Židenice – Chodov 0:10 (kon.) | Panthers – Jičín 4:6 (kon.) | Ne – ELITE PRAHA 7:2 (kon.)
koniec
Ne
7:2 (2:1, 1:1, 4:0)
ELITE PRAHA
cz Nedeľa 02.10.2016, 17:45 • SH Jižní Město, Praha (kapacita: 310 míst) • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 4. kolo
     
    Elite se po prvních pěti minutách už nedokázalo vyrovnat s tlakem domácích a i s obrovským fyzickým vypětím obdrželo ve třetí třetině 4 branky. Herbadent se tak posunuje na 2. místo s lepším skóre a jedním zápasem k dobru oproti Olomouci. Elite zůstává deváté. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek víkendu. (19:47:22)
     
    Hráčky utkání: Lucie Pilíková (HRB), Sara Rymanová (ELI)
     
    Střely celkem: Herbadent – 51, Elite – 22
     
    Střely ve 3. třetině: Herbadent – 23, Elite – 8
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Domácí už v této chvíli ale čekají na konec a bez větších ambicí pouze kombinují na vlastní polovině. O vítězi zápasu už je asi rozhodnuto.
     
    58:33
    Herbadent hraje ve stále stejném tempu, což už notně vyčerpaným hráčkám Elite dělá obrovské problémy. Domácí nejsou daleko od další branky.
     
    57:32
    Pilíková ke konci zápasu ještě přidává na obrátkách. Po další až neuvěřitelně přesné kombinaci nastřelila horní tyč!
     
    56:49
    Gécová se musela mít na pozoru při dalším přečíslení Herbadentu, ale těžké nahození z poloviny nakonec skryla pod nohy a nedala tak šanci dorážejícím soupeřkám.
     
    55:27
    Herbadent právě vstřelil branku!
    DOMINIKA STEINBACHOVÁ se dostala k odraženému míčku a po narážečce s Pilkovou střílí už dnešní sedmý gól domácích. Asistence: Lucie Pilíková.
     
    53:43
    Herbadent kompletně rozložil hostující obranu, ovšem zakočení Bobotové po hezké kombinaci skočilo po teči za mantinelem.
     
    52:36
    Bobotová pálila směrem na bránu, ale její pokus ještě za mantinel odvrátila Vranová.
     
    50:21
    Herbadent ani v těchto okamžicích nechce pustit soupeřky do hry a kompletně ovládá palubovku.
     
    48:42
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Elite je opravdu v posledních minutách dost zaskočené. MARTINA ČAPKOVÁ totiž po ukázkovém krosu zvyšuje už na 6:2. Asistence: Adéla Polívková.
     
    48:02
    Domácí jsou ve velkém tlaku a pokouší se o další navýšení skóre. Elite je v obraně v posledních chvílích dost rozhozené.
     
    46:43
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl tří branek! Po krásném krosu Kubišové se do odkryté branky bez problému trefuje zkušená DENISA BILLÁ. Asistence: Dominika Kubišová.
     
    46:26
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Herbadent nakonec přece jen zužitkoval svou pětiminutovku náporu, když se trefuje výstavní ranou pod víko MARTINA ČAPKOVÁ. Asistence: Viktória Bobotová.
     
    45:15
    Další tyčka Herbadentu! Surá ji trefuje po střele ze skrumáže na velkém brankovišti.
     
    44:27
    Na druhé straně se pokusila Šmídová o lob, ale Červová i s notnou dávkou štěstí úspěšně zasahuje.

    Johan Čáp

    Góly a asistencie: 3. Košturiáková (Čapková), 14. L. Pilíková, 31. L. Pilíková (Steinbachová), 47. Čapková (Bobotová), 47. Billá (Kubišová), 49. Čapková (Polívková), 56. Steinbachová (L. Pilíková) – 9. Divišová (N. Mrázková), 35. Hubáčková (Veharová)


    Ne: Červová (Christiánová) – Boľová, Billá, Skořepová, Šulanová, Bobotová, Machková – L. Pilíková, Steinbachová, Surá – Sádková, Kubišová, Košturiáková – Čapková, Zabavská, Polívková.
    ELITE PRAHA: Gécová (Zelená) – Divišová, Vranová, N. Mrázková, Hubáčková, Hnátová – A. Šmídová, Nosková, Ryman – Miklíková, Veharová, Fellerová – Neubergerová, Reischlová, Denková.

    Rozhodca: Tomáš Kostinek, Martin Reichelt

    Diváci: 70