Masters Česká republika – Old Boys SVK sk 6:5 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Martin sk 7:1 (kon.)
koniec po predl.
HBK Diaková
3:4 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:1)
MŠK Kežmarok
Sobota 22.10.2016, 13:00 • Hokejbalový areál Sokolovňa • Extraliga (SK) • 10. kolo
     
    Hlasy po stretnutí:

    Milan Murček (tréner D.C.S.I. Diaková): „Stretnutie, v ktorom podľahnete súperovi v predĺžení sa nehodnotí ľahko. Vedeli sme pred zápasom, že Kežmarok má za sebou výbornú sériu, keby sme však v prvej tretine dokázali premeniť svoje príležitosti, určite sme nemuseli ísť do šatne s mankom. Dvakrát sme sa na súpera museli gólovo doťahovať, na záver sme viedli. Myslím si, že to bol trošku vyostrený súboj, pomerne emotívny. Zo strany rozhodcu tam možno boli niektoré sporné situácie, avšak v prípade oboch strán. Súperovi gratulujem k dvom bodom, sme však radi aj za ten jeden z našej strany. Ak budeme takto naďalej pracovať, nemusíme sa báť o našu budúcnosť. V predchádzajúcom súboji v Považskej Bystrici nám vychádzali presilové hry, dnes sa to nepotvrdilo. Potenciál tam ale je. Najbližšie nás čakajú derby stretnutia s Martinom a Vrútkami. Nemáme veľké oči, radi by sme ale nejaký ten bodík uchmatli. Aj dnes sme ukázali, že vieme potrápiť každého súpera a túto sezónu by to baráž nemusela byť. Škoda tečovanej strely našim hráčom, za iných okolností by sme dnes možno brali aj všetky tri body.“

    Filip Roháčik (tréner MŠK VIPPOKERPRO Kežmarok): „Súper nás dnes veľmi prekvapil. Vidieť, že súťaž je vyrovnaná. Tabuľkové postavenie o ničom nevypovedá. Aj keď sme v stretnutí dvakrát viedli, stále sme boli pod tlakom. Chýbal nám lepší pohyb, vedenie o dva góly by možno zmenilo obraz hry. To nám ale súper nedovolil. Sme však vďační i za dva body. Nebudem sa vyjadrovať na adresu rozhodcu. Jeho verdikty kazili hru na oboch stranách a diváci takisto nemali zo zápasu dokonalý pôžitok. Aj také zápasy ale prináša život. Na tabuľku sa teraz nepozeráme. Ak chceme ísť hore, musíme poraziť každého súpera. Najbližšie nás čaká náročné dvojkolo v Bratislave. Celý týždeň sa na tieto dva zápasy budeme pripravovať, dúfam, že si z vonku prinesieme päť bodov.“ (16:58:20)
     
    V predĺžení sa napokon radovali hostia po výsledku 3:4. Góly: 19. Murček (Tupý), 32. Poliaček (Uhrík), 40. Poliaček (Murček) – 5. Dejneka (Pisarčík, Šlachtič), 27. Bednár (Oravec, Pospíšil), 43. Pisarčík (Oravec, Šlachtič), 47. Kromka (Oravec, Teplický).
     
    Koniec zápasu.
     
    46:05
    Kežmarok dáva gól! PATRIK KROMKA rozhodol o dvoch bodoch pre Kežmarok. Po prihrávke od Borisa Oravca prepálil brankára. Asistenciu si pripisuje aj Libor Teplický.
     
    45:32
    Hostia v plnom počte. Na loptičke sú ale domáci hráči.
     
    45:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V riadnom hracom čase sa zrodila remíza. Nasledovať tak bude 5-minútové predĺženie.
     
    45:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    44:48
    Patrik Kromka zostáva ležať na hracej ploche po osobnom súboji. Hra je prerušená.
     
    44:39
    Ličko sa snažil získať letiacu loptičku. Už ju nezachytil pred brankárom a nemohol tak strieľať.
     
    44:01
    Dominik Glevaňák sa naťahoval za loptičkou. Tá sa mu núkala na hokejku.
     
    43:31
    Boris Oravec (KEZ) inkasuje dve minúty za sekanie.
     
    43:10
    Patrik Kromka za bránkou. Bojuje o loptičku.
     
    42:58
    Tomáš Tupý (DIA) inkasuje dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    42:47
    Kežmarok dáva gól! Využitá presilová hra. Oskar Šlachtič vybojoval vhadzovanie, Boris Oravec to skúsil z pravej strany aby ŠIMON PISARČÍK trafil odkrytú bránku.
     
    42:37
    Oravec trafil protihráča tak, že loptička opustila hraciu plochu. Vhadzovanie v útočnom pásme sa tak zopakuje.
     
    42:18
    Matej Zeman (DIA) inkasuje dve minúty za sekanie.
     
    41:23
    Bednár nahodil loptičku na domácu bránku. Teplický sa snažil dorážať.
     
    40:46
    Dominik Glevaňák napriahol z pravej strany. Triafa protihráča.

    Daniel Modrovský


    Hľadáme spravodajcu pre tím MŠK Kežmarok. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 19. Murček (Tupý), 32. Poliaček (Uhrík), 40. Poliaček (Murček) – 5. Dejneka (Pisarčík, Šlachtič), 27. Bednár (Oravec, Pospíšil), 43. Pisarčík (Oravec, Šlachtič), 47. Kromka (Oravec, Teplický)


    HBK Diaková: Murček (Kuric) – Tupý, Romančík, Vojt, Zeman, Ľupták, Žáčik, Talapka – Uhrík, Murček, Poliaček, Kráľ, Ličko, Kohút, Cerjan, Drozdík, Oško, Púček, Ondraský
    MŠK Kežmarok: Glevaňák (Valentín) – Bednár, Čarnogurský, Kromka B., Dejneka, Šlachtič, Jurský – Pospíšil, Glevaňák, Teplický, Oravec, Pisarčík, Kromka P., Jankura, Ugray, Kosár, Fečunda

    Rozhodca: Šimbera, Pavela

    Diváci: 75