Třinec – Chomutov 5:1 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:0 (kon.) | Plzeň – Hradec Králové 4:3 (po pr.)
Olomouc – Liberec 2:1 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Kometa Brno 3:4 (po pr.) | K. Vary – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
Sparta Praha – Zlín 5:1 (kon.)
koniec po predl.
HC Dynamo Pardubice
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
HC Kometa Brno
cz Piatok 30.09.2016, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga (ČR) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Už to vypadalo, že Kometa vybojuje v Pardubicích tři body za vítězství 3:2, ale v šedesáté minutě Tomáš Rolinek poslal zápas do atraktivního prodloužení třech proti třem. V něm jsme viděli mnoho zajímavých momentů na obou stranách a jeden takový rozhodl dnešní utkání. Vojtěch Němec stál zcela sám před Štěpánkem a ukončil zápas. Z pardubické Tipsport areny se s Vámi loučí Marek Votke a Robert Novotný. (20:40:51)
     
    Nejlepší hráči: Tomáš Rolinek – Marcel Haščák.
     
    Konec zápasu.
    64:16 Vojtěch NĚMEC - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    64:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! V prodloužení se šťastnějším týmem stali hosté, konkrétně VOJTĚCH NĚMEC, jenž dostal kotouč od Kvapila přímo před branku a zcela osamocený měl mnoho času na to, aby si položil Štěpánka a následně rozhodl zápas blafákem do bekhendu! Asistence: Marek Kvapil a Peter Trška.
     
    63:28
    Na druhé straně ostrý příklep vyslal Tomáš Bokroš, Vejmelka chytá! Prodloužení o třech hráčích na každé straně je opravdu atraktivní záležitost.
     
    63:16
    V Pardubicích by měli nechat postavit Jakubu Štěpánkovi sochu! To co teď domácí brankář předvedl proti střele Ondřeje Němce, to bylo něco neskutečného. Brněnský bek už pálil do odkryté pardubické brány, ale Štěpánek předvedl neuvěřitelný poziční zákrok a puk vyrazil!
     
    62:04
    Nicholas Schaus dostal přesnou přihrávku do jízdy, ale jeho přízemní střelu v pohodě kryje Karel Vejmelka.
     
    61:45
    Jerome Leduc udělal neskutečnou chybu v obranném pásmu a Martin Nečas stál tváří v tvář Jakubu Štěpánkovi, který předvedl bezesporu nejdůležitější zákrok tohoto utkání.
     
    60:58
    Rolinek zavezl kotouč do útočného pásma, Dynamo kombinuje.
     
    60:21
    Nahození Jana Káni skončilo pouze u Jakuba Štěpánka, který puk raději nechal pod lapačkou.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Na kostce svítí stav 3:3, který by mohl kromě gólů také značit počet hráčů na každé straně. Prodloužení se totiž bude hrát ve třech proti třem, což je novinka letošní sezóny.
     
    Po nervy drásajícím závěru základní hrací doby a vyrovnávací brance Tomáše Rolinka se bude v Pardubicích prodlužovat.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:49
    Tomáš Bokroš se zamotal do pardubické brány jako moucha do pavoučí sítě a ustlal si na její vnější straně. A protože ji u toho posunul, musel hlavní rozhodčí přerušit hru. Velice kuriózní a vtipný moment.
     
    59:45
    Domácí v plném počtu.
    59:11 Tomáš ROLINEK - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V Pardubicích vybuchl gejzír radosti! Kapitán TOMÁŠ ROLINEK dostal přihrávku přímo před branku, krásně se uvolnil, rozhodil Vejmelku a zakončil přesně! Asistence: Petr Hubáček.

    Marek Votke

    Robert Novotný

    Góly a asistencie: 13. Hubáček (Schaus, Bárta), 25. Rolinek (Mallet, Tomášek), 60. Rolinek (Hubáček) – 21. Haščák (Kováčik, Zaťovič), 36. Haščák (Kováčik), 50. Hruška, 65. V. Němec (M. Kvapil, Trška)


    HC Dynamo Pardubice: Štěpánek (Maxwell) – Schaus, Ščotka, Leduc, Ovčačík, Bokroš, Havlík, Nedbal – P. Sýkora, Redenbach, Klimenta – Bárta, Nahodil, Hubáček – Mallet, Tomášek, Rolinek – Zadina, T. Kaut, Rapáč.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Slavíček) – O. Němec, Štencel, Kováčik, Gulaši, Trška, Malec, L. Vágner – M. Erat, Nečas, M. Kvapil – Haščák, V. Němec, Zaťovič – Dočekal, Čermák, J. Káňa – T. Vondráček, Hruška, Dymáček – F. Dvořák.

    Rozhodca: Hradil, Pavlovič – Barvíř, Blümel

    Diváci: 8 083