Vladivostok – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Red Star Kunlun – Metallurg Magnitogorsk 1:5 (kon.) | Dinamo Minsk – Soči 5:2 (kon.)
Záhreb – Togliatti 3:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
5:2 (2:0, 2:0, 1:2)
HK Soči
cz Nedeľa 23.10.2016, 16:00 • Minsk Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (18:36:45)
    Dinamo zvládlo dnešní zápas proti Soči a připisuje si tři body!

     
    Dinamo ve třetí třetině udržovalo pohodlný náskok, a ačkoli tuhle třetinu prohrálo, první dvě zvládlo jednoznačně lépe a po právu zvítězilo. Soči předvedlo jeden z nejhorších výkonů za několik týdnů a bude chtít na tenhle výsledek zajisté co nejrychleji zapomenout.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Hosté v plném počtu.
     
    59:27
    Stěpanov minul bekhendem úplně prázdnou branku! Kdyby stav nebyl takový, jaký je, asi by mu dost spoluhráčů vynadalo. Tohle se prostě proměňovat musí.
    59:04 Ivan ZACHARČUK - 5:2
     
    59:04
    Soči právě vstřelilo branku!
    Oslavy Dinamu překazil IVAN ZACHARČUK. Ale domácí si za to můžou úplně sami, takhle volný hráč se u druhé tyčky nemůže objevit. Tuhle chybu hostující forvard náležitě potrestal a po parádní přihrávce Mamaševa zakončoval prakticky do prázdné branky. Asistence: Renat Mamašev.
    58:40 Rob KLINKHAMMER - 5:1
     
    58:40
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Pár desítek vteřin před koncem zkompletoval ROB KLINKHAMMER šťastně hattrick. Původně zamýšlel přihrávat ke druhé tyčce, do puku ovšem vložil svou hokejku vracející se Fantenberg, jenž ho tečoval za záda vlastního gólmana Šikina. Na ledové ploše přistálo několik čepic a pokrývek lebeně. Asistence: Matt Ellison, Andrej Stěpanov.
     
    58:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty utkání.
     
    57:37
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ilja Krikunov – 2 min., podražení).
     
    57:27
    Kitarov se dostal do úniku po levé straně, byl ve velmi dobré pozici, jenže Šikin si s jeho pokusem dokázal poradit. Nebylo přitom snadné polapit tuhle střelu ke vzdálenější tyči.
     
    56:00
    Čtyři minuty do konce. Dočkáme se eště nějakého zajímavého momentu? O vítězi je totiž na devadesát devět procent rozhodnuto.
     
    55:23
    Ellison si vybruslil na levou stranu, snažil se zakončit přes obránce, právě do něj ovšem namířil puk, který nakonec skončil na ochranné síti.
     
    54:35
    Mexiko v Rusku! Upřesněme, že vyprodanými tribunami nyní plave mexická vlna.
     
    54:05
    Soči je jako by pokropené živou vodou. Ne že by vyloženě věřilo v úspěch, ale hodlá se ještě o dobrý výsledek poprat. To je nyní vidět. Jeho přechody do útoku jsou daleko častější.
    51:51 Jegor MOROZOV - 4:1
     
    51:51
    Soči právě vstřelilo branku!
    Alespoň nějakého úspěchu se hosté dočkali. Scrivens měl teď velkou smůlu. Z pravé strany na něj vypálil JEGOR MOROZOV, puk se odrazil od jeho výstroje do vzduchu tak, že domácí brankář vůbec nevěděl, kde se touš nachází. Nakonec spadl kolmicí na jeho záda a od nich se odrazil za brankovou čáru. Využitá přesilovka Soči. Asistence: Denis Tolpeko.

    Patrik Sandev

    Góly a asistencie: 12. Ellison (Gavrus, Ustiněnko), 19. Klinkhammer (Lisovec, S. Kosticyn), 26. Gavrus (Stas, Pavlovič), 32. Klinkhammer, 59. Klinkhammer (Ellison, An. Stěpanov) – 52. Morozov (Tolpeko), 60. I. Zacharčuk (Mamašev)


    HC Dinamo Minsk: Scrivens (M. Karnauchov) – Šinkevič, Gragnani, Ustiněnko, Lisovec, Chenkel – Ambožejčik, Kitarov, Pavlovič – S. Kosticyn, Ellison, Klinkhammer – Matěruchin, Stas, Gavrus – An. Stěpanov, Kulakov, Lopačuk – Drozd, Karaban.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Fantenberg, Alexandrov, Kuznecov, Mamkin, Gorochov, Děrljuk, Mamašev – I. Zacharčuk, O'Dell, Padakin – Levickij, Ignatuškin, Krikunov – Tolpeko, Jacenko, Morozov – Delnov, Ščegolkov.

    Rozhodca: Olenin, Ravodin – Aljošin, Něstěrov