Masters Česká republika – Old Boys SVK sk 6:5 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Martin sk 7:1 (kon.)
koniec
Leaders Ružinov
4:8 (3:1, 0:3, 1:4)
LG Green Staff Bratislava
Sobota 22.10.2016, 13:00Extraliga (SK) • 10. kolo
     
    Skončilo sa stretnutie 8. kola hokejbalovej extraligy medzi Leaders Ružinov a LG AB Hokej Bratislava. Z víťazstva sa napokon raduje líder tabuľky z Bratislavy, ktorý napriek nevydarenej prvej tretine od druhej pätnásťminútovky jasne dominoval a napokon zaslúžene zvíťazil. Skvelý výkon predviedla najmä trojica Fumáč-Škultéty-Ondrušek. Odo mňa je to pre túto chvíľu už všetko. Majte peknú sobotu! (14:41:35)
     
    Koniec zápasu.
     
    44:20
    Zápas sa už len dohráva, Ružinovčania manéverujú s loptičkou v útočnom pásme, zatiaľ sa ale k strele neprepracovali.
     
    43:40
    Hostia boli teraz navyše hodnú chvíľu usadení v útočnom pásme, bránu gólmana Butowského však vážnejšie už neohrozili.
     
    43:00
    Začali sa posledné dve minúty riadnej hracej doby a všetko sa schyľuje k plnému bodovému zisku pre extraligového lídra z Bratislavy.
     
    42:10
    Obrovská šanca Ružinova! Od modrej čiary pálil Petr Danko, Dušan Danko clonil pred bránou, loptičku však za brankára Moška ani nadvakrát nepretlačil!
     
    41:28
    Adam Fumáč sa takmer dostal do protiútoku aj v oslabení o dvoch hráčov, na poslednú chvíľu mu však loptičku odobral Jan Rímsky.
     
    40:42
    Vylúčenie v tíme LG AB Hokej Bratislava (Mikulčík).
     
    40:26
    Od modrej čiary pálil Petr Danko, húštinu tiel pred brankárom Moškom však neprestrelil.
     
    40:19
    Vylúčenie v tíme LG AB Hokej Bratislava (Sinek).
     
    39:20
    Teraz sa naopak hostia museli brániť, napokon to však s vypätím všetkých síl zvládli, aj keď brankár Butowski už bol takmer prekonaný.
     
    38:45
    Ružinov sa predsa len ešte snaží niečo s nepriaznivým výsledkom zápasu spraviť, ani po prechode doútočného pásma si však jeho hráči nevedia vytvoriť žiadnu vážnejšiu príležitosť.
     
    37:10
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól! A trojica Fumáč-Škultéty-Ondrušek mení tretiu tretinu na svoje vlastné predstavenie! Tentoraz sa po peknej prihrávke od Ivana Škulétyho presadil strelou z pravého kruhu ADAM FUMÁČ. Asistencie: Škultéty, Ondrušek.
     
    36:50
    Ružinovčania sú mimoriadne zaskočení aktivitou hostí a v týchto chvíľach sa nevedia dostať ani len cez stredné pásmo.
     
    35:46
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól! A strelecký koncert Bratislavčanov pokračuje. Nádhernou strelou z prvej švihom teraz nedal brankárovi domácich šancu IVAN ŠKULTÉTY a pridáva siedmy gól svojho mužstva. Asistencie: Fumáč, Bundil.
     
    35:33
    Do dobrej šance sa teraz po pravom krídle pretlačil Jakub Takáč, loptičku však v tesnej blízkosti bránkoviska dobre netrafil a brankár Butowsku jeho pokus kryje.
     
    34:51
    Hostia si teraz pýtali vylúčenie jedného z ružinovských hráčov, keď reklamovali sekanie Michala Hubera.
     
    34:03
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól! Hostia opäť vedú o dva góly, keď ROBERT ONDRUEŠEK dokázal zužitkovať rýchly protiútok svojho mužstva a presadil sa po prihrávke od Adama Fumáča. Asistencie: Fumáč, Škultéty.
     
    33:42
    A mohlo byť vyrovnané! Jan Střecha prenikol stredom ihriska a následne len veľmi tesne minul bránu hostí!

    Jakub Kocourek

    Góly a asistencie: 4. Danko (Rímsky), 4. Danko (Behúl), 11. Střecha (Križan), 33. Rímsky (Danko, Cvik) – 12. Kanich (Takáč), 17. Thron (Šulc, Bilik), 21. Ondrušek (Fumáč, Škultéty), 29. Ondrušek (Minárik), 32. Šulc (Škultéty, Minárik), 35. Ondrušek (Fumáč, Škultéty), 36. Škultéty (Fumáč, Bundil), 38. Fumáč (Škultéty, Ondrušek)


    Leaders Ružinov: Butowski (Pukalík) – Huber, Behúl (C), Rímsky, Střecha, P. Danko, D. Danko, Križan, Simora, Cvik, Farkaš, Banoczky, Czanik, Andris, Muller, Jaššo, Blahút
    LG Green Staff Bratislava: Moško (Dubnický) – Mikulčík, Čapka, Takáč, Kanich, Vavro, Minárik (C), Bundil, Fumáč, Škultéty, Ondrušek, Virág, Sinek, Thron, Šulc, Bilík, Vančo, Bohuslav, Drozdík, Slovák, Weber

    Rozhodca: Roman Jančík, Marián Valachovič