Helsinki – Jaroslavľ 4:3 (kon.) | Záhreb – Petrohrad 5:4 (po pr.) | HC Slovan – CSKA Moskva sk 1:2 (po pr.)
koniec po predl.
HC SLOVAN Bratislava
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:1)
CSKA Moskva
Nedeľa 02.10.2016, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Záverečné podanie rúk a rozlúčka s divákmi
     
    Zápas v Bratislave sa napokon končí víťazstvom vojakov, ktorí rozhodli o zisku dvoch bodov až šťastným gólom v predĺžení. Najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: v tíme CSKA Iľja Sorokin, v tíme HC Slovan Žiga Jeglič. Škoda, dnes vyhral šťastnejší tím, šance na góly boli na oboch stranách, Slovan si do tabuľky zapíše jeden bod a o dva dni hostíme nie menej silný SKA Petrohrad. Pekný večer a dobrú noc z Bratislavy želá priaznivcom KHL a hokeja vôbec Vladímír Korduliak. (19:30:30)
     
    Koniec zápasu.
    62:52 Michail Naumenkov - 1:2
     
    62:52
    CSKA Moska dala gól!
    Hostia vyhrávajú duel po predĺžení, od modrej vystrelil jeden z bekov hostí a to Kiselevič, puk pred bránkoviskom Brusta do siete dopravil MICHAIL NAUMENKOV. Asistencia: Bohdan Kiselevič.
     
    62:18
    Puk v lapačke Brusta, keď Barry teraz zlikvidoval strelu hostí z pravej strany.
     
    62:02
    Denisov vystrelil od modrej z ľavej strany, Brust puk vyrazil späť do hry, na hokejkách ho však majú hostia.
     
    60:43
    Telegin bol v šanci na ľavej strane, puk však poslal kolegovi a ten len preletel bránkovisko Brusta, na druhej strane zakončoval po individuálnej akcii Skalický, s jeho bekhendom Sorokin problémy nemal.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V tretej tretine sme gól nevideli, Slovan dokázal udržať s favoritom zápasu krok a dnes teda pôjde zápas minimálne do predĺženia. Pomer striel medzi žrde po šesťdesiatich minútach hry zhodný 32:32, o chvíľu začíname nadstavbu.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:36
    Opäť to bol Kugryšev, ktorý vystrelil z ľavej strany od kruhu, Brust puk vyrazil späť do hry, vojaci založili ďalší útok a z pravého kruhu zakončoval Pivcakin, Brust puk v pokľaku schoval na svojej hrudi.
     
    58:49
    Puk teraz bol raz v jednom, potom v druhom útočnom pásme, strelu do priestoru bránky sme však nevideli.
     
    57:41
    Nebezpečná strela v podaní Kugryševa, ktorý vystrelil spoza kruhov a obrancov domácich, Brust v pokľaku puk schoval do náručia.
     
    57:01
    Slovan sa vymanil spod tlaku, akciu cez celé klzisko založil Valský, prihrával spoza bránky pred bránkovisko, nikoho v modrom drese však nenašiel.
     
    55:55
    Menší tlak hostí ukončil Ďaloga, ktorý vybojoval puk, vyviezol ho von z pásma a poslal pozdrav cez útočnú modrú hosťom.
     
    54:44
    Luža posielal zrejme malú domov Brustovi, keď puk poslal z pravej strany na vlastnú bránku, Brust to nečakal, no puk pohotovo poslal von z bránkoviska.
     
    54:37
    Z pravého kruhu spoza Meszároša švihom vystrelil Andronov, Brust bol v pokľaku a puk schoval niekde vo svojom výstroji.
     
    54:17
    Brejk domácich zakončil strelou z pravej strany od kruhu Cheechoo, bek hostí puk dokázal usmerniť na ochrannú sieť, keď umne vložil do trajektórie puku svoju hokejku.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 32. Nedorost (Jeglič, Viedenský) – 11. K. Petrov, 63. Naumenkov (Kiselevič)


    HC SLOVAN Bratislava: Brust (Pogge) – Švarný (A), Plastino, Luža, Meszároš (C), Pokorný, Ďaloga, Bačík, Kundrátek – Nedorost, Taffe, Jeglič – Šťastný, Viedenský (A), Cheechoo – Valský, Zigo, Chipchura – Skalický, Lušňák, Šiška
    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Denisov (C), Ožiganov, Kutuzov, Kiselevič, G. Panin, Naumenkov, Pivcakin, Košelev – Telegin, Scott, Kugryšev – Ničuškin, Popov, K. Petrov – Muršak (A), Da Costa, Enlund – D. Kvartaľnov, Andronov (A), Žarkov

    Rozhodca: Hašilov, Ravodin – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 10.055