Wolfsburg – Mainz 0:0 (kon.) | Schalke – Mönchengladbach 4:0 (kon.)
koniec
VfL Wolfsburg
0:0 (0:0)
1. FSV Mainz 05
Nedeľa 02.10.2016, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Nemecká Bundesliga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Fanúšikovia rozhodne nemôžu byť s týmto zápasom spokojný. Sledovali len veľmi nudný futbal s minimum šancí na oboch stranách. Domáci tím to dnes skúšal cez krátke prihrávky a hosťujúca strana zasa trpezlivo čakala v zadných radoch na možnosť založiť rýchly protiútok. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (17:23:12)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:2.
    Střely mimo: 8:4.
    Rohy: 10:3.
    Ofsajdy: 4:0.
    Fauly: 10:6.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Córdoba si to zle načasoval a včase prihrávky bol pristihnutý v ofsajdovej pasci.
     
    90+1
    Domáci opäť rozohrali rohový kop nakrátko a nasledoval center, ktorý nebol veľkým nebezpečenstvom pre hosťujúcu defenzívu.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje v druhom polčase ešte dve minútky navyše.
     
    90
    Brekalo si dokázal spracovať prihrávku, ktorú mu poslal jho spoluhráč a následne skúsil zakončiť pomedzi nohy brániaceho hráča. Od neho sa lopta odrazila za čiaru. Domáci s výhodou rohového kopu.
     
    90
    Domáci hráči sa rozhodli vyriešiť rohový kop jednoducho. Rozhodli sa ho rozohrať nakrátko a tak aj naďalej môžu pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    89
    Bruno Henrique nasmeroval do veľkého vápna center, ale obranca je pozorný a nebezpečie zažehnal. Wolfsburg aktuálne s rohovým kopom.
     
    88
    Hráči Wolfsburgu sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde sa snažia nájsť recept na defenzívu súpera.
     
    87
    Julian Draxler sa prezentoval utešenou strelou. Spracoval si prihrávku, pohľadom skontroloval bránku a vypálil spoza šestnástky. Pre gólmana by to bola ťažká pozícia, ale lopta trafila jedného z obrancov a od neho sa odrazila preč.
     
    86
    Vyzerá to tak, že Bell bude v hre aj naďalej pokračovať bez nejakého obmedzenia.
     
    85
    Po súboji ostáva ležať na trávniku Bell. Nevyzerá to s ním vôbec dobre. Už mu na pomoc uteká tím lekárnikov. Uvidíme, či do zápasu ešte zasiahne.
     
    84
    Knoche skvelo dokázal prečítať rozbiehajúcu sa akciu súpera, vďaka čomu dokázal zachytiť prihrávku Serdara a tak zabránil hocikomu zakončiť.
     
    83
    Striedanie v tíme 1. FSV Mainz 05: z ihriska odchádza Yunus Malli, prichádza Suat Serdar.
     
    82
    Domáci sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde sa snažia nájsť medzeru v defenzíve Mainzu, ktorú by sa snažili využiť ku založeniu úspešného útoku.
     
    81
    Na dlhý pas Seguina najlepšie vo vápne hostí zareagoval Draxler, ale jeho hlavičkové zakončenie nemalo potrebnú razanciu, aby vážnejšie ohrozilo pripraveného Lossla.
     
    80
    Brekalo skúsil svoje šťastie zakončením z väčšej vzdialenosti, ale jeho tvrdý strelecký pokus skončil mimo bránky. Nasleduje odkop od brány hostí.

    Róbert Gašpárek

    Góly:


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 10:6.
    VfL Wolfsburg: Casteels – Träsch, Bruma, Knoche, Ricardo Rodríguez – Seguin, Arnold (78. Gerhardt) – Błaszczykowski (C) (74. Bruno Henrique), Draxler, D. Caligiuri (64. Brekalo) – Mario Gómez.
    Náhradníci: Benaglio – Schäfer, Gerhardt, Bruno Henrique, Mayoral, Horn, Brekalo.

    1. FSV Mainz 05: Lössl – Donati, Bell (C), Hack, Bussmann – Gbamin, Frei (58. Brosinski) – Öztunali (73. De Blasis), Malli (83. Serdar), Onisiwo – Córdoba.
    Náhradníci: Huth – Brosinski, Bungert, Clemens, De Blasis, Holtmann, Serdar.

    Rozhodca: Benjamin Brand