Poprad – Nitra 4:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:3 (kon.) | Košice – Martin 7:2 (kon.)
B. Bystrica – Žilina 4:2 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec
HC Košice
7:2 (4:0, 2:1, 1:1)
HK VITAR Martin
Utorok 06.12.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 27. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie Tipsport ligy, v ktorom HC Košice jednoznačne porazil celok MHC Martin pomerom 7:2 a do tabuľky si pripísal tri body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 42:25

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Dnešným stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:50:57)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:48
    Posledné sekundy stretnutia, už sa nič neudeje.
     
    59:16
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Galamboš – 2 min., hákovanie).
     
    58:44
    Zdá sa ale, že toto stretnutie sa už bude len dohrávať a my sa už s najväčšou pravdepodobnosťou ďalších gólov nedočkáme.
     
    57:30
    Posledných 150 sekúnd, medzičasom sa pomer hráčov na ľadovej ploche vyrovnal. Budeme zvedaví na to, či ešte do sirény príde nejaký zaujímavejší hokejový moment.
     
    56:01
    Teraz sa už tak udialo. Aj hostia sú si vedomí svojej porážky a spoza vlastnej bránky sa s rozohrávkou príliš neponáhľajú.
     
    55:37
    Posledných päť minút riadnej hracej doby, Habal si na svoje konto pripísal niekoľko ďalších pohodových zákrokov. Puk sa však do stredného pásma nedostal.
     
    54:36
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    54:19
    Rana od modrej skončila na pravom betónu Dzubinu, ten pri zákrokoch v takejto pozícii dnes problém nemá. Puk sa odrazil do rohu klziska.
     
    53:57
    Martin medzičasom už s päticou korčuliarov. Blížime sa k absolútnemu záveru tretej tretiny a s najväčšou pravdepodobnosťou tiež koncu dnešného stretnutia.
     
    53:37
    Michal Dzubina zacítil nebezpečenstvo, preto puk zo svojej lapačky radšej nepustil. Skúsený gólman, ktorý je na ľade od 18. minúte a dostal tri góly, tak hru prerušil.
     
    53:19
    Košičania sa držia v útočnom pásme, do zakončenia sa ale príliš netlačia.
     
    52:02
    Bartánus sa preštrikoval až k zakončeniu bekhendom, tá strela smerovala z bezprostrednej blízkosti bránky. Dzubina si ale priestor pri žrdi dobre postrážil.
     
    51:57
    Puk opúšťa obrannú tretinu Martina. Času je však už len veľmi málo, hostia pravdepodobne za osem minút hry ďalších päť gólov nepridajú.
     
    51:27
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Dvořák – 2 min., podrazenie).
     
    51:19
    Puk sa voľne presúval stredným pásmom, kde ho do svojej moci získali Košice. Tie budú hrať presilovú hru.
     
    50:45
    Medzičasom sa skončil osobný trest Pacalaja, ktorý sedel na lavici hanby ešte počas druhej tretiny. V tejto chvíli sa už ale môže opäť zapíjať do diania na klzisku.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 5. Suja (Bicek, Nagy), 8. Klíma (Bartoš), 12. Suja (Bartánus, Bicek), 18. Bartánus (Nagy, Habal), 34. Hričina (Boltun), 40. Boltun (Šmach, Hričina), 48. Hruška (Bartoš, Klíma) – 39. Pokrivčák (Korostin), 43. R. Varga (Galamboš, Markovič)


    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Jankovič, Deyl, Šmach, Matejka, Dudáš, Pavúk – Nagy, Suja, Bicek – Milý, Boltun, Hričina – T. Varga, Šedivý, Bartánus – Bartoš, Hruška, Klíma
    HK VITAR Martin: Pavlas (18. Dzubina) – Pulli, Pacalaj, Brňák, Rusina, Leško, Salija, Vyskoč, Dvořák – Mráz, Heizer, Rapáč – R. Varga, Galamboš, Markovič – Surovka, Pokrivčák, Korostin – Fabian, Jurášek, Dírer

    Rozhodca: Snášel, Majling – Gajan, Smrek