Mönchengladbach – Frankfurt 0:0 (kon.)
koniec
Borussia Mönchengladbach
0:0 (0:0)
Eintracht Frankfurt
Piatok 28.10.2016, 20:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Nemecká Bundesliga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Predohrávka 9. kola medzi Borussiou Mönchengladbach a Eintrachtom Frankfurt sa napokon končí bezgólovou remízou 0:0. Príliš veľa gólových šancí sme nevideli, napriek tomu niektoré z nich sa predsa len gólom skončiť mohli. Zápas však ponúkol najmä veľké množstvo nedovolených zákrokov, ktoré narúšali tempo hry, a tak si ani jedno z mužstiev nedokázalo vytvoriť súvislejší tlak. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem vám dobrú noc! Prenosom vás sprevádzal Jakub Kocourek. (22:23:35)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Hradecký konečne vykopáva a zápas sa končí.
     
    90+2
    Lukáš Hradecký sa len ťažko zdvíha z hracej plochy, pravdepodobne za tým možno hľadať aj taktické zdržiavanie hry.
     
    90+1
    Domáci takmer rozhodli v nadstavenom čase! Oscar Wendt centroval z ľavej strany, André Hahn však v súboji s Lukášom Hradeckým domáceho gólmana fauloval, a tak by jeho gól neplatil.
     
    90
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
     
    90
    Christoph Kramer sa chcel pretlačil na hranici pokutového územia do zakončenia, opäť ho však zastavil hvizd hlavného rozhodcu.
     
    89
    Priznám sa, nepamätám si zápas s takýmto vysokým počtom nedovolených zákrokov. A treba povedať, že Felix Zwayer rozhodne nenastavil meter nijak zvlášť prísne. Aj v tejto chvíli sme videli po jednom faule na oboch sranách.
     
    88
    V ofsajdovej pasci Mönchengladbachu teraz rozhodcovia nachytali Harisa Seferovića.
     
    88
    Shani Tarashaj nám toho od svojho príchodu na ihrisko zatiaľ veľa nepredviedol. Na svojom konte má žltú kartu a teraz aj ďalší nedovolený zákrok.
     
    87
    Striedanie v tíme Borussia Mönchengladbach: z ihriska odchádza Fabian Johnson, prichádza Nico Schulz.
     
    86
    Lars Stindl sa chcel za každú cenu dostať k lopte, ktorú mal vo svojej moci Bastian Oczipka, dokázal to však len za cenu nedovoleného zákroku.
     
    85
    Do konca riadnej hracej doby nám zostáva päť minút a zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by sa dnes niektoré z mužstiev mohlo dočkať presného zásahu. Loptu v týchto momentoch naďalej držia na svojich kopačkách hráči Frankfurtu.
     
    84
    Shani Tarashaj len pred malou chvíľou prišiel na ihrisko z lavičky a už ho Felix Zwayer "odmenil" žltou kartou. Stalo sa tak za súboj s Tonym Jantschkem.
     
    83
    Množstvo nedovlených zákrokov sa neustále zvyšuje. Tentoraz sa proti Nicovi Elvedimu previnil Marco Fabián. Hra sa odvíja len v strede poľa.
     
    82
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Mijat Gaćinović, prichádza Shani Tarashaj.
     
    81
    Center Juliana Korba bez najmenších problémov odvrátil Jesus Vallejo a následne všetku snahu domácich ukončil Oscar Wendt nedovoleným zákrokom na Timothyho Chandlera.
     
    80
    Druhá žltá karta zápasu prichádza až v 80. minúte. Po zákroku v strede poľa na Andrého Hahna ju vidí frankfurtský Szabolcs Huszti.
     
    79
    Po súboji s Bastianom Oczipkom si André Hahn pýtal od rozhodcov rohový kop, tí však signalizujú len odkop od brány Lukáš Hradeckého.

    Jakub Kocourek

    Góly:

    Karty:   44. Johnson (MNC) – 80. Huszti (FRN), 84. Tarashaj (FRN)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 19:14.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Jantschke, Vestergaard, Elvedi – Korb, Kramer, Stindl (C), Dahoud (74. Herrmann), Wendt – Johnson (87. N. Schulz), Hahn.
    Náhradníci: Sippel – Strobl, Herrmann, N. Schulz, Sow, J. Hofmann, Rütten.

    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Abraham (C), Hasebe, Vallejo – Chandler, Mascarell, Huszti, Oczipka – Fabián, Hrgota (74. Seferović), Gaćinović (82. Tarashaj).
    Náhradníci: Lindner – Regäsel, Seferović, M. Hector, Barkok, Tarashaj, Tawatha.

    Rozhodca: Felix Zwayer