Banská Bystrica – Akademici Plzeň 6:2 (kon.)
koniec
UMB Banská Bystrica
6:2 (2:1, 1:1, 3:0)
Akademici Plzeň
cz Pondelok 24.10.2016, 18:30European University Hockey League
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:50:29)
     
    Je dobojováno. Domácí hokejisté vítězí 6:2 a radují se tak z dalšího úspěchu. Akademici tak mají na svém kontě vůbec svoji první prohru v nové sezóně. Dlouho sahali po vyrovnání, ale domácí hráči nakonec dokázali přidat další branky a drama nedopustili.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Domácí se do žádného útoku už neženou a s pukem na svých hokejkách dohrávají tento zápas.
     
    59:15
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Faschingbauer – 2 min., faul kolenem).
     
    58:19
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Ještě se ale znovu prosazují. V přečíslení tři na jednoho se dokázal prosadit MATEJ MAJLING, jenž připisuje dnes už svůj druhý gól – 6:2. Asistence: Tomáš Málus, Martin Indrych.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:16
    Zápas se už ze strany domácích pouze dohrává. Ti se nikam neženou a drží kotouč na svých holích. Naopak hostům začíná velmi rychle utíkat čas a s takovým stavem už jen těžko něco udělají.
     
    55:53
    Brnčal se dostal do úniku, ale na poslední chvíli ho zastavila obrana Plzně. Poté se už netrefil ideálně a hosté vyhazují kotouč do středního pásma.
     
    54:22
    Domácích je nyní plné kluziště a znovu zahrozili před plzeňskou brankou.
     
    53:45
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Prakticky hned po vhazování si ze středního pásma nabruslil až před hostující branku MATÚŠ KAMZÍK, který svou bekhendovou střelou dokázal obelstít Frčka a jeho tým vede už o tři góly – 5:2. Asistence: Ivan Janečko, Michal Žáčik.
     
    53:03
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Před hostující brankou došlo ke skrumáži, ve které se nejlépe zorientoval JURAJ ŠELIGA, jenž dokázal protlačit kotouč do poloodkryté klece hostů. Necelých sedm minut před koncem třetí třetiny tak mají domácí hráči znovu náskok o dvě branky – 4:2. Asistence: Denis Brnčal.
     
    52:21
    Plzenští se natlačili před Korytárovu svatyni a na něho posléze mířily dvě střely. S oběma si však dokázal brankář domácího celku poradit a drží stále těsný náskok Banské Bystrice.
     
    51:28
    Do úniku před hostující branku se hnali domácí hráči, ale bylo to už v zakázaném uvolnění, a tak se hra stěhuje zpět před Korytára.
     
    50:23
    Před brankou Banské Bystrice vznikla skrumáž, ve které se hosté snažili dopíchnout kotouč za záda Korytára, ale to se jim nepodařilo.
     
    49:17
    Nahozený kotouč do pásma domácího celku zachytil Korytár a ten bleskurychle posílá puk na opačnou stranu. Banská Bystrica tak má šanci projít znovu do útočného pásma.
     
    48:39
    Akademici jsou už v plném počtu.
     
    48:05
    Tenkel se mohl dostat do další šance, ale kotouč mu přeskočil čepel a rázem tak bylo po slibné akci domácího týmu. Hosté se tak následně osvobozují.
     
    47:22
    Šeliga střílel na Frčka z levé strany, ten svou vyrážečkou poslal kotouč před sebe a poté ho hosté vyhazují až před Korytára.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 3. Brnčal (Kamzík, Michalčík), 9. Žáčik (Šeliga, Bednarčík), 23. Majling (Kandra), 54. Šeliga (Brnčal), 54. Kamzík (Janečko, Žáčik), 59. Majling (Málus, Indrych) – 19. Polívka (Faschingbauer, Muchka), 32. Svoboda (Malota, Baxa)


    UMB Banská Bystrica: Korytár (Malatinec) – Janečko, Michalčík, Ferletjak, Šeliga, Knut, Málus, Kamzík, Brnčal, Kandra, Majling, Žáčik, Tenkel, Indrych, Nociar, Studený, Bednarčík, Kasanický, Janák, Mendel, Koch
    Akademici Plzeň: Frček (Smejkal) – Muchka, Kala, Malota, Synek, Škarka – Polívka, Sequens, Faschingbauer. Franěk, Svoboda, Baxa. Ryba, Pondělík, Fiala, Dědič