažerka Zuzana Němcová a press manažer Tomáš Schmiedt. Chybět nebude ani hlavní trenér Olomouce Zdeněk Venera a kapitán týmu Martin Vyrůbalík.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 15:00.

    Zuzana Spurná