Valencia – Atlético Madrid 0:2 (kon.) | Real Madrid – Eibar 1:1 (kon.) | Espanyol – Villarreal 0:0 (kon.)
Malaga – Bilbao 2:1 (kon.) | Vigo – Barcelona 4:3 (kon.)
koniec
Malaga CF
2:1 (0:1)
Athletic Club Bilbao
cz Nedeľa 02.10.2016, 18:30Španielska LaLiga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Rozhodčí rozdal neuvěřitelných 13 žlutých a 2 červené karty, což ukazuje, že dnešní zápas byl hodně vyhrocený. To je pro dnešek vše. Loučím se s vámi a přeji hezký zbytek dne. (20:24:40)
     
    A je konec! V podstatě celý druhý poločas to vypadalo na to, že Bilbao si odveze tři body, protože i v deseti lidech s naprostým přehledem bránilo jednobrankový náskok. Jenže v rozmezí 82 až 83. minuty Málaga zápas otočila díky Dudovi a hosty už do ničeho nepustila.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Bakary Koné (Málaga CF).
     
    90+4
    Jedna z posledních šancí pro Athletic vznikla ze standardní situace. Benat ale našel jen náruč domácího muže v rukavicích.
     
    90+2
    Sandro se dostal do útoku a hledal ve vápně Aňora. Druhý zmiňovaný měl ale přihrávku na dlouhou nohu.
     
    90+1
    Nastavují se celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    89
    Duda je po svém příchodu na hřiště jednoznačně nejlepším hráčem. Zařídil přihrávkou první gól a poté i sám dal další branku. A i nadále dělá soupeři problémy.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Juanpi Añor (Málaga CF).
     
    87
    Jenže Málaga teď dokonale využívá toho, že má o hráče v poli víc a nepouští soupeře k balónu a takticky ho drží na svých kopačkách.
     
    86
    Tohle je pro Bilbao až příliš kruté. Přes 80 minut byli lepším týmem, ale pak stačili dvě akce a rázem je vše jinak. Hosté teď musí o deseti bojovat a pokusit se aspoň vyrovnat.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Duda (Málaga CF).
     
    83
    Málaga právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné! O pár vteřin později je tu další gól a domácí otáčejí vývoj zápasu. Carlos se protlačil až do vápna, kde poté předložil skvělý pas na kopačku DUDY. Ten neváhal a z první ranou po zemi překonal Iraiozoze.d
     
    82
    Málaga právě vstřelila branku!
    V posledních minutách to byl velký nápor domácích. Ten nakonec domácí dokázali zužitkovat ve vyrovnávací branku. Duda z vápna přihrál do lepší střelecké pozice SANDROVI RAMÍREZOVI, který napřáhl a poslal balón do vzdálenější tyče, od které se míč odrazil za brankovou čáru.
     
    82
    Castro si říkal o přihrávku na hranici velkého vápna. Balón k němu sice mířil, nicméně byl ztečován a Castro tak nedokázal zakončit.
     
    80
    Velká šance Málagy! Duda výborným pasem našel Castra, který zakončoval hlavičkou z malého vápna, jenže trestuhodně bránu minul.
     
    79
    Duda vyprodukoval značně nebezpečný centr, který mířil do malého vápna. Tam v poslední chvíli zaúřadoval jeden z obránců.
     
    78
    A po chybě v rozehrávce zachytil míč Williams. Ten ho v poklidu dostal na území soupeře, kde ho poté odevzdal.
     
    77
    Čas se nekompromisně krátí a Athletic stále velmi dobře brání své území před bránou. Málaga zbytečně své akce až moc kombinuje místo toho, aby zkusila vypálit.

    Martin Doležal

    Góly: 82. Sandro Ramírez (Duda), 83. Duda (J. P. Carlos) – 3. Aduriz

    Karty:   38. Rosales (MLG), 45+2. Ricca (MLG), 54. G. Castro (MLG), 70. Recio (MLG), 71. Rosales (MLG), 84. Duda (MLG), 88. Añor (MLG) – 52. de Marcos (ATB)   90+4. Koné (MLG)   38. Balenziaga (ATB)


    Malaga CF: Kameni – Rosales, Koné, D. Llorente (46. En Nesyri), Ricca (62. J. P. Carlos) – Añor, Camacho, Recio, G. Castro – Charles, Sandro Ramírez.
    Náhradníci: Bojko – Duda, J. P. Carlos, En Nesyri, Fornals, Santos, Miguel Torres.

    Athletic Club Bilbao: Iraizoz – de Marcos, Yeray, Laporte, Balenziaga – San José, Etxebarria, I. Williams, Raúl García – Sabin (76. M. Rico), Aduriz (59. Etxeita).
    Náhradníci: Herrerín – Etxeita, Iturraspe, Lekue, Muniain, M. Rico, Susaeta.