Atlético Madrid – Las Palmas 2:3 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
2:3 (0:0)
UD Las Palmas
cz Utorok 10.01.2017, 21:15 • Estadio Vicente Calderon, Madrid • Španielsky pohár • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:09:45)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:11.
     
    Je konec! Atlético Madrid sice podlehlo Las Palmas 2:3, ale přesto postupuje do čtvrtfinále Copa del Rey. V prvním poločase se oba týmy spíše oťukávaly, ale Las Palmas už pomalu vystrkovalo růžky. Po přestávce ale uklidnil domácí fotbalisty Antoine Griezmann. Celek z Kanárských ostrovů však dokázal vyrovnat, když se trefil Marko Livaja. Atlético si vzalo vedení nazpátek za čtyři minuty, kdy se důrazem prosadil Ángel Correa! Poté domácí kontrolovali vedení, ale v závěru poněkud polevili. Minutu před koncem vyrovnal po rychlém protiútoku Marko Livaja a v nastaveném čase vystřelil Las Palmas výhru Mateo García!
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. M. GARCÍA - 2:3
     
    90+3
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    To snad není možné! Las Palmas si připíše cenný skalp! Hosté zahrávali přímý kop. Na zadní tyč přilétl parádní centr, do kterého se opřel MATEO GARCÍA a z voleje propálil domácího brankáře!
     
    90+2
    Hosté se v nastaveném čase znovu hnali do útoku. Střídající Viera posunul míč mezi obránce Atlética, ale Livaja mezitím upadl a zahrál rukou.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
    89. Marko LIVAJA - 2:2
     
    89
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Las Palmas se přeci jen dočkalo druhé branky! Tanausu si zpracoval pěknou přihrávku vzduchem, ocitl se za obranou a předložil míč před prázdnou branku, kde měl snadou práci MARKO LIVAJA!
     
    88
    Brankář Moya dostal nepovedenou malou domů. Gólman Atlética si proto nepřidělával práci a před napadajícím soupeřem odkopl míč do zámezí.
     
    87
    Juanfran potáhl míč vpřed po pravé straně. Domácí fotbalista se ocitl v obklíčení dvou fotbalistů Las Palmas a nakonec se rozhodl pro zpětnou přihrávku.
     
    86
    David García si nyní neporozuměl se spoluhráčem na pravé straně hrací plochy. Hostující obránce prodloužil míč okolo Vrsaljka, ale jeho spoluhráč se rozběhl opačným směrem.
     
    85
    Las Palmas už je znovu na polovině Atlética. Hostující fotbalisté kombinují v úctivé vzdálenosti od pokutového území a čekají na skulinku.
     
    84
    Gimenéz chtěl překvapit obranu Las Palmas vysokou přihrávkou za její záda. Domácí stoper to ale přehnal s razancí a poslal balón až do vápna.
     
    83
    Fernando Torres byl tvrdě faulován na polovině hrací plochy. Domácí útočník si dobře pokryl míč a jeden ze soupeřů jej ostrým skluzem sundal na zem. Zákrok se obešel bez karetního trestu.
     
    82
    Domácí fanoušci se v závěru utkání baví dobrým výkonem Atlética. Příznivci madridského klubu jsou podle všeho spokojení a kvitují každou povedenou přihrávku.
     
    81
    Do kombinace Atlética se znovu zapojil i brankář Moya. Domácí celek už nikam nespěchá a snaží se držet míč na svých kopačkách.
     
    80
    Las Palmas se stále tlačí do útoku. Hosté už podle všeho vzdali naději na postup do čtvrtfinále, ale srdnatě se perou o dobrý výsledek se zvučným soupeřem.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 50. Griezmann, 62. Correa – 58. Livaja, 89. Livaja, 90+3. M. García

    Karty:   35. Correa (ATM), 45. Lucas (ATM), 69. Gabi (ATM) – 51. Momo (LPA)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:11.
    Atlético Madrid: Moya – Vrsaljko, Godín, Gimenéz, Lucas (46. Gabi) – Juanfran, Saul, Koke, Gaitán – Griezmann (64. Torres), Correa (79. Bare)
    Náhradníci: Barragán, Torres, Ferni, Gabi, Luis, Savić, Bare

    UD Las Palmas: Raul – Macedo (61. Lemos), D. García, Aythami, Lopés – Hernan (25. Montoro), Castellano – Momo (73. Viera), Tanausu, M. García – Livaja
    Náhradníci: Viera, Lemos, Bigas, Boateng, El Zhar, Varas, Montoro