Waregem – Lokeren 2:0 (kon.) | Mechelen – Mouscron 2:0 (kon.) | Westerlo – Charleroi 0:0 (kon.)
koniec
KVC Westerlo
0:0 (0:0)
Sporting Charleroi
cz Sobota 22.10.2016, 20:30Belgická Jupiler Pro League • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. U dalších on-line přenosů na shledanou! (22:23:17)
     
    Velmi rychle po posledním střídání je utkání ukončeno. Více šancí měli dnes rozhodně hosté, avšak ani jednou nedokázali překonat dobře chytajícího Van Langendoncka a utkání tak dospělo do bezbrankové remízy. Se zápasem tak mohou být spokojeni snad jen příznivci defenzivního fotbalu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V samotném závěru ještě střídají i hosté. Poslední vteřiny si zahraje Cristian Benavente, jenž nahradil Mamadoua Falla.
     
    90+2
    Van Langendonck si v pohodě došel pro nepovedenou přihrávku hostujícího celku. Následným výkopem ale doslova daroval míč opět soupeři.
     
    90+1
    Pomalu to začíná vypadat na bezbrankové utkání. Oba celky se soustředí především na pozornou defenzívu a snaží se nechybovat.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje tři minuty.
     
    89
    Poslední střídání domácích. Na hřiště jde Daniel Christensen, který zaujal místo Nicolase Rommense.
     
    88
    Velmi zajímavý centr z levé strany dolétl až na hlavu jednoho z hostů, ale následná tečovaná hlavička přinesla jen rohový kop, po kterém Charleroi nezahrozilo.
     
    86
    Dopředu se po delší době vydali domácí, nicméně jejich akce vůbec k ničemu nevedla. Kouč Mathijssen mezitím přichystal poslední střídání.
     
    84
    Hosté zůstali nastěhováni na útočné polovině, nicméně ani z pravé strany se neprodrali až k zakončení. Utkání nám pomalu spěje ke konci.
    83.
     
    83
    Po rychle vhozeném autu se N'Ganga zleva dostal k centru, ale ten byl Van Langendonckem odvrácen již na bližší tyči.
     
    82
    Utkání se nám přehouplo do poslední desetiminutovky. Centr Tainmonta rukou zablokoval jeden z domácích beků, avšak Charleroi bude jen vhazovat.
     
    80
    Opravdu hodně nepovedený centr v podání Nicolase Rommense prolétl nad hlavami všech fotbalistů v šestnáctce a namířil si to za brankovou čáru.
     
    79
    Tainmont sice s rozhodnutím sudího není spokojen, ale přeci jenom se dopustil nedovoleného zákroku a Charleroi se tak bude muset bránit.
     
    77
    Po dobré akci podél levé strany se míč odrazil přímo před nohy Sotirise Ninise, avšak ten zpackal zakončení a z pokutového území pálil vysoko nad!
     
    76
    Clément Tainmont se pokusil strhnout hru Charleroi, avšak nalevo vybojoval jen rohový kop. Následný centr od praporku byl odvrácen.
     
    75
    Více ze hry mají nyní hosté, kteří se jako favorit zápasu snaží výrazněji prosadit v ofenzívě, nicméně pozorná obrana domácích zatím statečně odolává.

    Lukáš Podleśny

    Góly:

    Karty:   30. Diandy (CHL)


    KVC Westerlo: Van Langendonck (C) – Apau, Daems, Annys (17. Buyens), Acolatse (74. Manias), Hyland, Mustoe, Miletić, Heylen, Rommens (89. Christensen), Ganvoula
    Náhradníci: Verbist – Henkens, Schuermans, Christensen, Molenberghs, Buyens, Manias, Matthys

    Sporting Charleroi: Penneteau – N'Ganga, Martos (C), Willems, Marcq, Tainmont, Baby (72. Ninis), Diandy, Mata, Fall (90+4. Benavente), Bedia
    Náhradníci: Mandanda – Boulenger, Benavente, Hendrickx, Dessoleil, Franco, Ninis

    Rozhodca: Boterberg – Baillieul, Senecaut