NJ Devils – NY Rangers 5:4 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 3:4 (1:2 po s.n.)
Nashville – Tampa Bay 4:3 (kon.) | Chicago – St. Louis 4:0 (kon.) | Arizona – Anaheim 3:2 (po pr.)
Florida – Dallas 1:2 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 0:2 (kon.)
koniec po predl.
Arizona Coyotes
3:2 (1:2, 0:0, 1:0 - 1:0)
Anaheim Ducks
cz Nedeľa 02.10.2016, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to vše, přeji Vám příjemný vstup do nedělního dne. (05:49:26)
     
    Souboj dvou soupeřů z Pacifické divize nakonec končí vítězstvím Arizony, která během zápasu ani vteřinu nevedla, přesto se nyní raduje ze třetí výhry v přípravě na novou sezónu. To Kačeři mají další důvod k zamyšlení, neboť s neslavným skóre 4:11 prohráli i třetí zápas v řadě.
     
    Konec zápasu.
    63:53 Shane DOAN - 3:2
     
    63:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je konec! Domácí využili přesilovou hru a rozhodli o svém vítězství! Z pravého do levého kruhu přenesl hru Christian Dvorak, do kotouče se v pokleku opřel veterán SHANE DOAN, jenž si dal nesmírně záležet na přesném umístění a z první propálil marně se přesunujícího Berniera. Asistence: Christian Dvorak, Alex Goligoski.
     
    63:18
    Parádní souhra tří domácích hokejistů! Přes Goligoského a Doana se puk dostal do pravého kruhu k Stromeovi, jenže Bernier byl znovu úspěšný.
     
    63:04
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Antoine Vermette – 2 min., sekání).
     
    62:55
    Christian Dvorak dostal od McBaina výtečnou přihrávku do jízdy, faulovaného útočníka Arizony ale Bernier pravým betonem vychytal!
     
    62:38
    Antoine Vermette pokořil na vhazování Dauphina a připravil palebnou pozici pro Montoura, který z mezikruží Smithe nepřekonal.
     
    62:30
    Po nebezpečné akci Nicka Ritchieho domácí raději vyhodili kotouč na zakázané uvolnění. Před pokračováním hry si však Dave Tippett vyžádal oddechový čas.
     
    62:05
    Laurent Dauphin se řítil na Berniera z pravé strany, nová posila v brankovišti Ducks v tomto minisouboji ale byla úspěšnější.
     
    61:29
    Shea Theodore si hrál s pukem v útočném pásmu tak dlouho, až o něj v prostoru mezi kruhy přišel. Doan vzápětí v protiútoku nezakončil ideálně.
     
    60:46
    Raymond dvakrát vystrašil domácí fanoušky, Smith tým Arizony ale udržel ve hře o vítězství!
     
    60:14
    Dvorak vyhrál buly ve středovém kruhu, z vlastní půlky pak na Berniera vystartoval Jakob Chycrun, jehož střelu ale hostující brankář zneškodnil.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Kačeři byli i ve třetí třetině střelecky aktivnější, k čemuž přispělo hlavně několik vyloučení na straně Arizony. Té se přes menší počet pokusů ale povedlo vyrovnat, ve dvaapadesáté minutě střídajícího Berniera poprvé překonal Dylan Strome a nasměroval tento duel do prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Max Domi napřáhl od modré čáry, ovšem ani proti této pumelici Bermier zasahovat nemusel, puk se zastavil o zadní mantinel.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 12. Duclair (Domi, Goligoski), 52. Strome (Doan, Wood), 64. Doan (Dvorak, Goligoski) – 6. Sgarbossa (Stoner), 14. Sörensen (Sgarbossa, Ritchie)


    Arizona Coyotes: Smith (Langhamer) – Murphy, Chychrun, McBain, Goligoski, Mermis, Wood – Duclair, Domi, Dvorak, Doan, Strome, Perlini, Fischer, Merkley, Mueller, Crouse, Dauphin, McGinn.
    Anaheim Ducks: Gibson (od 31. Bernier) – Stoner, Holzer, Vatanen, Larsson, Theodore, Montour – Garbutt, Jones, Ritchie, Raymond, Tropp, Tarnasky, Sgarbossa, Vermette, Sörensen, Morley, Kossila, Laganiere.

    Rozhodca: Brenk, Leggo – Knorr, Heyer