Empoli – Juventus 0:3 (kon.) | Bergamo – Neapol 1:0 (kon.) | Bologna – CFC Janov 0:1 (kon.)
Cagliari – Crotone 2:1 (kon.) | Sampdoria – Palermo 1:1 (kon.) | AC Miláno – Sassuolo 4:3 (kon.)
Turín – Fiorentina 2:1 (kon.) | AS Rím – Inter 2:1 (kon.)
koniec
Empoli FC
0:3 (0:0)
Juventus Turín
Nedeľa 02.10.2016, 12:30 • Stadio Carlo Castellani, Empoli • Talianska Seria A • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase na napokon prejavila väčšia aktivita hostí a v rozmedzí 5 minút dokázal Juventus streliť tri góly a rozhodnúť tak o osude tohto zápasu.

    Ďakujem za pozornosť, prajem pekný zvyšok víkendu a úspešný štart do pracovného týždňa! (14:19:53)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Záver zápasu sa prakticky už len dohráva, o jeho osude je už dávno rozhodnuté. Čakáme na hvizd hlavného rozhodcu Mazzoleniho, ktorý ukončí toto stretnutie.
     
    90
    Nastavený čas v druhom polčase: 2 minúty!
     
    89
    Momentálne sú pri lopte hostia, ktorí sa postupnými prihrávkami presúvajú na útočnú polovičku. Domáci futbalisti im však veľa priestoru na útočenie neposkytujú.
     
    88
    Pomaličky už čakáme aj na údaj o nastavenom čase, zrejme to už hlavný rozhodca Mazzoleni dlho predlžovať nebude. Môžme už konštatovať, že sa jedná o zaslúžené víťazstvo Juventusu.
     
    87
    Cuadrado napokon zahrával rohový kop, ale po ňom už nič zaujímavého neprišlo. Loptu tak už majú domáci futbalisti.
    86. Marko Pjaca (JUV), Łukasz Skorupski (EMP)
     
    86
    Juventus sa dostal pred bránu domácich, Pjaca sa dostal aj do zakončenia, ale jeho tvrdú strelu brankár domácich Skorupski vyrazil na rohový kop!
     
    85
    Napokon sa Empoli presunulo na útočnú polovičku, z následného nepresného centru od Zambelliho nič nevyťažilo. Dopredu to tak už skúša Juventus.
     
    84
    Hostia však dokážu ešte aj zaútočiť, zatiaľ sa však do výraznej šance nedostali. Domáci do prvého gólu pôsobili sympatickým dojmom, ale predsa len sa prejavila aktivita hostí, ktorá napokon rozhodla o osude tohto zápasu.
     
    83
    V tíme Juventusu prebehlo posledné striedanie v tomto zápase. Do konca zápasu už veľa času neostáva, Juventus sa s loptou na svojom území snaží kontrolovať záver tohto zápasu.
     
    82
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Miralem Pjanić, prichádza Stefano Sturaro.
     
    81
    Ani rohový kop však domácim nič zaujímavé nepriniesol a hostia sa bez problémov ubránili. Momentálne je tak lopta na kopačkách Juventusu.
     
    80
    Empoli sa napokon dostalo až na dostrel brány hostí a získava aspoň rohový kop. Juventus sa tak bude musieť teraz brániť.
     
    79
    Juventus sa dostal do rýchleho brejku, napokon však prišla len nepresná prihrávka do pokutového územia domácich. Dopredu to tak opäť môžu skúsiť domáci futbalisti.
     
    78
    Aj naďalej majú v posledných chvíľach loptu častejšie domáci, ale stále sa im nedarí dostávať sa do šancí. Juventus pohodlne kontroluje priebeh zápasu.
     
    77
    Napokon domáci futbalisti zahrávali priamy kop, Pasqualov pokus však brankár hostí Buffon bez problémov zneškodnil. Uvidíme, či ešte do konca zápasu príde nejaká zaujímavá situácia.

    Miroslav Revaj

    Góly: 65. Dybala, 68. Higuaín, 70. Higuaín

    Karty:   62. Pasqual (EMP), 69. J. Mauri (EMP) – 51. Hernanes (JUV)


    Empoli FC: Skorupski – Zambelli, Bellusci, Ćosić, Pasqual – Tello (67. Mčedlidze), J. Mauri, Croce – Krunić (72. Dioussé) – Maccarone (C) (60. Marilungo), Pucciarelli.
    Náhradníci: Pugliesi, Pelagotti – Dimarco, Dioussé, Mčedlidze, Saponara, Veseli, Maiello, Gilardino, Pereira, Marcel Büchel, Marilungo.

    Juventus Turín: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Cuadrado, S. Khedira (61. Lemina), Hernanes, Pjanić (82. Sturaro), Sandro – Higuaín, Dybala (73. Pjaca).
    Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Mandžukić, Lemina, Pjaca, Dani Alves, Lichtsteiner, Sturaro, Evra.

    Rozhodca: Mazzoleni – Barbirati, Lo Cicero